Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeviL's

Oyunu biraz oynama fırsatı buldum.Oyun çıkmadan öncede defalarca söylemiştim.Bu oyunun Mafia serisi ile yakından uzaktan alakası yok.Mafia isminden yararlanarak ortaya çıkan bir oyun.Mafia ismi ile değilde başka bir isim ile çıkmış olsaydı satış rakamları berbat olurdu.Sattıysa serinin isminden dolayı sattı.
    Karakter ise yanlış oyunda kullanılmış.Tekken veya W2K'de yer alsaymış daha iyi olurmuş.Aşırı güçlü olmuş.Yakın dövüş esnasında düşmanı iki hamlede yere seriyor mübarek .Silahla bile daha zor ölüyor düşman.Araç sürüş dinamikleri pek iyi değil.Araç sürerken saçma sapan sesler geliyor.Optmizasyon berbat.Grafikler iğrenç ötesi.Sweet fx ile biraz adam oluyor.6 sene önce çıkan 2.oyunun grafikleri çok daha iyi.Güneş açtığı zaman sanki güneş değil de florasan lamba aydınlatmış gibi.Müzikler fena değil.Oyunda ki tek beğendiğim nokta yükleme ekranında olan sanatsal görüntüler.Çok hoş olmuş.Elde kalan tek kısım hikayesi.Onuda oynadıkça göreceğiz.Genel olarak başarısız bir oyun olmuş.Hiç uğraşmamışlar.

Alt kısımda normal ve sweet fx li resimler yer almakta.

Normal
    Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU]

SweetFX
    Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU]

Hocam 1080pde gtx 1070 60 fpsyi gecemediyse durum arkham knightdanda kotu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci resimde 75 fps gördü sadece.Çoğu yerde 45-55 arası gidip geliyor.Optimizasyon berbat.Arkham Knight'ı denemedim ama oda sorunluydu.Ayrıca şu tablo her şeyi açıklıyor bence
    Mafia III (2016) [ANA KONU]
  • Anladım hocam sağolun.
    Oyuna sahip değilim şuanda ama ilerde alacağım oyun olacak kesinlikle.
  • Yalnız beyler, Lunapark bölümü çok iyi

Mafia III (2016) [ANA KONU]
  • Sevgili dostlar oyunda aynanın ve hud ı kapatma modu geldi f1 tuşuyla açıp kapayabiliyorsunuz.
    https://mafiamods.com/mods/toggle-hud/

• Oyunun optimizesi rezalet hiç uğraşılmamış . Herkes 2. arkham felaketi diyor fakat bence ondan daha kötü durumda . Fiyatını kesinlikle hak etmiyor 60-80 lira bandında olsaydı güncellemeler ile düzelir oynanır derdim ama buglardan geçilmiyor oyun , üstüne üstün birde optimize rezaleti var . ben 2K dan böyle bir rezalet hiç beklemiyordum. İnsanların oyunu iade edip paralarını almalarını öneriyorum , bekleyin oyunu yapamalarla adam etsinler bu arada da fiyatı düşer öyle alırısınız .
  • Rezil optimize edilmiş.
    Hikaye pert, çok iyi olabilirken içine edilmiş.
    Işıklandırma destansı kötü, iğrenç.
    Müzikler süper falan değil. Mafai 1-2 deki şahane OYUN müzikleri yok. O dönemin müziklerini oyuna koymuşlar olay o. Ortada bir emek yok yani..
    Sokakta biri size sıkmaya başladığında polis onu değil sizi kovalıyor. Çok ciddiyim, oyun sahipleri deneyebilir.. Yapay zeka rezil.
    Yemişim 2-3 gün sonra gelen güncellemesini. Çıkarken sunacaktın onu.
    Ana görevleri açmak için onlarca yan ve aşırı sıkıcı, tekrar eden görevler yapmak gerekiyor.
    Mafia 2 sonu gibi tırt sayılmaz. Size üç şans veriyor. Bir sonun gideri var diğer ikisi eh..
    Karakter kel alaka. O tanıtımdaki Vito'lu videolara, resimlere kanmayın. Birlikte bir halt yaptığımız yok, ara ara masa başında anlaşma var. İnan bi çatışmak ister omuz omuza..
    Sonuç: Aldığıma çok pişmanım, refund yapma huyum yoktur, paramla rezil oldum ama para boşa gitmesin diye bitirdim.
    Ciddi anlamda aldığıma oynadığıma pişman oldum.

