Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda Joe Barbaro hakkında birşeyler var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/ixlszwKVVP0

su videoyu izleyin de ne kadar ozensiz ve ugrasilmamis oyun oldugunu anlarsiniz. He bir de optimizasyon ozurlulugu var. Mafia 2 Mafia 3 den cok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmasam olmazdı bunu

• Arkadaşlar patch yapınca performans artışı oldu mu sizde? Eğer kimilerinin dediği gibi daha da artıyorsa kasmalar patch siz devam edeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

Haha

• quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Beyler Mafia 1 oynuyorum çok mutluyum deneyin. Mafia 3 oyununuda playstoreden satın aldım psikolojim bozuk arkadaşlar oynamadım henüz ne yapcaz.

Hocam patch çıktı kurdunuz mu?Mafia 1 güzeldir

Hocam kurdum ama oyun tamamen düzelene kadar oynamayı düşünmüyorum aldım köşede duruyor öyle. Bende bir yandan Mafia 1 ve 2 oynuyorum.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    mafia 3 yaklaşık 59 gb oyun büyüklüğü var ne var bu oyunun içinde biri bana anlatabilirmi oyunu satın almayı bırakın indirmeye kalksanız bedava olsa bile internet kotasını bitirir :D

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyun App Storeda var mı?
    Telefonuma indirecem

• Single player da öncelik senaryodur.Bu konuda sıkıntısı yok oyunun.Tartışılan şeyler hep aynı yorumlara baktığımız zaman.Çoğu açık dünya oyunu hep sıkıntılı olarak yayınlandı.Bu oyununda bu anlamda sıkıntısı var.Ama yok çöp yok baştan savma oyun biraz ağır sözler bu oyun için.Bu oyunu yayınlandığı andan itibaren oynuyorum ve içîne girdikçe sizi oyuna bağlıyor.Bu önemli bir durum.Diğer konulardada zamana ihtiyacı var eminim büyük tecrübe oldu onlar içinde.İçinde bug barındırmayan bir oyun olamaz zaten.Çok fazla yerlere vurmanın alemide yok.Şu durumdan keyif alamayan bekler yada bekleme keyfi bilir.Ancak belli bir süre oynayıp konunun içîne girince ben zannetmiyorum ki hadi be böyle şeymi olur diyipte oyunu bir daha oynamayacağınızı.Bir mafia oyunu ama ele alınan konular farklı bir bakış açısı ve dönem.Kesinlikle oynanmayı hak ediyor.Başka türlü bir durum olsa emin olun bende farklı konuşabilirdim.Şans verin arkadaşlar.Ücretli yada ücretsiz nasıl oynarsınız sizin kararınız ancak denemeden videolarla karar vermeyin.

• Şöyle bir gireyim tekrar dedim sistem i5 4670k oc suz 8gb ram asus gtx 980 ti aldığım değer en yüksekte 45 fps ve işlemci kullanımı 100 de 90 -100 arası ekran kartı kullanımı bi ara 100 - 33 dü sonra 80-93-99 şeklinde değişti dışarda fps rezalet evde 2K full ayarda 96 fps aldım işlemci kullanımı 100 de 70e kadar düştü ekran kartı da 100 de 93 şeklinde seyir halinde gitti yeni patch ne zaman gelicek merak içersindeyim
  • Anisotropic kullanıcısına yanıt
    zamanının ötesinde bir yapımmış kesinlikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 fps'i savuna savuna ne hale geldi garibim.

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Mafia III (2016) [ANA KONU]
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Gözünü seveyim atma şu gereksizin videolarını
  • Şu youtube vb. siteler sayesinde ne kadar gereksiz insan var hepsini tanıyoruz sağolsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustalation

Ben de başladım yıllar sonra mafia 2ye dadınden yenmiyor ya

Çok iyi Çok :D Vitooo hapisden yeni çıktım şimdi orlardayım baya iyide sistem istiyor high 16x oynamak için.
  • Senaryo fena değil...

Fakat geri kalan kısmı cidden rezalet...
    Resmen aceleye gelmiş... Patch falan da kurtarmaz oyunu...
    Yokluktan oynuyoruz işte işten gelince... Yeni bir şeyler bulsam anında silerim..
  • Bence en büyük sorun görevler. Hepsi aynı . Biriyle konuş mekan bas bilgi al mekan bas biriyle konuş mekanı ele geçir biriyle konuş ana hedefi öldür. Sonra tekrar aynısı. Böyle oyun mu olur

• Naughty Dog bi el atsaydı. Efsane diyaloglar efsane sinematikler olurdu. Gtafiklerden bahsetmiyorum bile.
    Benim anlamadığım şu. Şu firmalar uncharted oynayınca kendi ürünlerini beğeniyor mu acaba.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.