Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu baya oynadım hikaye müthiş ilerliyo vietnam savaşı amerikası enfes müzikler harika grafikler günümüze göre iyi değil ama çok u rumda değil grafik bug çok yapay zeka mal mal hareketler yapıyo sinir bozucu araba sürüşüne alışamadım oyun benim için 10/7.7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Oyun kendinş tekrarlıyor görevler sıkmaya başladı

Bu derece generic oynanışa sahip bir open world oyunu Driv3r dan beri hatırlamıyorum.Sıkıcı sürekli benzer suikast vb görevleri adamlar hikayenin beş saatlik filmini çekip aralarıda bunlarla doldurmuşlar resmen bir de üstüne berbat ai,low res texture ve tonlarca bug şu halinde bitirebilmek eziyet.

Aynen öyle oyun gta ve shadow of mordorun karışımı gibi gtanın görev alma mantığı araba çalma ve zenci karakteri shadow of mordorun da ork liderlerini öldürme görevleri. Yan görev heralde diye yaptıklarım hep ana görev çıktı . 10 saattir assassins screed gibi gizlene gizlene mekan basıyorum başka birşey yapmıyorum. Mekan bastıkça senaryo ilerlyor çok saçma değil mi ? En azından GTA SAN daki gibi çete savaşları mafya savaşları olsaydı yan da mount and blade gibi bizi haritaya salıp müttefik ve düşmanlarımızı seçme şansı tanısaydı hadi onu da geçtim yaptığımız tercihler senaryoyu etkileseydi falan. Bence oyun sırf mafya serisi devam etsin diye baştan savma çıkarılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BR9 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu savunmuyorum ki zaten? Karıştırdınız sanırım.
  • Aşağıdaki videoda 6gb gtx 1060 ile 1080p de 60fps yakalayabilmek için ayarları low a çekiyo vatandaş, demekki 1070 ile medium 1080 ilede medium high karışık ayarlar gerekir bu oyuna ama bu kartları böyle süründürek grafik kalitesi yok, resmen ben konsoldan port ediliyordum oda yarım kaldı diye bağırıyor oyun.

• Bu oyunun adam olabilmesi için en az 8/10 update gerekiyor . Yazık etmişler seriye. Büyük beklentim vardı halbuki . Herşeyden önce siyahi karakter yapacaksın eyvallahta goril gibi bi karakter yapmayı nasıl başardılar çok merak ediyorum .
  • Oyunun çıkan yaması sadece 30 fps kilidini açmak için yapılmış gibi sanki koskoca 1.2 gb yamadan oyuna etki eden hiçbirşey yok.ayrıca 30 fps kilidi neden yapıldı çok net anlaşıldı.SLI 980 classfied ile(SLI desteği yok ama nvidia inspectordan yapılabiliyor isteyen varsa video linki atabilirim).açık alanda alınan fps 35-45 arası . Açık gözüküyorki yeni Bir batman faciasıyla karşı karşıyayız ve o oyunun adam olmadığı gibi bu oyunun da istersen 20 yama çıksın adam olacağını düşünmüyorum.çünkü oyun kökten bozuk belli.konsollara göre yapıp sonradan pc ye port etmeyi becerememişler batmani yapan tayfa gibi.artık böyle oynayacağız yapacak birşey yok ,yama beklemeye de gerek yok.Ama oyun akıcı hikaye ve oynanış açısından ufak tefek eksiklikler var ama yine de o mafia atmosferi havasını farklı bir şekilde alıyorsunuz.

• Sanırım update bile düzeltememiş.Daha yükleyemedim ama gtx960 ile sonuçları yazarım.... muhtemelen low'da 35fps
  • 30fps sorununa çözüm bulunmuş nihayet

• emiLL kullanıcısına yanıt
    8-10 update ile adam olacağının bir garantisi yok. Optimizasyon ciddi anlamda kötüyse hiç bir update adam edemez. Oturup baştan yazmaları lazım onu da hiç bir firma yapmaz.
  • CoNaR-X kullanıcısına yanıt
    Aynen muhtemelen emülatör'le fln çalışıyodur bu oyun.
  • Anisotropic kullanıcısına yanıt
    Yorumları okudunuz mu? Dalga geçmek için yapılmış bir video.
  • Şaka gibi? 60fps patch'ı gelmiş fakat oyunu 60fps'de oynayamıyorum.

AMD FX 8350 CPU ve Windforce 3x GTX 780 ekran kartım var. Grafik ayarları low'dayken 58fps alıyorum maksimum dışarı mekanlarda. Yaptığınız optimizasyona tüküreyim ben sizin, yaptığınız port'a da ayrı tüküreyim sizin. Sildim bile oyunu, yüzüne bile bakmam bir daha.

