Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mafia 3'de Vito'nun Joe hakkında konuşmasını merak edenler izlesin. Bu video tüm oyundan daha etkileyici.

https://youtu.be/L3lQlFUqC2w

Editleyen Mafia 2'nin müziğini koymasıyla sahne muhteşem olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 10 Ekim 2016; 12:36:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Vito'nun Joe hakkında konuşmasını merak edenler, ayrıca Joe'nin muhtemelen yaşadığına dair video. Bu video tüm oyundan daha etkileyici.

https://youtu.be/L3lQlFUqC2w

Güzel paylaşım , izleyince benide etkiledi.

Teşekkürler.
  • Keşke baltalamasaydınız oyunumuzu.
  • Şu konuşmayı kısaca neler dediklerini anlatacak biri var mı ?
  • radyodaki müzikler harika ama gerisini sevmedim
  • update dahil repack varmi arkadaslar indirmeyi iptal etmistim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu şarkının pek çok versiyonunu dinledim. Supremes ve Kim Wilde en meşhurları ama Mafia 3 sayesinde aşağıdaki versiyonu dinleme fırsatı buldum. Şu ana kadar dinlediklerim arasında açık ara en iyi cover.

• Mafia serisinin hakları tez zamanda Rockstar Games'e verilmesi ümidi ile...

• Ben oynayamıyorum. Emektar phenom işlemcim ile maalesef Zaten zorrentten inidirmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarohan

Mafia 3 için ufak ama bulanıklık ve renk problemini çözen güzel bir Reshade modu. Kesinlikle bunu kurduktan sonra daha fazla oynanabilir oldu oyun tavsiye ederim linkte karşılaştırma görselleri var.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6205/

Bunu yaptım hocam. Oyuna girdim karakter hareket etmiyor oyuna ait tuşlar çalışmıyor.. İlk defa bu olay başıma geldi..

Edit: Sorun yeni update gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 10 Ekim 2016; 15:16:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anisotropic

Atmasam olmazdı bunu

Hangisi Mafia3?

• Dün ps4 de denedim. Akk yüzünden pc de indiremedim ne yazıkki.

Eyvallah pc master race ( çoğunlukla bir konsol kullanıcısı olarak bunu bende söylerim ) kabul ama üzülerek belirtmem gerek ki mafia 3 de aslında konsol exc çıkan oyunlar kervanına katılmış. pc mi? Meh diyorum. Konsolda 30 fps olayına takılan arkadaşlar. O öyle olmuyor işte.

Ps4 de onlarca 30 fps çıkan oyunu oynadım. Neden bilmiyorum ( o kadar donanım bilgim yok ) ama pc deki 30 fps ile konsoldaki 30 fps arasında dağlar kadar fark var. xbox 360 da gta 4 ü keyifle bitirmiştim. Düşünün 2005 de çıkan sistem. Daha sonra pc ye gelmişti. O zamanlar hiç fena olmayan yenilediğim pc de oynamaya kalktım. Faciaydı yahu. Fraps falan açtım kare sayısını merak ettim. değerlere göre xbox 360 dan kare sayısı yukarıdaydı. Ama olmamışlık var. Oynanmıyordu yahu oyun. Hakikaten oynanmıyordu. Bilmiyorum amacım konsolu övmek değil. Ki zaten son zamanlarda yapılan salak saçma stratejiler beni pc yenilemeye yöneltti.

Hakikaten konsolda oyun gayet stabil. Ha süper bir optimizasyon yok. Ama çoğunlukla stardart bir kare sayısıyla oynatıyor. Makul seviyede ve sırıtmıyor.

Grafiklere tekrar gelecek olursak. Bir kere oyunun grafikleri kesinlikle kötü değil. Yeni popüler ekran kartlarını coşturmak isteyen kullanıcılar haliyle daha üst seviye şeyler bekliyor. Ama ne yazıkki yine konsollar yüzünden belirli bir sınırda kalmış grafikleri görüyorsunuz.

Yine söylüyorum. Gerçekten kötü değil. Orta üst seviye diyebilirim. ve şu ana kadar yapılmış ( bence ) en iyi grafik olan uncharted 4 ü iki kere bitirmiş adamım.oradan pay biçin. Şimdi bu elemanlar bir tercih yapmışlar. Dönem atmosferini verebilmek, biraz daha karamsar bir atmosfer yaratmak için volumetric light a abanmışlar. ( volumetric light hafif bir toz etkisi de verir ) buna abanınca akabinde güneş yansımalarınında hayvani olduğunu görüyorsunuz. Tekstürler üzerinde bu yansımalar patlayınca haliyle çoğu arkadaş için çözünürlüğü düşük tekstür oluyor. aynı tekstürler gece böyle görünmüyor misal. O ayrı konu. kötü değil diyorum. Ama teknoloji kullanımındaki tercihler yanlış. Misa şey var. Kaldırımlara falan bakıyorsunuz. Güzel böyle global illumination u etkili görebiliyorsunuz ama tekrarı çok o dokunun. Yani sonsuz bir deniz gibi. Ya senin haritan zaten küçük. Biraz daha çalış şuna. Ekle bi şeyler çatlak falan koy. bazı yerlerde sökülmiş kaldırımlar koy. Yok ama jilet gibi yollar kaldırımlar. ( gta da toprak yollardan asfalt yollara geçişlere bakın mesela. Orada toprak araçların tekerlerinden açılı bir şekilde sağa ve sola yayılmış. çalışmış adamlar abi )

