Şimdi Ara

MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
8
Favori
27.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Oyunlar hep bi anda geliyor yav fifa 17 aldim bf 1 cikcak onu alcam bu oyunuda alma planim vardi 3 oyun fazla olcak bunu biraz bekleycem mecbur hakkimi bf1 den yana kullancam

benimde aynı durum fifa 17 ve horizon 3 aynı tarihte çıktı ikisinide aldım ama fifa dan fırsat bulamadım horizon oynamaya :) bf1 ide sipariş verdim, şimdi mafia 3 te çıktı ama daha mafia yı almadım. alsam da muhtemelen şimdi oynayamam hazır bf1 de geliyorken. ucuzlayınca alırım mafia yı
  • Oyun cok güzel aldıgıma mumnun kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sabah worldbazaardan aldım.şuan stoklardahttp://www.worldbazaar.com.tr/ps4-oyun/mafia-iii-3-ps4-oyun.html
  • Oyun çok beğenildi galiba sayfa sayısı almış başını gidiyor.
  • Abi sabriniz varsa oyunlari ilk ciktiginda almayin..bu ne ya cakallar her seferinde ayni seyi yapiyo 220den ac ilani 2 ay sonra 160'lara dusur fiyati..cakallar madem yine kar ediyosunuz ilk ciktiginda koy 160_170e millet alsin oynasin..ozetle bu spotcu soygunculara prim vermeyin arkadaslar.bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok beklediğim oyundu , Bugün Kadıköy'e gidip alacağım oyunu. Normalde diğer oyunların indirime geçmesini beklerim ama bu oyunun serisinin yeri ayrı bende ...

Kadıköy'de spotçularda varmı arkadaşlar ? Boşa gitmeyim.
  • Benim oyun geldi bakalım nasıl olmuş

MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!!

Ekleme: Oyunun 2.6GB güncellemesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 7 Ekim 2016; 13:01:39 >

• Yapay zeka cidden evlere şenlik.

• Canlı yayına gelmek isteyenleri beklerim

https://www.youtube.com/watch?v=XqKpN1TI9gE
  • Valla iyi ki almamışım grafikler de kötü gözüküyor incelemeler büyük ihtimal 6 civarında seyreder gibi geliyor
  • İzlemek isteyenler için ufak bir unboxing videosu

• nasıl la oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

nasıl la oyun?

Yarım saat oynadım şuan için güzel eve döndüğümde tekrar oynuycam

• Yapay zeka tam bir çöp facia indirimde alınır bu oyun en fazla 70

• Şehirde koleksiyon toplamaktan başka yapacak hiçbirsey yok gördüğüm kadarıyla. 6 saat falan oynadım. Barlar,restorantlara giriliyor ama yiyip içemiyoruz öyle mal gibi icerde dolaniyosun. Şuan için kıyafet değiştirmede yok ama belki bi görevden sonra açılır bilemiycem. Koleksiyonlardan playboy dergisi topluyorum ana hikayeyi bitirdikten sonra onu %100 lerim başkada amacim kalmaz oyunda.

• Herkes yapay zeka facia diye bahsediyor sanırım almak için biraz daha beklemekte fayda var

• Bu oyunun benim gözümdeki yeri belli oldu - 1 ay bekle dijital olarak 70 liraya al...

• Bu nedir herkes yerden yere vuruyor oyunu bu mudur yani mafia serisini getirdikleri nokta..Vazgeçtim almıyorum değerine düşmesini bekliyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Bu nedir herkes yerden yere vuruyor oyunu bu mudur yani mafia serisini getirdikleri nokta..Vazgeçtim almıyorum değerine düşmesini bekliyelim.

oyun hakkında birsürü olumlu yorum var neogafta.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.