(Medium'a aldığımda 45fps falan alıyorum)

Edit: Az önce 30 fps'lere düştü low ayarlarda, allah belasını versin sizin gibi yapımcıların. Steam'den almış olsam anında iade ederdim, paraya aç köpekler sizi. Şu oyunu şu halde yayınlamaya utanmadınız mı lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 9 Ekim 2016; 9:16:49 >
  • Bu oyunun 30fps. kilidi zaty bilinçli olarak yapılmış 1 şey, çünkü yeni 1 oyun çıktığında VGA testi yapan bütün siteler oyunu hemen benchmark listesine alıyo ve düşünsenize high ayarlarla gtx 1080 gibi 1 kartın 1080p de sidik zoruyla 60fps yaptığını çoğunluğun elinde orta seviye ve giriş seviyesi kart varken bu durumdaki 1 oyunu kime nasıl satacaklardı ?
    Kilidi koydular satabilecekleri kadar sattılar işte 1 ara açarız diye 1 az daha zaman'da kazandılar v.s. şimdide açtılar ve akabinde diyolarki pc deki düşük performans içinde kısa süre içinde 1 yama daha yayınlıycaz fln. burdan'da 1 az zaman kazanıcaklar ama çok belliki o patchte düşünüldüğü kadar düzeltemiycek ve nekadar zaman bu şekilde sallanacak oda meçhul v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 9 Ekim 2016; 9:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Görünen köy kılavuz istemezdi zaten. 30 fps locklu gelmesinin tek sebebi beceremedikleri optimizasyonu gizlemekti. Takke düştü kel göründü. Hayır birde bunu savunan, 30 fps neyinize yetmiyor diyenler var ya akıl fikir diliyorum onlara.

Misal;https://youtu.be/7Mukgum86nk?t=339

Arkadaş haklı aslında Witcher, Gta 5 falan niye kasıyor ki bu kadar optimizasyona 10 fps sabit yapsalar yarabbi şükür diyecek arkadaş.

Böyleleri yüzünden çıkıyor 30 fps zaten.

• Sistemim
    GTX 960 2G(1304 MHz)
    i3 6098P 3.6GHz
    8GB DDR4 2133Mhz Ram

High ayarlarda 20fps
    Med ayarlarda 30fps
    Low ayarlarda 35fps

Ve şehirde bazen 22'ye falan düşüyor.

Bilgisayarımda sorun olsa Gta V'yi ultrada 1080p'de 70-80fps'de veya Witcher 3'ü high-ultra karışık 40+fps de oynayamam :) Malesef oyun oynanacak gibi değil.Atmosfer vb. olarak beğendim ama Batman Arkham'dan bile rezalet bir optimizasyonu var.Bedava verseler oynanmaz şu haliyle öyle diyeyim.

edit : Denemek için çözünürlüğü 720'ye aldım yine aynı değerleri veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 9 Ekim 2016; 9:37:46 >
  • Oyun için ufak bir inceleme yazdım okumak isteyenler bakabilir

http://www.oyuncuyahaber.com/oyun-incelemeleri/164-mafia-3-kullanici-incelemesi.html
  • Source kullanıcısına yanıt
    Olmayan oyunun neresini yazdın! Eleştirim sana değil oyun yapimcilarina aslinda,sorunlu bir oyun çıkaracaklarina süper mario nun Yeni oyununu cikarsalardi daha iyiydi.Mafia oyunu oynuyoruz siyahi zenci bu adam da kimdir?Bir arkadaş demiş gorile benziyor diye hakkaten öyle oyunun içine etmişler.

• Oyun bu kadar mi kötü

• 900P çözünürlük dene mesela 1400x900 olmadı 1600x900 gibi oyunn işlemci kullanımı çok yüksek değil ama 720P çözünürlükte işlemcin i3 olduğundan 1'az ezilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Olmayan oyunun neresini yazdın! Eleştirim sana değil oyun yapimcilarina aslinda,sorunlu bir oyun çıkaracaklarina süper mario nun Yeni oyununu cikarsalardi daha iyiydi.Mafia oyunu oynuyoruz siyahi zenci bu adam da kimdir?Bir arkadaş demiş gorile benziyor diye hakkaten öyle oyunun içine etmişler.

Oyunda hatalar var evet ama ilk oyudan beri bu hatalara alışığım aslında ilk oyunda da çok hata vardı Şahsen ben beğendim Mafia serisini her zaman sevmişimdir.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.