Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sse 4.1 patch hakkında gelişme var mı? Amd de çalışmıyor halen.
  • bu da benden olsun Mafia III (2016) [ANA KONU]
    masada durması gereken alet cantası ve esyalar kendi bagımsızlıklarını ilan etmişler
  • Oyunun tek güzel yanı bu müzik ve trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=TNiHOpHbCzM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zangieff -- 9 Ekim 2016; 21:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shelobb

İyi akşamlar. Gtx660m veya performans olarak yakın kartlarda deneyen var mı?

perfomansi ogrenirseniz benide etiketleyin hocam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Karaeski kullanıcısına yanıt
    Haber veririm hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy666

Hikaye konusunda kendi yorumlarına saygı duyuyorum, görüşler değişebilir ancak grafikler ve sürüş dinamiklerine çok başarılı demek de yani yok artık göz var izan var yapmayın. Koyduğun resme bir bak. Sağlam bir 8 puan nedir ? Kim vermiş acaba veren çıkar mı çok merak ediyorum. Çok söylendi felan ama zaten şu herifi mafia oyununun baş karakteri yapınac tavan puanı otomatik 7 oluyor. Daha önce de yazmıştım, başka yazan da çok vardı. Yani olacak iş mi iri yarı, zenci, kafada çizik mizik, trailerda amerikan bayrağı, onur savaşı, intikam. Yani her yerde aynı şeyi görmekten bıktım ben şahsen. Bari bunun içine mıçmasalardı.

oyun vietnam savaşı sonrası ırkçılığın zirve yaptığı amerika dönemini anlatıyor. siyahi veya beyaz birini oynamışsın çok farketmeyecek. karakteri sevmemiş olabilirsin. ben de sevmedim. ben Mafia 2'yi de zerre sevmedim. daha önce yazdığım gibi benim için varsa yoksa Mafia 1'dir. Tommy Angelo'dur.

sürüş fiziği gayet başarılı. simulation modda gamepad ile oynuyorum. oldukça eğlenceli ve gerçekçi.
    +araçlar deli gibi hızlanmıyor
    +patinaj yapmak, el frenini çekip aracın sağa ya da sola yalpalamasını izlemek başarılı
    +body roll başarılı
    +diskler kampana olduğu için frenleri kitlediğin zaman sağa sola dönemiyorsun mesela buna dikkat etmişler
    +çarpışma efektleri çok başarılı. son hızda giderken sağlam bir yere geçirin efektleri göreceksiniz

grafiklerde dediğim gibi doğru ayarlar gayet güzel oluyor. yapımcı çok fazla volumetric fog ve sunray kasmış. bazı yerlerde oyunu çok gerçekçi gösteriyor. mesela oyunda bloom yok. çünkü gerçek hayatta bloom olmaz. bunu sadece objektif yakalar insan gözü değil. bu tür detayları göz önünde bulundurmuşlar.

Oyunu konsollar için hazırlamışlar bu çok bariz. pixel peeping yapanlar için bu oyun hayal kırıklığı olur. kanepede belli bir mesafeden gamepadle 55-60" LCD'de oynarken keyif veriyor çünkü. dikkat ederseniz konsolda oynayanlar oyun hakkında bu kadar olumsuz konuşmuyor.

+ eklemeyi unutmuşum. müzikler gerçekten muhteşem seçilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 9 Ekim 2016; 21:40:54 >

• Taze Taze Yeni Videolar

- Oyun mafia oyunu değilmiş..Superman 3

• Sondaki bomba

• Beyler Bakın Ne Buldum
  • Saints Row yapmışlar resmen.
  • Her sorunlu oyunda aynı olaylar oluyor. Sorun yaşamayan biri sorun yaşayanlara 'sen atıyorsun, sallıyorsun' gibi yorumlar yapıyor forumda da görüyoruz. Optimizasyon sorunları böyle oluyor GTX 1080 ile adam 60 FPS alamayabilir fakat daha düşük sistemle sorunsuz oynayanlar oluyor niye oyun sorunlu çünkü bunu hala birçok arkadaş anlamakta güçlü çekiyor. Bende Battlefield 3 ve 4 ilk çıktığı zaman hiç bir sorun yaşamamıştım ama oyun genel olarak sorunluydu. Eğer 10 kişiden 8'i sorun yaşıyor 2 kişi sorunsuz oynuyorsa oyun sorunlu demektir. Geekyapar'ı severim ama oyun konusunda bence izlenecek, takip edilecek bir kaynak değil.
  • amd cpularla çalışmayan oyun update ile düzeltdiler mi peki pm atarsanız yada burada cvp yazarsanız sevinirim update 3.60 gb oldugu için çeksem mi diye düşünüyor insan

• 90 lirayken birden 180e çıkmasıyla beni kaybetmişti zaten, yinede iyi yorumlar alsaydı deneyebilirdim ama 2 sene sonra falan uygun fiyata alıp oynarım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Yalnız mafia 2 deki o başarılı oyunu yansıtan geliştirici yapmadı bu oyunu, hangar 13 yaptı. 2k czech stüdyosu kapatılmasaydı efsane bir 3 oyun göreceğimizden şüphem yoktu yazık ettiler seriye.

