Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sunan ekipin kafa dumanlı test etmiyorlar mı yahu şu oyunu? İşten anlamıyor bu adamlar. 2k Çek olsaydı bunları tokatlardı bi güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 9 Ekim 2016; 3:12:08 >
  • Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum elimde Asus gtx 980 ti var ve aldığım fps 40-50 fps arası ve hayatımda gördüğüm en kötü optimizasyon ve oyunlar bug ve oyun çökmeleri çok sık inşallah düzeltirler ki sanmıyorum adam testleri atmış yukarda 1080 ile 61 fps veriyor yapımcılar bunu nasıl satışıca çıkardı çok merak ediyorum inşallah onlarda şaşırmıştır düzeltebilecekleri bir hatadır inşallah...

• Steam deki yazıları okuyorum Mafia gönderisi altına neler neler yazıyorlar adamın sistemi I7-6700K 16gb ram gtx 1080 FTW aldığı fps 60 ile 42 arası yazmış ortalama 52 fps yazmış ciddimisin ya bu sorunu halletmezler **** tuttuk kod olarak aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 9 Ekim 2016; 3:30:05 >
  • En az 3-4 güncellemeden sonra düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 9 Ekim 2016; 3:38:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çöp resmen

o kadarda ertelediler çıkmasını hiçbirşey yapmamış adamlar
  • FB sayfasında oyunu öve öve bitiremiyorlar. Steam'de ise linç var resmen.

1080p en yüksek ayarlardaki görüntü bu.

14 senelik oyunda daha iyi draw distance var

• Beyler Mafia 1 oynuyorum çok mutluyum deneyin. Mafia 3 oyununuda playstoreden satın aldım psikolojim bozuk arkadaşlar oynamadım henüz ne yapcaz.
  • Güncelleme sonrası performansa bakmak için bir süre oynadım.

Yama öncesinde sabit 30 fpsde ve %30-40 gpu kullanımında gezinen oyun yama sonrası nihayet olması gerektiği gibi gpuyu tam kullanır hale gelmiş.V-sync kapalı ve Fast Sync açık iken sürekli tam loadda kullanılabiliyor fakat yama öncesi %10 larda gezinen işlemci kullanımı yama sonrası ortalama olarak %50 nin üzerinde seyrediyor.Performans değerleri ise 2k en yüksek ayarlarda minumum 70 fps kapalı alanlarda ise doğal olarak daha yüksek seyrediyor.Oyun akıcılık anlamında gelen yama ile eskisine göre daha iyi durumda sadece abartı güneş ışığı ve yansıması devam ediyor.Yama steam üzerinden 1.2 gb insede açılan dosyalara baktığımda nerdeyse 4 gb lık bir güncelleme yapılmış değişenler ise fps limiti(30-60 ve limitsiz) ve klavye ayarları olmuş.Eğer oyunu 30 fps capli iken oynuyorsanız ve tuş atamaları yaptıysanız yama sonrası tuşlar tamamen değişmiş tekrar gözden geçirmenizde yarar var.

• DSR ile birkaç test yaptım. Vsync açık. 60fps limitli.

4K (25-30fps)

2.7K (40-50fps)

1080p (50-60fps)

Bu da bonus 720p

Oyunun çözünürlük anlayışında ciddi anlamda sıkıntı var.

• yamasız haliyle daha iyi gibi görünüyor oyun..yamayı kurmaktan vazgeçtim.
    iyi ki oyunu iade edip mağlum yerden repack indirmişim.
    senaryo için oynuyoruz işte napalım
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Oyunda sorunlar var özellikle 30fps de çıkması ve gerçek fps değerleri vermemesi özellikle gtx 1080 sli o fps değeri oyun hatalı olduğundan dolayı patch ile düzeltirlerse düzeltirler yoksa rezillik gtx 1080 sli mafia 3 oyunu nu fps de yerden yere vurması lazım ki sırf gtx 1070 bile tokatlaması gerekir bu oyunu gta 4 vakası gibi gta 4 te de ilk çıktığında böyleydi adamlar kaç tane patch çıkarmışlardı yüksek sistemde low da bile oyun kasıyordu ilk çıktığında
    Sabit 30 FPS çalışan konsol portu bir oyunun birden fazla gpu desteklemesi doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Beyler Mafia 1 oynuyorum çok mutluyum deneyin. Mafia 3 oyununuda playstoreden satın aldım psikolojim bozuk arkadaşlar oynamadım henüz ne yapcaz.

