Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kartiniz ne olursa olsun volumetric, reflections ve AA'yi low yapin. Hem oyun daha net (keskin) hem de daha akici oluyor. +10 fps garanti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anisotropic

30fps sorununa çözüm bulunmuş nihayet

video on numara çözüm olmuş valla :)
  • Canım arkadaşlarım ben spoiler seven insanım. Mafia 3 seriye yakışmayan bir oyun olmuş gibi. Ne pc sistemim şu an yeterli nede internet bağlantım. O yüzden oyunu oynayamıyorum hem zaten fiyatıda pahalı. Youtube üzerinde izleyeyim desem yurdun interneti felaket 240p de açılıyor video.

Neyse uzun lafın kısası şu oyunda ilerleyen arkadaşlarım Vito neden bu şehirde ?
    Baba gibi mi takılıyor yoksa böyle ayak işleri filan dandik bir karaktere mi büründürmüşler ?
    Joe ne olmuş, yaşıyor mu, nerede ?
    Mafia 2 de ki diğer karakterler filan oyunda mevcut mu ?
    Yani mafia 2 den sonra neler olmuş ne durumda Vito filan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Yapacak birsey yok hcoam.
    Sakin yamayi kurma :)

Kurdum oyun açılmadı bile.Şimdi tekrar kuruyorum. :)
  • İlginçtir ben dün gece bu sabah uzun süre takıldım.Herhangi bir oyundan atma durumu olmadı son patch de.
  • Araba sürerken fps 30'lara insede onun dışında 40-45 arası gidip geliyor ve hikaye güzel olduğu için onun hatrına oynuyorum şimdilik.Gerçekten efsane olacakken bazı saçma problemler yüzünden oyun kötü bir üne kavuştu....Şimdilik böyle oynamayı düşünüyorum ileride bütün problemleri düzelirse bir kez daha oynanır.
  • Arkadaşlar oyuna basınca simgesine oyun açılmıyor nedendir bilen ?
  • oyunun YENİ testleri gelmeye başladı..

Mafia III - PC - RX 480 8 GB @ 2560x1440P
    22-25 Fps..

GTX 1080 GAMING X 8GB - 1080P - 50 - 70 fps (sadece ara sahneler de 120 FPS oluyor)

Mafia 3 - UPDATE: 1- GTX 960 1080P - 20 - 24 FPS

GTA 5 İLE KARŞILAŞTIRMA :

GTA 5 - GTX 1080 GAMING X 8GB - 1080P - 100 - 130 FPS - 4K ULTRA HD - 37 - 55 FPS

BONUS :

Dediklerini yaparsanız Performans artıyormuş..

• Hayırlı olsun :)
  • Mafia III (2016) [ANA KONU]
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Şu tablo oyunun ne kadar optimizasyon özürlüsü olduğunun en büyük kanıtıdır.Hiç uğraşmadıkları apaçık ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Arkadaslar kartiniz ne olursa olsun volumetric, reflections ve AA'yi low yapin. Hem oyun daha net (keskin) hem de daha akici oluyor. +10 fps garanti.

dediklerini yaptım 50 60 fps alıom gtx 1060

• Bu ızbanduttan mafia olmaz. Çektim dağ başına efkarlıyım. Nerede Tommy Angelo, nerede Vito Scaletta... Hadi buna da şükür desek, oyunda mercimek kadar optimizasyon yok, her taraftan bug fırlıyor, bu günleri görecekmiydin be Mafia...

Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU]

• Beyler gercekten oynanış berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

4k medium ayarlarda 20 fps'ye düşüyor oyun. Optimizasyon rezalet diyebilirim.

Hocam bi ayar var onu low yapin diger herseyi high yapin 30fps sabit aliyorsunuz 4k da..
    Oyunu acarsam bugun hangisi oldugunu size yazarim.
    I5 6600k 4.6ghz
    Gtx 1070
    16gb ddr4 2400mhz
    4k da high sadece bir ayar low 30fps aliyorum.
    Patch yapmadim.cunku iyice batiyor yama ile okuduguma gore.:))

Hocam ben yaptım patchi bugla karşılaşmadım.Oyundan çökmedir,yeryüzünden düşmedir, rastlamadım.Ve oyun 750 ti olmasına rağmen akıcı oldu o ağar hantal görüntüsü gitti.Hocam antilasing reflection low yapın açık kapalı pek fark yok zaten ozman yüksek fps alırsınız.Lakin gökyüzü bug ı devam ediyor.Sürekli hızlı şekilde güneş açıp kapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 9 Ekim 2016; 15:32:33 >

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Uğur senin burda ne işin var senin gibi PS fanının PC'de oyun oynaması şaşırtıcı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİKKAT DİKKAT, 0xe0434352 ve ya 0xc0000142 gibi hata mesajı alıyorsanız çözümü burada

Arkadaşlar merhaba,

Birkaç mesaj önce de bahsettim aldığım hatayı. Oyun çıktığından beri aşağıda ki hataların çözümü için uğraşıyorum.
    Denemediğim DLL yüklemediğim driver falan kalmadı fakat sorunun çözümü aslında çok basitmiş.

Mafia III (2016) [ANA KONU]

Bu hatalara sebep olan şey Windows kullanıcı adınızda bulunan Türkçe karakterler.

Evet, o kadar uğraşmam sonucu çözemedim ve az önce Windows 10 üzerinden farklı bir hesap açarak (i,ö,ç,ş gibi harfler olmadan) oyuna girdim sorunsuz açıldı.

Yeni hesap açma anlatımı için;

İyi oyunlar.

• Paranla rezil olacağın 1 oyun daha. Kepaz bişey
  • Aha bir AC Unity vakası daha. i5-4690k 4.5ghz devamlı olarak %95-%100 kullanımda. Ekran kartı gtx1060. Hayır kalabalık desem o da yok unity'de kalabalık vardı yine şehir içinde. Günahını almışız Ubisoft'un
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.