2k in stüdyo seçimindeki yanlışı Mafia yı bu hale getirdi şüphesiz.Önce yeni kurulmuş amatör sayılabilecek Hangar 13 e ilk oyunları için Mafia gibi bir franchise emanet ettiler! tabiiki yapabilecekleri sınırlı ve bölünen 2k czech den destek aldılar ama bu çapta bir open worldün altından kalkabilmek çok maliyetli (hatırlarsanız 2k Mafia 2 den Vito nun savaş yılları görevleri vb içeriği çıkarttırıp ilk Mafia nın yazarının ayrılmasına neden olmuştu) ve zaman isteyen bir süreçti(neticede 2k ne bir rockstar ne de ubisoft),o yüzden bağımsız geliştiricilerdende yardım aldılar Mass media ve Blind Squirrel games (bunlar gameboy ve psvita gibi platformlara oyun geliştiren stüdyolar)sonucunda pc oyuncuları için hüsran olması kaçınılmaz oldu.

Hikayesine gelirsek ,geleneksel mafia karakterini redddeden yapısıyla zira italyan mafiasından intikam almak için kendi çetesini kurmak ve bölge ele geçirip bunları 3 underbossla paylaştırmak üzerine kurulu hikaye aslında mafiayı gangster tarzına çevirerek anti mafia gösterisi sunuyor.

• Oyunda grafik, yapay zeka ve optimizasyon sorunu var. Grafikteki sorun güneş bazen çok parlıyor bildiğin gözüne fener tutulmuş gibi oluyor. Videolardaki buglar açık dünya oyunlarda olağan şeyler. Gta da zibilyon tane bulabilirsiniz. (Gta hastasıyım ve modçusuyum)

Optimizasyon sorunuda ben patch kurdum fpsye bakmadım hiç rahatsız edecek bi takılma olmadı ama yinede optimizasyon kötü.

Yapay zekada çökünce seni görmeme olayı bende olmuyor. Kenardan birazcık bile görünsem yakaladılar beni. Sanırım zorluğu kolaya alınca falan oluyor.

Grafik içinde parlama olayı hep olmuyor tabi. Modları falan deneyeceğim.

Alınır mı sorusuna gelirsek almayın şimdilik firmayı cezalandırmak için. Oyun oyna-sil olmuş. Mafia 1-2 gibi üstüne konuşulacak oyun değil.

Araba sürüşü konsollara göre yapılmış belli. Joystickte yavaş dönme olayı olduğu için direksiyon yavaş dönerken klavyede birden dönmüş oluyor. O yüzden de saçma tepkiler veriyor araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 9 Ekim 2016; 22:18:18 >

• Oyunu yerden yere vurduk, son görüşlerimi söylüyorum;

- Senaryo, sesler, müzikler harika. Ara sahneler ayrı harika. Sırf senaryo ve vito'nun hatrı için oynamaya devam edeceğim
    - Ah şu buglar ve performans/port sıkıntıları olmasaydı, GOTY'e kadar bile giderdi belki. Sen kalk, özene bezene hikaye yaz, ara sahne kas; ama oyunu adam akıllı yazama. Ayıp be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shelobb

İyi akşamlar. Gtx660m veya performans olarak yakın kartlarda deneyen var mı?

1600x900, low-medium 30 fps civarı yeterli bir şekilde oynarsınız diye düşünüyorum. Malum yerden indirip deneyebilirsiniz.

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler. Şuan indiriyorum görüşlerimi paylaşıcam denedikten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Yalnız mafia 2 deki o başarılı oyunu yansıtan geliştirici yapmadı bu oyunu, hangar 13 yaptı. 2k czech stüdyosu kapatılmasaydı efsane bir 3 oyun göreceğimizden şüphem yoktu yazık ettiler seriye.

2k in stüdyo seçimindeki yanlışı Mafia yı bu hale getirdi şüphesiz.Önce yeni kurulmuş amatör sayılabilecek Hangar 13 e ilk oyunları için Mafia gibi bir franchise emanet ettiler! tabiiki yapabilecekleri sınırlı ve bölünen 2k czech den destek aldılar ama bu çapta bir open worldün altından kalkabilmek çok maliyetli (hatırlarsanız 2k Mafia 2 den Vito nun savaş yılları görevleri vb içeriği çıkarttırıp ilk Mafia nın yazarının ayrılmasına neden olmuştu) ve zaman isteyen bir süreçti(neticede 2k ne bir rockstar ne de ubisoft),o yüzden bağımsız geliştiricilerdende yardım aldılar Mass media ve Blind Squirrel games (bunlar gameboy ve psvita gibi platformlara oyun geliştiren stüdyolar)sonucunda pc oyuncuları için hüsran olması kaçınılmaz oldu.

Hikayesine gelirsek ,geleneksel mafia karakterini redddeden yapısıyla zira italyan mafiasından intikam almak için kendi çetesini kurmak ve bölge ele geçirip bunları 3 underbossla paylaştırmak üzerine kurulu hikaye aslında mafiayı gangster tarzına çevirerek anti mafia gösterisi sunuyor.

İlk oyunlarıysa basbaya boylarından büyük iş yaptırmış adamlara büyük ihtimal becerememekten oluyor bu. Şu oyunu farklı isimle çıkarsalardı ve bu kadar reklam yapmasalardı bir şekilde patch için şans verirdi oyuncular ama maalesef çok ağır yükün altına sokmuşlar adamları

• Polisten kaçması çok zor yav
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.