Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk oyun efsanedir. Commandos:Behind Enemy Lines ile beraber gonlumdeki yeri ayridir. Sonra ya Tommy öldü, ölmedi tartisip durduk ama 2. oyunun çīkmayacagi soylenirdi. Neyse iste cikardilar sonra da ilk oyunla tek baglantisi Tommy i vurduklari sahne. Ilk oyunun ustune ne yapsalar zaten begenmicektik, begenemedik. Ama saygidan oynayip bitirdik tabi. Yok playboy posterleri, yok wanted kagitlari derken aslinda ugrasinca 30saat oynama suresi var oyunun ama senaryoyu bir cirpida bitirmekten zevk alanlara kisa gelebilir. 2. oyunun senaryosunda bir suru soru isareti var, ilk oyunda da vardi ama ilk oyun Godfather serisinin oyunu gibiydi (kesik at basi, otobanda araba tarama, es zamanli operasyon)
    Mafia 2'den aklima takilan bazi yerler var.
    Vito neden bu kadar soguk? Annesi olene kadar umursamiyor sonra haberi gelince yikiliyor. Kardesiyle hic ilgilenmiyor ve netice olarak kopuk itin tekiyle evleniyor da toren yapmiyorlar mi? Marty kimdir, nedir? Henry ajan cikti sonda ama Vito'yla Joe inanmak istemediler. Kanalizasyondan gecip 2 adami kurtardigimiz gorevde gozluklu yahudi kilikli muhasebeci son karede niye korkakca "sen ölmedin mi" diye sordu, endiselendi. Bikac bolum evvel pijamalarla hayatini kurtardigimiz Leo, iki gun sonra geri donup Çinlilerle bir olup nasil tehdit edebiliyor ve en sacma gelen yer ise en yakin arkadasimizi satirlarla dogramislar biz Çinliyi takip ediyoz, insan psikolojisine aykiri. Arabanin onunu kesip isi neden yolda bitiremiyoruz? Adami satirlarla dograrlarken dayanamadim ne zaman oynasam ama biz neyin pesindeyiz hemen parayi vercez. Ah nerde o ilk oyundaki senaryo ve birbirini tekrar etmeyen gorevler.

Eger 3. Oyunu da 2. Oyun gibi yapacaklarsa hic yapmasinlar gerek yok. Playboy posterlerine de gerek yok hani oyuncu kitlesi cekmek icin, koylu kurnazligina hic luzum yok. Ama o 4-5 dolara depo fulleme olayi ve pompaciyla gecen muhabbetler iyi :)) Ha bi de Eddie noldu, öldü mu kaldi mi bilen yazsin. 3. Oyunda senaryoyu para uzerine kurmazlarsa ve senaryo birbirini tekrar etmezse seri ps4-xbox one ile iyi bir geri donus yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2014 diyor ama bakalım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 17 Ekim 2013; 1:24:31 >
  • Mafia I Steamde yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Mafia I Steamde yok galiba

Yok. Ben de zamanında baktım almak için ama yok.
    Bu arada daha yeni 2.den çıktım(3 ya da 4. oynayışım) konuyu görünce heyecan bastı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsitsizKola

2014 diyor ama bakalım :))

Ağır fake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 17 Ekim 2013; 12:14:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

quote:

Bu arada daha yeni 2.den çıktım(3 ya da 4. oynayışım) konuyu görünce heyecan bastı.

Ben 14 kez bitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

quote:

Ben 14 kez bitirdim

Sen Vito olmuşsun kardeş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

quote:

Ben 14 kez bitirdim

Sen Vito olmuşsun kardeş.

Ben de her karesini bilirim, benim için yaşam tarzı olmuştur Mafia the City of Lost Heaven.

• 2. oyun gibi olacaksa hiç yapmasınlar daha iyi. Zaten ne olduysa 2K denen rezil firmanın Illusion Softworks ü almasıyla oldu. Hani nerde ilk oyundaki senaryo, o atmosfer, o kurgu, müzikler, ara videolar, sunum. Bundan sonra da çıkmaz zaten. Yapımcılar grafiğe yükleniyorlar, oyun fos. Oyun ruhu denen bir şey kalmadı. Halbuki ilk oyunun grafiklerini bilirsiniz ama oyun gibi oyundu yani.

Ne bu zamana kadar bu oyuna yaklaşabilecek oyun oldu, ne de bundan sonra olur. Benden size garanti . Boşuna beklenti içinde olmayın. Moralinizi bozmak istemezdim ama durum böyle...

• Ilk oyunda oynanabilirlik berbat (eski oyun normal karşılıyorum) olduğu için yarıda bırakmıştım ama tekrar başlayacam, herkes senaryoyu övüyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

2. oyun gibi olacaksa hiç yapmasınlar daha iyi. Zaten ne olduysa 2K denen rezil firmanın Illusion Softworks ü almasıyla oldu. Hani nerde ilk oyundaki senaryo, o atmosfer, o kurgu, müzikler, ara videolar, sunum. Bundan sonra da çıkmaz zaten. Yapımcılar grafiğe yükleniyorlar, oyun fos. Oyun ruhu denen bir şey kalmadı. Halbuki ilk oyunun grafiklerini bilirsiniz ama oyun gibi oyundu yani.

Ne bu zamana kadar bu oyuna yaklaşabilecek oyun oldu, ne de bundan sonra olur. Benden size garanti . Boşuna beklenti içinde olmayın. Moralinizi bozmak istemezdim ama durum böyle...

Senin Yüzünden mafia 1 İndiriyorum Özledim vallahi.Mafia 2 de güzel ama 1 benim içimde bi ayri .Mafia 2 de bi mod olsada W140 merso sürmek isterdim ama olmuyor :( . Mafia 1 de var ama .Bilen varmi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasimking555

mafia 2 nin çok kötü bir yanı vardı oyun bitince gta gibi şehirde gezemiyoruz :((

Oyunu bitirme sende.
  • 2020 de çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

mafia 2 nin çok kötü bir yanı vardı oyun bitince gta gibi şehirde gezemiyoruz :((

Oyunu bitirme sende.

Vallaha maşallah kaç aylık yoruma da hazır cevapsınız
  • heyecanlandıran oyun sayısı artık cidden az. Half life 3 ve bunu duyunca eski bir oyuncu olarak cidden heyecanlanıyorum.
  • Mafia ll'yi 3 kere bitirdim hala sıkılmadım, 3.oyunu heyecanla bekliyorum ama görünen o ki 2k adamı yaşlandırmadan yeni oyunu çıkarmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 saat 100 dolar

mr.salieri send his regards

boom

İlk oyunla ikinci oyunun oynanamın arasında büyük bir zaman dilimi vardı. Karakterleri falan unutmuştum. Mafia 2'yi bir kaç gün önce bitirdim. Oynarken bir anda o görevin çıkması ve mafia 1 karakterimizi 2. oyunun karakterinin öldürdüğünü o an keşfettim ve bir hüzün yaşadım
  • quote:

quote:

quote:

Oyunu bitirme sende.

3 ay düşünmüş onu yazabilmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

quote:

quote:

Oyunu bitirme sende.

3 ay düşünmüş onu yazabilmek için

:D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: AsitsizKola

2014 diyor ama bakalım :))

Ağır fake

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Çetin -- 29 Ekim 2013; 14:25:22 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.