Hocam patch çıktı kurdunuz mu?Mafia 1 güzeldir
  • FPS kilidi için patch çıkmış ama orta sevye kartlarla high grafik ayarlarıyla 30fps. yi zor tutturan 1 oyun, üst seviye kartlarla belki 60fps high ayarlarla ynanabilir ama vasat 1 optimizasyona sahip olduğu gerçeğini değiştirmez'ki yapımcı ekip bunuda kabul edip yakın zamanda pc ye özel optimizasyon için 1 güncelleme daha çıkartacaklarını üzerinde çalıştırklarını fln yazmış :https://mafiagame.com/en/news/view/en-mafia-3-a-message-to-our-pc-players/

Bana göre'de oyun hem grafik anlamda hemde oyun dnamikleri anlamında watch dogs'tan farklı değil ve beni çokta sarmadı ama arada açıp 1 2 blm ilerleyip kapatıyorum =)
    Bu tarz oyunlar hep gta ile kıyaslanır ve bence bu oyunda gta ile kıyaslanacak seviyede olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Acaba konsol sürümün de bukadar bug ve sorun varmı, gerçekten seriyi ne hale getirdiler yazıklar olsun alanlar iade etsin böyle rezillik olamaz

Bug fazla yok ama yapay zeka arada evlere şenlik oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli hava bulutlanıp güneş açıyor,oynanışı bozuyor, buda benden resim bizim dehmo sebze halinden dönerken;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 9 Ekim 2016; 5:42:28 >
    Çözünürlük arttıkça gösterge boyutları da küçülüyor ve 4K'da cidden minnacık olmuş altyazılar, harita vs. okunmaz öyle onu da düzeltmeleri lazım daha.
  • Görünen köy kılavuz istemezdi zaten. 30 fps locklu gelmesinin tek sebebi beceremedikleri optimizasyonu gizlemekti. Takke düştü kel göründü. Hayır birde bunu savunan, 30 fps neyinize yetmiyor diyenler var ya akıl fikir diliyorum onlara.

Misal;

Arkadaş haklı aslında Witcher, Gta 5 falan niye kasıyor ki bu kadar optimizasyona 10 fps sabit yapsalar yarabbi şükür diyecek arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Görünen köy kılavuz istemezdi zaten. 30 fps locklu gelmesinin tek sebebi beceremedikleri optimizasyonu gizlemekti. Takke düştü kel göründü. Hayır birde bunu savunan, 30 fps neyinize yetmiyor diyenler var ya akıl fikir diliyorum onlara.

Misal;https://youtu.be/7Mukgum86nk?t=339

Arkadaş haklı aslında Witcher, Gta 5 falan niye kasıyor ki bu kadar optimizasyona 10 fps sabit yapsalar yarabbi şükür diyecek arkadaş.

Hocam tamam güzel diyorsunuz hoş diyorsunuz. Fakat benim gibi 144hz monitör kullananlar ne yapıcak? Yenileme hızını 60hz yapsan bile monitörün kendi olayından dolayı normal 60hz monitörde 30fps mafia 3'e göre çok fazla bir fark çıkıyor ortaya.

Mesela ben 144HZ monitör kullanıyorum oyun 30 FPS kilitliyor kendisini girip 4 5 dakika denedim oyunu ben o fareyi sağ sol yaptığımda yani anlatamam o videoda ki gibi akıcılık yok böyle bir kasma olamaz. Bu tarz durumda 30FPS benim için takıntı değil sorun oluyor hocam. Monitörümün yenileme hızı zaten yüksek birde oyun ile birleşince anormal bir problem çıkıyor ortaya.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.