• Tek kelime çöp

• 2K resmen kendi kafasına sıktı. Sıkı bir prestij kaybı malesef ki...

• grafik manyağı birisi değilim ama şu 30fps 60fps arasında fark yok diyenler gerçekten kendi dediklerine inanıyorlar mı?
    youtube'dan bile 60fps'lik bir video izeldiğimizde görüntü akıcılığını direk hissedebiliyorken iş kendimiz dahil olduğumuz, sürekli etkileşim halinde bulunduğumuz bir oyunda hissedememek gözde ciddi sorunlar olduğunu gösteriyor bence.
    2016 senesinde hala 30fps'lik oyun çıkması ise ayrı bir tartışma konusu
  • GTX 1080 ile fps ayarını 30 dan unlimited'e getirince gözle görülür derecede akıcılık farkı oldu. Ayrıca yukarıda 30fps savunan beyinsize diyecek hiç bir söz yok. Adam angut, angut adama ne anlatabilirsin ki, böyle mallar bide video cekip youtuber olmaya çalışıyorlar. Ulan oyun oynamak senin neyine bide video çekip video koyuyor. HİLKAT GARİBESİ!!!
  • Oyun phenom x4 955 islemcide calisuyor mu deneyen var mi. Ona gore alacagim

• Oyunla ilgili izlenimlerinize katılmamak elde değil fakat dikkatimi çeken oyun içi görevlerde Vito ile masa başı anlaşmalar dışında herhangi bir görevi birlikte yapmadığınızı belirtmişsiniz diğer oyunculara fazla spoiler olmasın diye ayrıntıya giremiyorum fakat Vito ile birlikte herhangi bir ana görev yapmadığınıza (masa başı anlaşmalar hariç) emin misiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 11 Ekim 2016; 2:11:30 >
  • Beyler bu Sweet FX yapıcam da oyun orginal aldım steam den her hangi bi ban söz konusu ona göre yapıcağım bir de yeni güncelleme ne zaman gelir oyun oynanamıyor 2K ile ilgili bir açıklama da görmedim
  • Bu oyun kıtlığında tabiki oynanır ama Mafia 1 - 2 efsanesiyle uzaktan yakından alakası yok, o hava yok, atmosfer yok yok yok.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

grafik manyağı birisi değilim ama şu 30fps 60fps arasında fark yok diyenler gerçekten kendi dediklerine inanıyorlar mı?
    youtube'dan bile 60fps'lik bir video izeldiğimizde görüntü akıcılığını direk hissedebiliyorken iş kendimiz dahil olduğumuz, sürekli etkileşim halinde bulunduğumuz bir oyunda hissedememek gözde ciddi sorunlar olduğunu gösteriyor bence.
    2016 senesinde hala 30fps'lik oyun çıkması ise ayrı bir tartışma konusu

O kadar inanarak söylüyorlar ki bunu, acaba sağlık açısından renk körlüğü benzeri bir durum olabilir mi diye düşünmeye başladım.

Dediğiniz gibi oyunu bırakın bir kenara, 2 video gösterin birisi 30 diğeri 60 olsun direk belli oluyor. Kaldı ki bilime de aykırı savundukları şey. Bir tanesi saniye de 30 kare diğeri ise 60 kare gösteriyor.

• Dün akşam mafia 2 ve bütün dlc paketlerini indirdim, Türkçe yama uyguladım, oynamaya başladım :D oyunu cidden çok özlemişim, hele Türkçe oynamak ayrı bir zevk :D mafia 3 indirmekten vazgeçtim.. değmezz

• (Yeni Karşılaştırma)

• Çok komik buglar var.
  • arkada havadaki adam neyin nesi?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.