Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BatuhanBilgin

3. de ne olacagı daha belli değil, 2k açıklama yapmıştı benim bildiğim kadarıyla joe'nun ölümünü soru olarak yöneltmişlerdi net bi cevap vermediler işin sürprizi bence ölmicek :)

cok buyuk konusacagim ama bence hasur husur oldu o. zaten dlc ile oynadik adami, e adam zaten cidden kefaret planinin parcasi degildi, seriye de lanet ettirevek bir son lazim. daha ne istiyorsunuz iste. illaki adamlar size bakin bu helvasi mi desinler. zaten su anda da aklima gelen secenek baba gibi bir zamana kaymalari ucuncu oyunda. yani bu sefer de joe'yu oldurerek baslayacagimiz ve sonra basamaklari yukselecegimiz oyun olursa sasirmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    ya bi yandan da katılıyorum 1. oyunda noldugunu bılıyoruz bu seferde joe ölür sonra intikam falan filan 3 böyle geçebilir 4 te artık vito ölsün ya efsane artık zirvede kapansın bence yoksa cılkı cıkar :) yani bi yerde dur denmeli ne kadar talep olursa olsun onu efsaneleştiren o olur şuan gerçek hayattaki film/dizi oyuncusundan daha çok hayranım vito'ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanBilgin

ya bi yandan da katılıyorum 1. oyunda noldugunu bılıyoruz bu seferde joe ölür sonra intikam falan filan 3 böyle geçebilir 4 te artık vito ölsün ya efsane artık zirvede kapansın bence yoksa cılkı cıkar :) yani bi yerde dur denmeli ne kadar talep olursa olsun onu efsaneleştiren o olur şuan gerçek hayattaki film/dizi oyuncusundan daha çok hayranım vito'ya

aksine eger birbirini kullanmak yerine her seferinde kendini olusturan oyunlar olursa, simdiye kadarki yaptiklari gibi, civitmaz ama hakikaten cok korkuyorum hem batman hem de bu seriden

• mafia 2 nin çok kötü bir yanı vardı oyun bitince gta gibi şehirde gezemiyoruz :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasimking555

mafia 2 nin çok kötü bir yanı vardı oyun bitince gta gibi şehirde gezemiyoruz :((

ek yaması var
  • Serinin 2.oyunu ilki gibi olmasa bile güzeldi yani bitirdikten bir süre sonra tekrar kurup oynayacağınız yapıda bir oyundu.Senaryo yine güçlüydü karakterler gayet güzeldi özellikle Joe karakteri her oyunda rastlanmayacak bir karakterdi bence ve 3.oyunda da aynı karakterlerle devam etmeye kimse hayır demez herhalde.
    Ama oyunun eksi yanı senaryo dışında yapılacak hiçbir şeyin olmamasıydı.Her ne kadar oyunda araç modifiye olanağı,restoranlar,barlar,kıyafet dükkanları vs. olsada ve bunlar sanki oyunu çok çeşitlendiriyormuş gibi görünsede aslında oldukça sıradan unsurlardı yani kimse dur görev yapmayayımda azıcık dolaşayım , farklı işler yapayım diyemiyordu malesef.Hal böyle olunca senaryo bütün yükü üstlenmiş durumdaydı , her ne kadar sürükleyici bir senaryoya sahip olsa da yeterince uzun olmaması hayal kırıklığı oldu.Siz daha yeni yeni oyuna bağlanıyorken senaryonun şap diye bitmesi insanlarda malesef olumsuz etki bıraktı.1. oyunda olduğu gibi bir araç kontrol dinamiği de olmadığı için bittikten sonra şehirde araçları deniyeyim , turlayayım diye de düşünmüyorsunuz.Kısaca Mafia 2 senaryosuyla birçok kişinin kalbini kazanmayı başardı fakat senaryo dışında diğer çevreye pek odaklanmamış olsalar gerek ki diğer etmenler(restoran,bar,garajlar vs.) çok havada kalmıştı.Umarım 3.oyunla birlikte senaryo dışında yapılacabilecekler 2. oyunda ki gibi kısıtlı kalmaz, daha detaylı bir harita, daha iyi araç kontrolleri ve daha uzun ama aynı zamanda sürükleyici bir konu karşımıza çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 21 Temmuz 2013; 1:07:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mafia III Çıkmicaktı Hani ? Neyse Güzel Olmuş!
  • arkadaşlar size mafia 2 hakkında bir soru soracam şimdi mafia2 yi tamemen bitirdiğimde carlo yu oldur falan diyor yaa oldurduğun zaman oyun bitiyor yaa yine aynı bolume giriyor acaba nasıl oynayabılırım görevleri bitirdim yaa onun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerolmaz

arkadaşlar size mafia 2 hakkında bir soru soracam şimdi mafia2 yi tamemen bitirdiğimde carlo yu oldur falan diyor yaa oldurduğun zaman oyun bitiyor yaa yine aynı bolume giriyor acaba nasıl oynayabılırım görevleri bitirdim yaa onun için

Dostum eyer Türkçe yamayla oynuyorsan kayıtlar diye bir yer var oyunun menüsünde oradan istediğin bölümü seç eğer İngilizceyse capter yazması lazım zaten menüde 2. yada 3. sıra olması lazım.

Konuya gelirsek İnşallah çıkar diyorum inanın gta 4 ten daha çok sarmıştı beni oyun özelikle o senaryo o muhabbetler hala pc de durur oyun sıkıldıkça girer oyunu bitiririm ilk oynadığım zamanki gibi zevk verir bana 3. oyun çok fena olacak bence baya bir geliştirilecek gibi geliyor ve de hemen çıkacağını sanmıyorum birde joenin öleceğini düşünüyorum vito intikam alacak gibi geliyor neden derseniz zaten vito mafya dünyasında oldukça büyüdü düşmanı da büyük düşmanı da kalmadı carlo öldü. ama umarım joe ölmez çok sevmiştim o haylazı tam benim kafadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nego0505 -- 25 Temmuz 2013; 13:04:06 >

• ah 2k ah kırma şu kadar insanı da çıkart şu oyunu
  • Umarım 3. oyumu bambaşka karakterlerle yapmazlar.
  • Beyler haber varmi oyun hakkinda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

Beyler haber varmi oyun hakkinda ?

yok her gün bakıyorum.
  • Mafia 2 hala bikmadi ama mafia 3 istiyor insan .Mafia 2 de kis aksami karin yagisini izlemek bi baska :) .Mafia 3 te Magaza ve gezecek yerler daha cok olsa yeter tek istedigim bu :D

• Bekliyoruz
  • Oyunu bu kadar cok bekleyen var ve oyunu cikarmak istemiyorlar anlamis degilim keske soyle bisey ekleselerde orjinal alimi arttirsalar .Kendi kendimize server acip arkadaslarimizla dolasip gorevler yapacagimiz boyle bisey yapsalar orjinal alim artar .

• Up olsun arkadaşlar
    Daha yeni ilk defa Mafia 2' yi bitirdim 1. Oyun senaryo açısından 2. oyun oynanabilirlik açısından mükemmeldi. Tabi o 2.Oyunda Tommy Angelo görevi beni bitirdi
    3. hakkında net bir haber yok mu? Çıksada hemen oynasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby Blue -- 21 Eylül 2013; 1:46:42 >
  • özledik vito baba. niko,michael,trevor,cj mj hikaye. senin gibisi var mı
  • 2 çok iyiydi bekliyorum 3ü
  • Mafia'nın tadı başka. Özledik cidden de.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.