Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim ne derse desin oyunun müzikleri çok sağlam.

• 3:04 - 3:06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 10 Ekim 2016; 17:27:18 >

• Bölümsonu eklemiş baya iyi geldi
  • Arkadaşlar oyun tekdüze ilerliyor sanki. Yani mekan bas liderini öldür tamam gibi. Mafya oyunu mutlaka çatışma adam öldürme olacak ama benim kastettiğim farklı oynayanlar anlar. Sanki assasins creed gibi tekdüze ilerliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gayet eğlenceli.Paylaşılan bugların nedense hiçbiri ile karşılaşmadım ya videolar fake veya şans bilmiyorum artık.Optimizasyon sorunları falan olmasa daha iyi ama oynanıyor en azından.Bu arada berber ve kıyafet değiştirme olmaması kötü olmuş.
  • Oyunun hiç elle tutulur bir tarafı olmadığından kimileride tutturmuş müzikleri çok iyi de ne yani sanki Inon Zur oyuna özel beste yapmış,indirmişler 60 lı yılların hit rock parçalarını doldurmuşlar radyo kanalları bunlarla 5 dakikalık iş
  • oyun iyi ya fena değil ilk defa mafia oynadım stealt kill olayı çok hoşuma gitti. Bunun dışında pek artısı yok oyunun ama şu fiyatı kesinlikle etmez zaten steamden falan almayın oyunu diğer yerlerden daha ucuza satılıyor. 100 TL gibi rakamlara alınır hatta daha aşağısına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Oyunun hiç elle tutulur bir tarafı olmadığından kimileride tutturmuş müzikleri çok iyi de ne yani sanki Inon Zur oyuna özel beste yapmış,indirmişler 60 lı yılların hit rock parçalarını doldurmuşlar radyo kanalları bunlarla 5 dakikalık iş

Şu oyun yokluğunda vakit geçirme amaçlı gayet güzel ya Malum yollardan edinip oynanır yani.
  • mafia 2 den başlasam konuyu anlar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

30 fps'i savuna savuna ne hale geldi garibim.

oyun videosu izleyene saygı duymuyorum. sorun sizde oynamak varken niye izliyorsunuz ki ? 150 kilo adam oturmuş 3 kuruş para kazanayım diye öylesine video çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 10 Ekim 2016; 19:32:53 >

• Böyle bir studyodan böyle bir oyunun çıkması söyleyecek kelime bulamıyorum. (Hangar 13 studyo)

Mafia III (2016) [ANA KONU]
  • Oyun nasıl olmuş diye twitch yayını izliyordum. Sonradan chatten fps muhabbetti açıldı ve benim hiç haz etmediğim cahil konuşmalar gerçekleşmeye başladı. Bunu da haklıymış gibi videoya çekip yüklemiş. Böyleleri olduğu görün diye yükledim buraya. Sayıları da az değil ki hala koskoca firma 30 fps oyun çıkarabilecek cesareti bulabiliyor.

Bana saygı duyup duymamam inan umurumda değil. Videodaki eleman gibi ne olduğunu bilmeden, neyi savunduğunu bilmeden, kör ve cahil bir şekilde eleştiri veya hakaret edenler ile inan işim olmaz.
  • Oyunu biraz oynama fırsatı buldum.Oyun çıkmadan öncede defalarca söylemiştim.Bu oyunun Mafia serisi ile yakından uzaktan alakası yok.Mafia isminden yararlanarak ortaya çıkan bir oyun.Mafia ismi ile değilde başka bir isim ile çıkmış olsaydı satış rakamları berbat olurdu.Sattıysa serinin isminden dolayı sattı.
    Karakter ise yanlış oyunda kullanılmış.Tekken veya W2K'de yer alsaymış daha iyi olurmuş.Aşırı güçlü olmuş.Yakın dövüş esnasında düşmanı iki hamlede yere seriyor mübarek .Silahla bile daha zor ölüyor düşman.Araç sürüş dinamikleri pek iyi değil.Araç sürerken saçma sapan sesler geliyor.Optmizasyon berbat.Grafikler iğrenç ötesi.Sweet fx ile biraz adam oluyor.6 sene önce çıkan 2.oyunun grafikleri çok daha iyi.Güneş açtığı zaman sanki güneş değil de florasan lamba aydınlatmış gibi.Müzikler fena değil.Oyunda ki tek beğendiğim nokta yükleme ekranında olan sanatsal görüntüler.Çok hoş olmuş.Elde kalan tek kısım hikayesi.Onuda oynadıkça göreceğiz.Genel olarak başarısız bir oyun olmuş.Hiç uğraşmamışlar.

Alt kısımda normal ve sweet fx li resimler yer almakta.

Normal
    Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU]

SweetFX
    Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: boss06

Böyle bir studyodan böyle bir oyunun çıkması söyleyecek kelime bulamıyorum. (Hangar 13 studyo)

hocam içi böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 10 Ekim 2016; 20:24:31 >

• Vuruş hissi çok iyi
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    Yeni güncellenmiş gerçekten kullanmayan varsa şiddetle tavsiye edilir oyun çağ atlamış gibi gözüküyor en iyi reshade karşılaştırmasız
  • Pek sarmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyunda bunun ayarı var dimi ?
    Mod falan değil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61

hocam içi böyle

İçi boşmuş

• luganoguz kullanıcısına yanıt
    Ayar yok.Ekstra mod.Eğer denemek isterseniz indirdiğiniz rar dosyasını klasöre çıkardıktan sonra klasörün içindeki dosyaları oyunun exesini olduğu dizine atmanız yeterli.İnsert tuşu ile açıp kapatarak aradaki farkı oyun içersinde görebilirsiniz.

http://www.mediafire.com/file/c4d93d1sywwatxo/Mafia+3+Reshade+4.1+by+Nyclix.zip
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.