Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ispanyol-Brezilyaliyi andiran karakter hic olmamis ayrica yan karakterler ozelliklede siyah latin bayan ve yanindaki elaman (beyaz sacli yani Vito degil digeri) hic yakismamis farkli bir hava vermeyi denemis olabilirler ama ben sahsen hic isinamadim karakterler iyi olmadikca senaryo ne kadar iyi olursa olsun o oyun bittiginde sadece bitmis olur geriye bir sey kalmaz su karakter soylede bu boylede demezsek ne anlami var ki bitir-sil oyunu olmus zaten Mafia seri itibariyle hicbir zaman tam zamanli Open World oyunu olmadi birde karakterler-hikaye iyi olmadiktan sonra guzel bir yapim olacagini sanmiyorum. Oyun duyuruldugu zaman deliler gibi sevinen kisileri burda trip atarken gorunce kahkaha atasim geldi nedense Burda sacma sapan seviniyorlardi ne oldu oyun fos cikti iste Her zaman diyorum Mafia 1 efsaneydi gerek karakterimiz gerek hikaye her sey muthisti Salieri ismini ne zaman duysam tuylerim diken diken olur sonrasinda Vito ve Joe adinda kendi caplarinda Mafia kivaminda takilip kendini bilmez 2 elaman gidip Tommy Angelo'yu olduruyor keske Tommy'nin oglu Vito ve Joe dan intikam alsaydi sonra Salieri'nin falan tum baglarini tarihe gomseydi cidden ortaya cok super bir sey cikabilirdi. Gamespot'un gameplay videosunuda izledim fizikler cok kotu gozukuyor arabalarin kagit gibi ucmasi falan bildiginiz Saint Row olmus GTA'da yine gercekcilik var gerci V. oyununda fizikleri iyi degildi Watch Dogs, Gta V ikisininde fizikleri fos cikti tabi WD'nin tam bir rezaletti simdide sirada Mafia III var ne oluyor bu oyunlara ? Pek fazla beklentiye kapilmayalim belki ileri aylarda gelecek gameplay videolariyla daha da iyi seyler gorebiliriz, mevcut gameplay'da atmosfer cokta kotu degil bence fiziklere agirlik verseler guzel bir yapim cikabilir ama keske su Ispanyol ya da Afro elaman olmasaydi.

• Olmamış güzel ama mafia serisinin ağır ve realistliğiyle alakası kalmamış araç fizikleri arcade oyun sanki Scarface ile father ın yeni hali olmuş gibi karakter ise liseli sert genç gibi olmuş yani bir heybeti ağırlığı yok iri kaba ve sıradan bir sokak kabadayısı gibi olmuş 2k Czech kapanmasaydı çok güzel bir mafia devamı olurdu 2k hangar tamamen bağımsız alakasız bir oyun çıkarmış güzel ama mafyayla alakası yok nerede o ağır araçlar karasal iklimli şehir gerçekçi oyun hiçbiri kalmamış tamamen Amerikan gangster TEMA'lı arcade bir oyun olmuş 2k Czech olsaydı böyle olmazdı sonuç olarak giden geleni arattı asla mafia2 keyfi veremeyecek vito yeterdi ben istedimki geniş kocaman yaşayan bir şehir olsun iyi grafikleri gerçekçi araç sürüşleri birde daha uzun senaryo ve vito kadar karizma karakter olsun Bırakın mafia3 ü mafia nın kırıntısı bile kalmamış bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Olmamış güzel ama mafia serisinin ağır ve realistliğiyle alakası kalmamış araç fizikleri arcade oyun sanki Scarface ile father ın yeni hali olmuş gibi karakter ise liseli sert genç gibi olmuş yani bir heybeti ağırlığı yok iri kaba ve sıradan bir sokak kabadayısı gibi olmuş 2k Czech kapanmasaydı çok güzel bir mafia devamı olurdu 2k hangar tamamen bağımsız alakasız bir oyun çıkarmış güzel ama mafyayla alakası yok nerede o ağır araçlar karasal iklimli şehir gerçekçi oyun hiçbiri kalmamış tamamen Amerikan gangster TEMA'lı arcade bir oyun olmuş 2k Czech olsaydı böyle olmazdı sonuç olarak giden geleni arattı asla mafia2 keyfi veremeyecek vito yeterdi ben istedimki geniş kocaman yaşayan bir şehir olsun iyi grafikleri gerçekçi araç sürüşleri birde daha uzun senaryo ve vito kadar karizma karakter olsun Bırakın mafia3 ü mafia nın kırıntısı bile kalmamış bir oyun

