Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oyunu almicam ama umarim dediginiz gibi bi balon degildir boyleyse bir guzel seriyi daha kötü hatirlayacagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda berber ve kıyafet dükkanı yok mu yahu ?
  • Bu arada Mafia 2 hakkında küçük bir şeyler yazmak istedim.

Benim için önemli bir yeri olan bende bu yeri kazanmış sayılı oyunlardandır kendisi. Mafia 1'i oynamadım. Seriye 2 ile başladım. Oyunun başlangıcı gördüğüm en iyi başlangıçlardan birisiydi. Evet oyun türü olarak benzerleri mevcut gta serisi gibi fakat oyun ben farklıyım diyordu. Detaylar inanılmaz iyi ve üzerine düşünülmüştü yani ortada gerçekten bir emek vardı.

Oyun geçtiği dönemi gerçekten hissettiriyordu hatta geçtiği mevsimi bile hissediyordunuz. Arabanın üzerinde biriken karın hareket ederken savrulması, insanların giyimi, hareketleri, şehrin o güzel yapısı, müzikler falan diye uzar gider bu liste. Hele bir noktasında
    Zaman atlaması oluyordu ve o atlamadan sonraki değişimi muhteşem bir şekilde yaşatıyorlardı
    Ben oyunu çıktığı yıl oynamıştım ve geçen gün tekrar yükledim ve oyuna girdiğimde, günümüz oyunlarını düşünürsek, vereceğimi düşünmediğim bir tepki verdim. Grafikleri hala muhteşemdi. Şaştım kaldım. Seneler önce çıkan oyunda bunu başaran bir ekipten gelecek yeni oyununda böyle şaşırtmasını yine farkını ortaya koymasını beklerdim. Fakat onlar ters şekilde şaşırttı beni. Her ne kadar oyun çıkmadan önce çıkan videoları falan beğenmesem de içimden gerçek olmamasını diledim hep. Çünkü bu seri gerçekten farklı bir noktaya gidebilirdi fakat ne yapalım firma böyle bir oyun çıkarmayı uygun görmüş, üzerine bir de optimizasyonu becerememişler hatta ve hatta utanmadan bunu gizlemek için 30 fps lock bile koymuşlar. Gerçekten çok çalışmışlar. Markanın içine ettiğiniz için ne desem boş. Benim aklımda Mafia 2 efsane olarak kalmaya devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Uğur senin burda ne işin var senin gibi PS fanının PC'de oyun oynaması şaşırtıcı

Mafia III (2016) [ANA KONU]

• Oyunda rahatsız edici derecede yırtılma sorunu var.

144Hz panel kullanıyorum aşırı göze batıyor yırtılmalar.

Vsync açınca biraz düseliyor fakat 60 Fps'ye kitliyor oyunu panel 144Hz olsa bile.

EDIT: Aga bu nedir ya, kör olucaz valla bu tip ışıklandırmalar yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Ekim 2016; 20:16:06 >

• A10 7850K ve R9 380 4G ikilisi ile LOW da da 25 FPS alıyorum HİGH de de 25 FPS alıyorum , ara ara şehir içi 18 FPS e kadar düşüyor , bu nasıl optimizasyon ? CPU kullanımı %70-80 GPU kullanımı %100
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Yalnız mafia 2 deki o başarılı oyunu yansıtan geliştirici yapmadı bu oyunu, hangar 13 yaptı. 2k czech stüdyosu kapatılmasaydı efsane bir 3 oyun göreceğimizden şüphem yoktu yazık ettiler seriye.
  • 3 ile 2 nin karşılaştırmasını izledikten sonra çöp olduğu kanaatine vardım. Hakikaten karakter başta leş bir tip hatalar ve eksiklerden bahsetmiyorum bile.
  • Aşağıdaki ayarlarla 5 saattir aralıksız oynuyorum. 1080p min 55-60 fps. takılma kas aşırı ısınma hiçbiri yok. draw distance kendine geldi ve oyun keskin ve canlı.

Oyun içi tüm ayarlar high, vsync off, fps unlimited, reflections medium ve AA low olacak.

