Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun ilk incelemeleri ortalama 5 ile 6 puan arasında beklentim büyüktü kötü oldu
  • sadece bu oyun için değil genel olarak söyleyeyim, oyunları çıkmadan para döküp alanlara gerçekten şaşırıyorum, 1 hafta geç oynamaya başlasanız ne kaybedersiniz?
    Ne kazanırsınız? bir düşünün derim, hayatımda oyunu görmeden oyun almadım, almam.. Oyunun çıktıktan sonra yorumlarına bakar, kendim yorumlar ona göre oyunu alırım..
    Tavsiye ederim
    bu arada umarım oyun kısa sürede düzelir, keyifli olarak oynarsınız

kalın sağlıcak ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 9 Ekim 2016; 13:07:02 >
  • Yaklaşık bir gündür oyuna girmeye çalışıyorum.
    Yorumlar iyi olmayınca haliyle malum sürüm üzerinde bu hatayı alıyorum. Son çıkan update dahil (3,5GB) denemediğim yöntem kalmadı.

Oyunun kurulu olduğu yerdeki launcher.exe'ye tıkladığımda tepkisiz kalıyor, mafia3.exe'ye tıkladığım da ise aşağıdaki hatayı veriyor. (0xc0000142)

Mafia III (2016) [ANA KONU]

Benzer hatayı alıp çözüme ulaşabilen varsa özelden yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Ekim 2016; 13:00:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Yaklaşık bir gündür oyuna girmeye çalışıyorum.
    Yorumlar iyi olmayınca haliyle malum sürüm üzerinde bu hatayı alıyorum. Son çıkan update dahil (3,5GB) denemediğim yöntem kalmadı.

Oyunun kurulu olduğu yerdeki launcher.exe'ye tıkladığımda tepkisiz kalıyor, mafia3.exe'ye tıkladığım da ise aşağıdaki hatayı veriyor.

windows 10 kullamıyorsan 8.1 e geç. bende öle çözüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bakın eleştiriyoruzda gerçekten hak veriyorum şimdi oyunu kurdum girdim

Herşeyi hight yaptım çözünürlüğü artttırdım bukadarmı rezil grafik olur? La Norie gibi grafik yapmıslar witcher 3 gibi bir grafik beklemeyin . San andreasın remastered tarzı bi oyun abartmıyorum. Grafik günümüz şartında berbat 2 metre önümdeki adamın yüzü görülmiyor pudra gibi bulanık

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Yaklaşık bir gündür oyuna girmeye çalışıyorum.

Oyunun kurulu olduğu yerdeki launcher.exe'ye tıkladığımda tepkisiz kalıyor, mafia3.exe'ye tıkladığım da ise aşağıdaki hatayı veriyor.

Format atıcan veya başka windows sürümüne geçiceksin başka şansın yok

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Steamden oyun dosyalarını doğrulatmayı denese . Belki eksik dosya indirmiştir .
  • Şu updatei yapıyım mı hacılar gerek var mı yoksa uğraşmama gerek yok mu şuan 1080pde 30 fps yoğun buglı olarak beni güldürüyor acaba daha ne saçmalamışlardır diye dolanıyorum şehirde

• Kanal için ufaktan Lets Play e başladım burada dursun ilgilenenlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Arkadaslar oyun bu kadar sorunla piyasaya cikmisken Mafia'nin Facebook sayfasina gelen yorumlarin neden hepsi olumlu, en bastan beri boyle, en begenilen yorumlar olumlu olanlar, adamlar bence bunlar yuzunden oyuna ceki duzen vermediler, yorumlar olumlu gelince sur gitsin piyasaya dediler, suanda bu kadar kisinin indirme nedeni hikaye nasil diger oyunlara baglanacak falan

Facebook sayfasında negatif yorumları siliyorlardır, her tarafta gömüyorlar zaten şuan. Oyunda güzel müzikler dışında hiçbir şey yok.

• aad959595 A kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum hocam dediğiniz gibi olsada bakıyorum olumlu yorumları 100-200 kişi falan beğeniyor bi enterasan facebook beğenme hilesi mi kullanıyorlar o zaman veya bu oyunun ağır fanları var ne olursa olsun oyunu severek oynuyorlar.
  • Nasıl bu kadar berbat edebildiler merak ediyorum...
  • Ayın 6sınde preload olarak yüklemeye başlamıştım steamden, kota dolduğu için ve anca gece download yapabildiğim için 17 gb indirebilmiştim. Gece ise indirdiğim 17 gb yok oldu ve baştan başladı indirmeye. Oyun için zaten ön yargı oluşmuş gibi, yeter diyip direk iptal ettim download'ı. Onun yerine gittim Mafia 2 indirdim. Neye niyet neye kısmet gibi oldu.
  • Update'i yaptıktan sonra yine çalışmamaya başladı oyun. Ulan nerde bu sorun anlamıyorum ki. Kimse adam gibi çözümde yapmamış internette. Büyük ihtimal directx çakışması oluyor. x86 dll'lerin x64 olması gerekiyor. Bu sorunun tam çözümünü bulursam burada paylaşacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

8-10 update ile adam olacağının bir garantisi yok. Optimizasyon ciddi anlamda kötüyse hiç bir update adam edemez. Oturup baştan yazmaları lazım onu da hiç bir firma yapmaz.

GTA 4 PC oyun tarihinin en optimizasyon özürlü oyunuydu. 12 yama ve 2 yıl sürmüştü düzeltmeleri..

GTX 285 AMP vardı bende ki zamanın TITAN X iydi. 35 fps oynuyordum.
  • İlk izlenim olarak ben de aradığımı bulamadım.

1 ve 2 deki daha özgün, İtalyanları ve mafya oluşumunu daha çok hissettiren yapıdan uzaklaşılmış gibi duruyor. Tabi oyunu üreten firma açısından baktığınızda para gta ve türevi oyunlarda. Haliyle o noktaya doğru ilerlemişler diye düşünüyorum.

İlgili yamalar vs tamamlandıktan sonra oynayıp yeniliklerini görmek lazım...
  • Mafia III (2016) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar dün gece canlı yayın yapan bir tuber update den evvel hiç hata vermeyen oyununun update ten sonra 4 kez hata verdiğini belirtti. bende izliyordum 4ç ye şahit ooldum . Haberiniz olsun.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Yapacak birsey yok hcoam.
    Sakin yamayi kurma :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • joe ile ilgili spoiler var izlemek isteyenler için

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.