Kesinlikle katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Efes

quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Olmamış güzel ama mafia serisinin ağır ve realistliğiyle alakası kalmamış araç fizikleri arcade oyun sanki Scarface ile father ın yeni hali olmuş gibi karakter ise liseli sert genç gibi olmuş yani bir heybeti ağırlığı yok iri kaba ve sıradan bir sokak kabadayısı gibi olmuş 2k Czech kapanmasaydı çok güzel bir mafia devamı olurdu 2k hangar tamamen bağımsız alakasız bir oyun çıkarmış güzel ama mafyayla alakası yok nerede o ağır araçlar karasal iklimli şehir gerçekçi oyun hiçbiri kalmamış tamamen Amerikan gangster TEMA'lı arcade bir oyun olmuş 2k Czech olsaydı böyle olmazdı sonuç olarak giden geleni arattı asla mafia2 keyfi veremeyecek vito yeterdi ben istedimki geniş kocaman yaşayan bir şehir olsun iyi grafikleri gerçekçi araç sürüşleri birde daha uzun senaryo ve vito kadar karizma karakter olsun Bırakın mafia3 ü mafia nın kırıntısı bile kalmamış bir oyun

Kesinlikle katılıyorum.

mafia 2 ye vito ile joenun akibetiyle ilgili hikaye dlcsi yapılsaydı ve oyun remastred edilip çıkarılsa çok daha iyi olurdu gameplayda şehir içinide pek tasarımını beğenmedim bir empirebay değil tuhaf mi map olmuş sanki gerçi daha çok erken ama azÇok belli oluyor
    Yapmaları gereken ağır araç sürüşleri koymaları işte bu hangar Stüdyosu yapamamış anca bukadar yapabilmişler

• İtalyan mafyası istiyoruz, GTA benzeri Amerikan serserisi değil. Bu saatten sonra değiştirmezler, bari konusu iyi olsa. Yavaş oynanış, ağır hikaye gerekiyor. Seriyi batıracaklar gibime geliyor.

• Abi millet bahsetmişte?

Açıklandımı videosu varmı anlamadım.

Varsa bilgiler filan atabilirmisniz?

Edit:

(Spoiler var mafia 2 ye dair)ü

Oyunun sonunda bizi ve joe yi araçlarla götürürken joe başka bir yere sapıyordu ve kıçını kurtardığmız yaşlı abi o planda yoktu diyordu,joe ye ne olduğunu öğrenebilecekmiyiz?yoksa 2k işi eline yüzünemi bulaştırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClimbDown -- 6 Ağustos 2015; 1:15:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç beğenmedim oyun gtaya dönmüş. nerde o mafia havası. afro amerikalinin serserivari aksiyonunu ustlenicez. o mafya 2 de ki entrikalar vs. harikaydi. hikayede ki derinlik bu oyunda olmayacak belli ki vur kir parçala tarzinda bi arcade oyun yapmışlar.

• Oyun baştan aşağı facia. Gamescom'un fiyaskosu.

Bu yapımcılar iyice kafayı yediler artık. Zekâlarında bir gerilik meydana gelmeye başladı bunların. Ulan insan dönüp bakar oyunun oyuncu profiline. Hadi ona bakmıyorsun, dön de yaptığın oyuna bir bak. Fallout'da da aynısı oluyor. Beyinsiz yeni nesilin dikkatini çekeceğiz diye oyunun genleriyle oynuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 6 Ağustos 2015; 1:18:27 >
  • Beyler Joe bence ya alkolden ya Aidsden gitmistir ne diyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhanKarahaNEO -- 6 Ağustos 2015; 1:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Oyun baştan aşağı facia. Gamescom'un fiyaskosu.

Bu yapımcılar iyice kafayı yediler artık. Zekâlarında bir gerilik meydana gelmeye başladı bunların. Ulan insan dönüp bakar oyunun oyuncu profiline. Hadi ona bakmıyorsun, dön de yaptığın oyuna bir bak. Fallout'da da aynısı oluyor. Beyinsiz yeni nesilin dikkatini çekeceğiz diye oyunun genleriyle oynuyorlar.

