Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ryniesta

Aha bir AC Unity vakası daha. i5-4690k 4.5ghz devamlı olarak %95-%100 kullanımda. Ekran kartı gtx1060. Hayır kalabalık desem o da yok unity'de kalabalık vardı yine şehir içinde. Günahını almışız Ubisoft'un

kaç fps alıyorsun hangi ayarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dk dolmadan oyun kapanıyor kendi kendine.
    Çözümünü bilen var mı ?
    Bu arada i3 6100 + gtx660 ti 1920x1080 çözünürlükte 35-40 fps civarlarında.(İç mekanda, oyundan attığı için daha dış mekana bakamadım.) Daha yeni aldık yahu. Bu sistemde low da bile oynayamayacak mıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik13

5 dk dolmadan oyun kapanıyor kendi kendine.
    Çözümünü bilen var mı ?
    Bu arada i3 6100 + gtx660 ti 1920x1080 çözünürlükte 35-40 fps civarlarında.(İç mekanda, oyundan attığı için daha dış mekana bakamadım.) Daha yeni aldık yahu. Bu sistemde low da bile oynayamayacak mıyız

aynı durum bendede kapanıyor kapanıyor yeniden açıorum

• Bende de i3 6100 + r9 280x var. Fakat her şey neredeyse medium low ayarında 20-30 fps arası takılıyoruz
  • Oyunda biraz ilerledim ve gayet güzel sizi içine çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 9 Ekim 2016; 16:33:51 >
  • Kim ne derse desin hikaye anlatımı mükemmel olmuş
  • İyi ki almamisim oyunu, duzelene kadar beklemeye dewam

• Efsane.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Refund kabul edildi artık güncelleme ile düzgün bir hal almasını bekliyorum, sonra malum yollara başvurma zamanı.

O ara mafia 2'yi tekrar yükler bitiririm, böyle efsane bir seri bu şekilde piyasaya çıkmamalıydı, bug vs. her oyunda olur ama sıfır yapa zeka, 30 fps kilit ve bu kilidi zorunlu olduğu için koymuşlar çünkü Gtx 1080 bile 60 fps üstüne zor çıkıyor vs. vs. seriye hakaret bu oyun. Oynarsam sırf senaryo devamı içindir onun harici elime bile sürmem, baktım hiç düzelme yok online olarak senaryoyu bitiren kişileri izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Efsane.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 9 Ekim 2016; 17:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Görünen köy kılavuz istemezdi zaten. 30 fps locklu gelmesinin tek sebebi beceremedikleri optimizasyonu gizlemekti. Takke düştü kel göründü. Hayır birde bunu savunan, 30 fps neyinize yetmiyor diyenler var ya akıl fikir diliyorum onlara.

Misal;https://youtu.be/7Mukgum86nk?t=339

Arkadaş haklı aslında Witcher, Gta 5 falan niye kasıyor ki bu kadar optimizasyona 10 fps sabit yapsalar yarabbi şükür diyecek arkadaş.

Arkadaşın attığı videoyu ilgili dakikadan itibaren izleyin. Şahıs oyunu eleştirenlere ağır hakaretler etmiş birde bela okumuş. Kendisi bir sıkıntı yaşamadığından sorun yaşayanlarla ve hayal kırıklığına uğrayanlarla dalga geçerek fütursuzca oyunu savunmuş. Bende dayanamadım bir kaç şey yazdım bana "hater'sin" dedi ve aynı ukalalıkta devam etti. :)

Mafia III (2016) [ANA KONU]

Gerçekten çok yazık, akıl fikir dilerim. Geekyapar çok bozdu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• adnanoktarrrrr A kullanıcısına yanıt
    Medium da 40 60 arası (genelde 50), high da ise en düşük 35 i gördüm. Genelde 40-50

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahre33

Bana kalırsa şu anki haliyle Mafia 3, Mafia serisine ve ismine en uzak oyun olacak gibi.Oyun malesef pek heyecanlı bir kitle yaratamadı ,seriyi sevenler dahil, oyunun aceleye getirilmiş gibi bir hali var.Yapımcılarda farkında olacak ki sürekli videolar yayınlıyorlar ama bilmiyorum o kitleyi bir türlü yakalayamadılar sanki.Çıktığı zaman 60-65 civarı bir puan alacağını düşünüyorum incelemelerden, o da serinin ismi hatırına.Şu ana kadar çıkan oynanış videolarından gördüğüm kadarıyla en çok eleştirilen ve görülen o ki eleştirilecek olan konular;

1. Fizikler gerçekten çok kötü ve oyunun dediğim gibi tamamlanmamış gibi duran bir hali var, resmen alpha sürümü gibi bug ve sorunla dolu.Youtube dan herhangi bir oynanış videosu açmanız yeterli sorunları görmek için.Patlamalarda olduğu yerde kıpırdamadan sürüklenen adamlar, ölünce bazı parçaları yeraltına geçen insanlar, araçların sürüş dinamikleri, patlama efektleri vs.
    2. Yapay zeka gerçekten hem seri hem de artık şu dönemde çıkan oyunlar içinde çok çok kötü bir durumda.1 metre yakındaki adamı fark etmeyip geçip giden düşmanlar, robot gibi hareket eden, yanı başında çatışma çıkmışken duvara bakmayı daha ilgi çekici gören gangster üyeleri ve daha niceleri durumun içler acısı halini gösteriyor. Malesef can sıkıcı bir konu.
    3. Ve son olarak benim düşündüğüm karakterin bir, sevecenliği veya çekiciliğinin olmaması.Tabi bunu söylemek için erken sonuçta videolara bakarak yorumlar yapıyoruz ama şimdiye kadar gördüğüm en soğuk karakterler arasında yer alır oyunun baş karakteri.

