Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun içine etmişler , arcade bebe oyunu olmuş. 1. ve 2. oyunu heyecanla ve keyifle oynamıştım. Şu izlettikleri videonun adına mafia demeselerdi yeni mafia oyunu olduğu hiç aklıma gelmezdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni karakter acımasız biri olacak gibi görünüyor...
  • Mafia 3'ü trailerdaki hafif yaşlanmış ve karizmatik Vito Scaletta ile oynamak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ole lukoje

Mafia 3'ü trailerdaki hafif yaşlanmış ve karizmatik Vito Scaletta ile oynamak isterdim.

mafia 3 ile ılık düşler
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Seviyeyi çok güzel düşürdün. Tebrikler
  • trailerın türkçesi varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia 1-2 oynanışı gerçekten çok güzeldi, bu tarz oyunlar arasında en iyilerden birisi, fakat 3 biraz basit kalmış gibi geldi umarım yanıltır.
  • 1 ve 2 deki o karanlık puslu ağır havayı alamadım ben umarım o tadı alabılırız yıne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ole lukoje

Seviyeyi çok güzel düşürdün. Tebrikler

ya bi anda öyle oldu görünce kusura kalma
  • Beyler, trailler her zmn yanıltır oyun gelmeden ön yargılı olmayın MAFIA II duyurulduğunda da hepimiz atıp tutmuştuk ama öyle bir senaryo geldi ki hepimiz oyunu bitirip defalarca kez tekrar bitirdik :)

MAFIA I - MAFIA II derken çıta tabi yüksek basarıyı sürdürmek kolay değil ama imkansızda değil umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz. Gördüğüm kadarı ile oynanıs ve dinamikler MAFIA II izinden devam ediyor burada sıkıntı görmedim ama ..

Beklenti; En az MAFIA II ayarında atmosfer ve oynanıs en önemliside Senaryo.. Tabi Vito ve Joe de unutulmamalı ;)
  • Oyun firmaları oyuncuları trailerle kandırırken bunlar trailerle bile kandıramadılar bizleri. Yahu bir kere o tiplemeler nedir Mafia konseptiyle alakasız kişiler, oyunun 1968'de geçmesi. Benim bildiğim Mafia oyunu en iyi 1930-1940 bilemedin 1950'lerde geçer. Mafia I'de ki atmosferi bırak Mafia II'de ki atmosfer bile yok. Grafik desen onda da pek bir gelişme göremedim Saints Row'a benzemiş grafikler. Fizikler ve oynanış desen konuşmaya gerek yok rezalet ötesi... Mafia 2'nin fizikleri ve oynanışları kalsın kat kat daha iyi. Diğer oyun serileri gibi Mafia serisi de iyi bir yola gitmiyor... Bana göre şu haliyle Mafia 1 > Mafia 2 > Mafia 3. Mafia oyunu diyorsan oynayacağın oyun Mafia I'dir çünkü tam Mafia konseptine uygun bir oyun. Gerek görevleri gerek atmosferi olsun. Bu arada Max Payne 3 benzerliği de var ama Max Payne 3 çıkana kadar herkesin umudu vardı oyundan bu oyun bir trailer ve bir oynanış videosuyla kendini soğuttu... Joe'de öldü sanırım ona ne olduğunu kısaca anlatıp geçerler diye düşünüyorum. Oyunu oynarsam Vito ve Joe için oynarım yoksa şuanlık bir albenisi yok. Umarım bize Mafia 1 ve Mafia 2 efsane olarak kalsaydı hiç Mafia 3 çıkmasaydı dedirtmezler. Ah ah keşke 3-4 yıl daha bekletseydiniz de daha güzel bir şeyle karşımıza çıksaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seleukos -- 6 Ağustos 2015; 21:19:28 >

• afro amerikan karakterleri işin içine sokacaklarsa bari American Gangster filmini örnek alsalardı..
  • Olmamış, olmamış, olmamış.

Nerede siyah takım elbiseli ağır ve karizmatik İtalyanlar ? Mafya diye kaslı bir Amerikan velediyle oynayacaksam ne anlamı kaldı ki oyunun, gider GTA oynarım ? Biz sokak serserisi değil, mafya yönetmek istiyoruz. O ağır atmosferi yaşamak ve mafya raconuyla dönen entrikaları görmek, mekan basıp hasımlarımıza racon kesmek, akıllarını almak istiyoruz. İyi giden seriler neden hep bozulmak zorunda ya.
  • Mafia atmosferinden eser kalmamış ama GTA V'den daha güzel bir oyun olacaktır.
  • En çok istediğim şey mafyaya aileye girdikten sonra kumarhanedir haraçtır böyle işler yapmak istiyorum ama olmuyor tam mafia 2 de aileye girdik düzeldik dedim yine ayak işleri yaptık
  • Gençler sanırım fragmandan bir şey anlamadınız.Fragmanı açıklıyorum:

Sağdaki arabadan inen adam Vito'nun ta kendisiydi.Benler ve yüz hatları aynı.Tahminen baş karakterdeki adam terk edilmiş biri.Vito onu alıp yetiştiyor ve bu zamanlara kadar geliyor.Fragmanın belli kısmında ise Vietnam savaşını görüyoruz.Buda demek oluyorki oyunun bir kısmında Flash Back ile geçmişe gidip savaşı oynuyacazdır.(Tıpkı Mafia 2'nin başındaki 2.Dünya Savaşı gibi.)Baş karakter bıçağı çıkarıp adamı öldürürken -''My Family'' diyor.Buda ihtimalleri güçlendiriyor.Vito'yu aileden görüyor bununda tek sebebi olabilir Vito'nun onu eğitmesi.

Siz Mafia havasından uzaklaştı diyorsunuz ama tam aksine o atmosfere dönücek oyun.Firma akıllı bir firma Mafia serisini öyle heba etmez.Tamam Mafia 4 çıksa falan dediklerinize katılırdım ama bir Far Cry vakası gibi olucak.Firma grafikleri bayağı geliştirmiş çünkü.Amaçları ilkten altın yumurtlayan bir tavuk yaratmak sonra keserler tavuğu

Çünkü biliyorlarki bunda batarlarsa bir daha kimse Mafia'yı almaz.

Beklentileri yüksek tutun ve aileye hoşgeldiniz

• Bu gameplayle Driver New Orleans diye çıkması gerekirdi
  • Henüz geç değil tepkiler üzerine karakteri yeniden düzeltip daha ağır ve İtalya'n simalı yapabilirler araç sürüşleri halen düzeltilebilir ama sanmıyorum aşağı yukarı böyle çıkacaktır.
    2k Czech geliştiricileri işe alınsaydı böyle olmazdı...sonuç olarak mafia 1ve2 efsane olarak kült olarak kalacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanış videosundan yapımcının değiştiği o kadar belli oluyor ki nerde o ağır Mafia havası bu bildiğin Saints Row olmuş Umarım akıllanıp adam akıllı bi şey çıkarırlar yoksa büyük skandal olur bu oyun
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.