Tamamen markalaşmış isimleri kullanarak yapılan bir oyun serisi oldu mafia3 tıpkı nfs serisi gibi ac serisi gibi isminden satıyorlar mafia 3 Amerikan gangster TEMA'lı bir oyun ve korkarımki araç sürüşlerinde değişme yapılmayacak isimden faydalanarak yapılan bir oyun olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Oyun baştan aşağı facia. Gamescom'un fiyaskosu.

ilk izlediğimde iyi değil demiştim ama şimdi şunu bi daha izledim de yorumlamışlar ingilizce . çok da kötü değil oyun ya özellikle grafikler iyi ve de aksiyon da iyi :) mafia 2 benzeri şeylerde var , alakasız şeylerde var. ama arabanın patlayışı mafia 2 de de öyleydi. bir de büyük bir open world olursa süper olur o zaman işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 6 Ağustos 2015; 1:41:59 >

• Mafia series r.i.p 2002-2010

• ErhanKarahaNEO kullanıcısına yanıt
    Hayır bence oyunun sonundaki herif joe yi öldürtürdü ve bizde intikam peşinde dipten başa kadar poka batardık

Bu sırada baştaki boşluktan dolayı,uyuşturucu olayları ve küçük çaplı çeteler artabilirdi vs. vs. ama devam ederdi ordan yani

En olmadığı polisler tarafından yakalanırdık tekrardan veya başka bir yere zorunlu olarak göç ederdik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 çıtayı yükseltti v.s ilgisi yok resmen Mafia 2 ile bile karşılaştırdığımda bu oyunun çoğu yönden yerinde saydığını, hatta bazı yönleriyle de bariz şekilde geriye gittiğini gördüm. Lütfen her şey grafik değildir falan demeyin. Ayıptır yahu Mafia 2, 2010'da çıktı ve şu oyunla arasında "6" yıl fark olacak ama grafik olarak gram ilerlememesi oyunculara hakarettir.
    Hadi diyelim grafikleri GTA 5 kadar olmasın, yahu arkadaş o zaman sen de GTA 5'in eksikliklerini kapatarak aradaki farkı o şekilde eşitlersin ama bakıyorsun; diğer arabaya çarpınca çarptığın aracın 10 takla atması, hatta üstüne alev topuna dönmesi, fizik motorunun yerinde sayması derken bu oyunu kurtarabilecek hiç bir şey yok.

Alınır çerez niyetine oynanır 5-10 saatte senaryo bitirilir ve rafa kalkar bu kadar bu oyunun ederi :(
  • Bu arada beyaz saçlı arkadaş (videonun sonundaki)çok büyük ihtimalle Vito (bkz.yüzündeki yara izi), turuncu afro saçlı amca Joe olabilir.Oynanış olmamış bence ama şimdilik erken.Hadi hayırlısı.

• Oyuncuların %90'ı tepkili hep forumlar olsun veya herhangi bir oyun sitesi olsun. Sığır yapımcılar ne yapacak acaba merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

Sakin kafayla tekrar izledim ana karakter Mafia oyununa hiç uymuyor. Hulk resmen çok güçlü iri kıyım birini yönetiyoruz adamın elleri hayvan eli gibi. nerde Tommy Angelo nerde Vito Scaletta

bu arada vitonun başrol olmamasına üzülenler neyin kafası bu biz Tommy'i öldüren karekteri yönettik, yıllarca hayranlıkla yönettiğim adamı 2. oyunda öldürdüm. 1. oyun niye devam etmedi diye düşünmedim çünkü oyun ve seneryo çok güzeldi. eminim 3. oyunda da öyle olacak

vitodan sonrada başka karaktere geçmek çok koymaz merak etmeyin. tabi mafia 1'i zamanında oynayan kaç kişi var burda bilmem.

Kurtlar vadisi mod yapip oynamistim 50 kere oynamisimdir :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Grafik oyun dinamiklerine tamam eyvallahda, bu senaryo bu karakterler nedir? Ben takım elbiseli ağır adamları istiyorum!
  • izlediğim kadarıyla bende tam anlamıyla ısınamadım açıkcası.Mafia dediğinde akla italyan aileleri geliyor.

Oyunun 1960 lı yıllarda geçeceği söyleniyor.O dönemler aslında italyan mafia ailelerinin amerikada en yaygın olduğu dönemler.Belki farklı bir konu çıkabilir.

Vito Scaletta ve Joe Barbaro ile umarım yollar bir yerde kesişir.
  • Mafia serisi gerçekçilikten bu kadar uzaklaştırılamaz,neticede ortaya piyasada sürüsüne bereket olan bir GTA çakması daha çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.