Bunlar dışında oyuna GTA ya benzer bir yapı katmaya çalışmışlar serbestlik olarak fakat burada da şehir yaşamı çok boş görünüyor.Videolarda hazırlanmış bazı script olaylar dışında şehirdeki insanların hareketleri ve tepkileri çok robotik ve yapay.Tabiki yazdıklarım kendi görüşlerim fakat oyunun Mafia'nın ağır yapısından çok, oynayanlar vardır EA'nın zamanında çıkardığı Godfather serisine daha çok benzediğini düşünüyorum.Malesef bu serinin sevenlerini tatmin edecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum umarım çıkış tarihinde bu düşüncelerimin tersi çıkar evladiyelik bir oyun olmasa bile en azından hikayesiyle akıllarımızda yer edebilen bir oyun olur Mafia 3.

İncelemelerde yavaştan gelmeye başladı ve tam da tahmin ettiğim gibi malesef büyük bir hayal kırıklığı.

Bir de şimdiye kadar gördüğüm en mantıklı yorumu bir Youtube videosunda gördüm:
    "Yapımcılar anti-ırkçılık mesajı vermeye o kadar odaklanmışlar ki oyunu tamamlamayı unutmuşlar.".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahre33 -- 9 Ekim 2016; 17:17:01 >

• İ3 6100 GTX 650 ti boost High ayarlarda gayet güzel. Fakat mafya 2nin yanına yaklaşamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryniesta

Medium da 40 60 arası (genelde 50), high da ise en düşük 35 i gördüm. Genelde 40-50

Üstad hightte oynanmıyor mediumda birz daha iyi 40 50 arası. Yani şehir dışında mediumda 60 a çıkıo ama şehir içinde 35 40 45 civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Görünen köy kılavuz istemezdi zaten. 30 fps locklu gelmesinin tek sebebi beceremedikleri optimizasyonu gizlemekti. Takke düştü kel göründü. Hayır birde bunu savunan, 30 fps neyinize yetmiyor diyenler var ya akıl fikir diliyorum onlara.

Misal;https://youtu.be/7Mukgum86nk?t=339

Arkadaş haklı aslında Witcher, Gta 5 falan niye kasıyor ki bu kadar optimizasyona 10 fps sabit yapsalar yarabbi şükür diyecek arkadaş.

Arkadaşın attığı videoyu ilgili dakikadan itibaren izleyin. Şahıs oyunu eleştirenlere ağır hakaretler etmiş birde bela okumuş. Kendisi bir sıkıntı yaşamadığından sorun yaşayanlarla ve hayal kırıklığına uğrayanlarla dalga geçerek fütursuzca oyunu savunmuş. Bende dayanamadım bir kaç şey yazdım bana "hater'sin" dedi ve aynı ukalalıkta devam etti. :)

Gerçekten çok yazık, akıl fikir dilerim. Geekyapar çok bozdu.

Bu oyun sorunlu çıkmıştır açık net..

adamlar herhalde durduk yere oyunu kötüleme yapmıyorlar..adam dün update yaptı en son çıkan..canlı yayın da izledim..kapandı oyun..hata verdi..oyundan attı..sistemi de iyi..canlı yayın da çıldırdı herif
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• adnanoktarrrrr A kullanıcısına yanıt
    Oyun iyi optimize edilmediği için 4.5 e oc edilmiş 4690k da bile çoğu zaman şehir içinde darboğaza sokuyor. Bakıyorum işlemci kullanımı 100, gpu kullanımı 80 fps ise 45. Ciddi bir yama gelir diye düşünüyorum ilerde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mafia 2'nin fizik ve detaylarına, üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen, hayran kalmamak elde değil.İnsan anlam veremiyor,sen bu kadar güzel ve dataylı oyun yap,sonrada 2016 senesinde bu kadar kötü,detaysız,berbat fizikli(hatta olmayan fizik) oyun yap,şaşırılacak iş gerçekten.Yapan stüdyo farklı ama hiç değilse, önceki oyunlardan ders alsalarmış biraz.Oyunda sırf hikaye sunumu ile yırtarız gibi bir yaklaşım var adamlarda.Hiç mi Mafia 1 veya 2 oynamadan yaptılar bu oyunu saçmalık resmen.Oyun Mafia değilde, resmen Punisher oyunu gibi olmuş. Ailenin intikamını al,önüne geleni vahşice öldür nerde bu oyunun Mafia estetikliği ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 9 Ekim 2016; 17:19:37 >

• beyler 750 ti bu oyunu 1080 p de açarmı ? açarsa kaç fps verir ? ( işlemci =Fx 6300 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 9 Ekim 2016; 17:37:09 >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.