Bir kere bu oyuna laf edilecekse en çok sanat yönetiminden edilmeli. Environment zayıf. gta5 deki gibi bir zenginlik beklemiyor insan ama ne yazıkki yaşayan bir atmosfer yok. Tamam rockstar ın ekibi sizde yok ( adamlarda peyzaj mimari var ) ama sende farklı şeylerle örteceksin. Becerememişler. Oynanışa odaklanmışlar. İşte girsin dağıtsın bi gaz müzik eşliğinde, karizmatik karizmatik çıksın mekandan. Dertleri bu adamların. Just cause dan hallice. Sleeping dogs gibi saf aksiyon open world oyunu bile sanat yönetiminde mafia 3 den iyi.

senaryo. meh.. Yani övüyorlar, anlatım tarzı hoş ama bu son furyalardan olan politically correct olayına bari mafiada takılınmasaymış diyorum ben. Son zamanlarda amerikada biliyorsunuz bu nane patlak verdi. güzelim ghostbustersın bile anasını ağlattılar kadın oyunculara oynattılar. Bir feminizm bir anti ırkçılık gırla. Şimdi yanlış tabi bunlar. Yanlış olduğunu bizde biliyoruz. Ama açın bakın bakalım ghostbustersın yenisinin imdb puanına. Filmin kendisi ( ki bok gibiydi ) güzel olsa bile sen bir efsaneyi alıp temelde bambaşka bir yere çekmeye kalkarsan nerd tayfa senin anana da söver babana da.

mafia da öyle misal. Abi sen mafia diyorsun. bir kere italyanlarla özdeşleşmiş bi şey bu. sen bunu al django yap. Dönemde de ırkçılık var de. Zaten bi siyahi oyuncu akımı var. oradan da insanların aklını çelerim de git gebeşin birini başrol diye koy. Olmaz işte. Zaten daha başta çelmeyi yiyorsun.

Gelelim buglara. yaklaşık bi bir buçuk saat oynamışımdır vei inanırmısınız Ben hiç görmedim bir absürtlük. ki senaryoyu bıraktım tamamen etrafta absürt bir şey görmek için gezdim vurdum kırdım dağıttım. Belki pc versiyonunda vardır bi bokluk. yapay zeka eh. Mal gibi durup sıkıyorlar. Cover falan zayıf yani. Videolarda facia şeyler görmüştüm de dek gelmedim. Özellikle diplerinde çöktüm, çatır çatır öldürdüler valla. Bilemiyorum belki ileride sapıtıyordur.

hadi vito hatrına max 6 vereyim. Bitirince belki puan değişir ama ilk izlenim böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 10 Ekim 2016; 15:14:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Heisenberg

Mafia serisinin hakları tez zamanda Rockstar Games'e verilmesi ümidi ile...

Rockstar games Agent adlı bir yapımın üzerinde duruyordu sonra ne olduysa devamı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

quote:

Orijinalden alıntı: The Heisenberg

Mafia serisinin hakları tez zamanda Rockstar Games'e verilmesi ümidi ile...

Rockstar games Agent adlı bir yapımın üzerinde duruyordu sonra ne olduysa devamı gelmedi.

Rockstar LA Noire ile bu tarzda bir oyun için şansını denedi. Bence güzel oyundu ama GTA ve RDR'e göre çok üstün bir oyun değildi. Agent PS3 için duyurulmuştu. Nerdeyse 7-8 sene olacak ama hiçbir gelişme yok. Rockstar şu an RDR'i HD remake yapsın veya RDR 2 yapsın başka bir şey istemem.

• Mafia 3 neden kötü, bu video dan belli, çok eksik var.

• Gangster oyunu mafia olmuş arkadaş.

Koy İtalyan mafyasını koy god father gibi bir oyun ortaya. İstediği kadar buglu olsun grafikleri kötü olsun bunlar güncellemeyle az çok düzelir bari mafia ismine yakışır bi seneryo koy ortaya.

Sırf popülarizm yüzünden zenci bir ABD li koyuyorsun ne alakası var mafia ile.

• Mafia 1 playstation 4 yada xbox one konsola çıkış yapsa iyi olur.

Max payne 3

• 2. Bölüm - Haitililer

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Şimdi seni ırkçı ilan ederler. "Zenci mafya olmaz mı?" diye saçma bir soru sorarak.
  • 12 saat fln olmuş oyun sürem. son değerlendirmelerime göre;

artılar
    *müzikler,
    *senaryo,
    *gameplay (bi mafia 2 değil ama fena da değil)

eksiler
    *grafikler
    *ai
    *bug
    *optimizasyon
    *tekrar eden yan görevler

bug ve optimizasyon düzelir diyelim. grafikleri de salla 3 sene önce çıkmış oyun gibi düşünürüz. bu kadarına ok ama bu ai işine fena takıldım. düzelmez de. bir de hikaye görevleri iyi ama aralarında zorla tekrar eden mekan basma görevlerini dayatması çok kötü. the wire dizisindeki omar gibi rp yapıyorum anca çekiliyor. =)
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.