FPS ve görüntü sorununu çözdükten sonra güzel oyun yapmışlar diyebildim ilk defa.

+iyi bir shooter
    +iyi bir sürüş dinamiği
    +şehir detayı ve atmosferi harika
    +mocap çok başarılı
    +grafikler yer yer çok başarılı.
    +mafia 1 kadar olmasada 2. oyundan daha iyi bir hikaye ve diyaloglar

-customization pek yok
    -bölümler çok çizgisel ve birbirini tekrar ediyor
    -belki oyunun ilerleyen kısımlarında açılır ama şu an arabalarla ilgili pek bir atraksiyon yok. ah ah nerde o lucas bertone! gece malikaneden kaçırdığımız efso arabalar

Bence oyun PC'de yaşattıkları rezillikleri saymazsak sağlam bir 8 puanı hakediyor. Umarım yeni patchlerle oyunu iyileştirirler.

• Mafia serisinin hayranı olarak söyleyebilirim bu oyun olmamış o kadar sene boşa bekledik. Optimizasyon, grafikler, araba sürüş hissiyatı berbat, etkileşim eski oyunların çok gerisinde.Hadi bunları bi kenara bırakalım ya ana karakter? Mafia I ve Mafia II'de araba tamircisi olamayacak bi tip mafya olmuş üstünde bi tane serseri ceketi. Ben o eski serilerdeki gibi takım elbiseli şık bir italyan olup kıyafetimin kirlenmemesi için adamın kafasına sıkmayan biri olmak isterdim.

Özledik be...

• Yazık ya vallahi yazık
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Çare G-SYNC monitör hacı
  • İyi akşamlar. Gtx660m veya performans olarak yakın kartlarda deneyen var mı?
  • Bende şuan MAFİA II oynuyorum chapter 5 geldim. Bitince Mafia III oynıcam.

Mafia II bile güzel oyun kaç yıllık olmasına rağmen
  • Arkadaşlar repack sürümünde oyun atmayla karşılaşıyorum oyun durduruldu hatası veriyo yardım edebilcek varmı ?
  • Mafia 3 için ufak ama bulanıklık ve renk problemini çözen güzel bir Reshade modu. Kesinlikle bunu kurduktan sonra daha fazla oynanabilir oldu oyun tavsiye ederim linkte karşılaştırma görselleri var.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6205/
  • Arkadaslar.bu oyuna turkce dil yama paketi cikarmaktan ziyade turk yapimcilar ; hayrina bi hatalari, buglari duzeltseler daha makbule gecerler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Hikaye konusunda kendi yorumlarına saygı duyuyorum, görüşler değişebilir ancak grafikler ve sürüş dinamiklerine çok başarılı demek de yani yok artık göz var izan var yapmayın. Koyduğun resme bir bak. Sağlam bir 8 puan nedir ? Kim vermiş acaba veren çıkar mı çok merak ediyorum. Çok söylendi felan ama zaten şu herifi mafia oyununun baş karakteri yapınac tavan puanı otomatik 7 oluyor. Daha önce de yazmıştım, başka yazan da çok vardı. Yani olacak iş mi iri yarı, zenci, kafada çizik mizik, trailerda amerikan bayrağı, onur savaşı, intikam. Yani her yerde aynı şeyi görmekten bıktım ben şahsen. Bari bunun içine mıçmasalardı.
  • Ben de başladım yıllar sonra mafia 2ye dadınden yenmiyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

Mafia serisinin hayranı olarak söyleyebilirim bu oyun olmamış o kadar sene boşa bekledik. Optimizasyon, grafikler, araba sürüş hissiyatı berbat, etkileşim eski oyunların çok gerisinde.Hadi bunları bi kenara bırakalım ya ana karakter? Mafia I ve Mafia II'de araba tamircisi olamayacak bi tip mafya olmuş üstünde bi tane serseri ceketi. Ben o eski serilerdeki gibi takım elbiseli şık bir italyan olup kıyafetimin kirlenmemesi için adamın kafasına sıkmayan biri olmak isterdim.

Özledik be...

Thomas Angelo BAŞGAAAANNN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.