Şimdi Ara

MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
477
Cevap
8
Favori
27.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun küfür gibi yemin ediyorum,10-15 dakika kadar oynadım o grafiklerin hali nedir Allah aşkına!!!

Texture çözünürlüğü içler acısı,2007 yılının oyunu gibi
    Oyunda bulanıklık var keskin bi görüntü yok
    Kaplamalar da çok kötü
    Şehir bomboş yahu yani bomboş,geniş yollar 3-5 araba tek tük insancıklar
    Uzak görüş rezalet zaten oyun bulanık ve Texture çok kötü birde bu var..

Birtek senaryo anlatımı güzel şu an için oyun facia,nasıl yaparlar bilmiyorum ama oyuna acil bi Update şart..Bu şekilde sakın almayın paranızı yazık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Gerekirse 5-6 ay bekler ikinci elini 70-80 liraya alirim.

Fakiriz ama mal degiliz.

Ne biçim yorum bu ya?oyunu zamanında alanlar malmınoluyor yani

Kardeşim lafı yanlış anlama yada çarptırma , fakiriz diyoruz yani param olsa alırım direk fakirlikten alamıyorum.

Siz malsınız oyuna bu kadar verdiniz diye bir cümle kurmadım.

Param yoksa neden oyunda 200 tl vereyim.

• quote:

quote:

quote:

Fakiriz ama mal degiliz.

Kardeşim lafı yanlış anlama yada çarptırma , fakiriz diyoruz yani param olsa alırım direk fakirlikten alamıyorum.

faikirim ama mal değilim ne demek?

direk alırım falan demiyorsun sallama.cümlerinini doğru kur ozaman

• Yalnız şimdi oyunun gameplay'i, grafiklerini ve buglarını bilemem eminim haklıdır bunlara takılan arkadaşlar. fakat herkes story ve karakterleri çok övüyor yani en güçlü yerleri buralarmış o yüzden ben almayı düşünüyorum. şöyle sağlam bir storyli tps oymayalı çok oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Yalnız şimdi oyunun gameplay'i, grafiklerini ve buglarını bilemem eminim haklıdır bunlara takılan arkadaşlar. fakat herkes story ve karakterleri çok övüyor yani en güçlü yerleri buralarmış o yüzden ben almayı düşünüyorum. şöyle sağlam bir storyli tps oymayalı çok oldu.

Önceki Mafia serilerini oynadıysanız bunuda mutlaka oynamalısınız gerçi oynamamış olsanızda oynamalısınız
  • Source kullanıcısına yanıt
    hocam ikisinide oynadım açıkcası ilk oyun tabii ki çok büyük efsane fakat ben 2'nin hikayesinide çok başarılı bulmuştum. 3'de güzel bir dönemde geçiyor ve teknik olarak serinin devamı olduğundan alıcam en kısa zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Yalnız şimdi oyunun gameplay'i, grafiklerini ve buglarını bilemem eminim haklıdır bunlara takılan arkadaşlar. fakat herkes story ve karakterleri çok övüyor yani en güçlü yerleri buralarmış o yüzden ben almayı düşünüyorum. şöyle sağlam bir storyli tps oymayalı çok oldu.

Önceki Mafia serilerini oynadıysanız bunuda mutlaka oynamalısınız gerçi oynamamış olsanızda oynamalısınız

hocam sen epey oynadın ve haal oynuyosunda biraz ayrıntı versene bizleree.

Oyunda neler hoşuna gitti neler + neler -

Bu kıyafet olayı var mı ?
    Araç plakalarını degistirme var mi ?( mf2den aklimda kaldı)
    vs vs biraz ayrinti ver dostumm..

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Oyun için inceleme yazıcam orda herşeyi anlatıcam hocam
  • Oyun bu haliyle bu parayı etmez.
    Halloween ve christmas satışlarında fiyatı % 50 düşer.
    Hem o zamana kadar oyunu da patch leyip adama benzetirler.
    Muhakkak bekleyin, acele etmeyin.
    İndirime girene kadar da GTA 5 oynayın, Sleeping Dogs Definitive oynayın. İkisi de oyunun bu halinden daha güzel.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fakiriz ama mal degiliz.

https://forum.donanimhaber.com/m_116403912/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

https://forum.donanimhaber.com/m_116403912/tm.htm

DH ifşa takımı iş başında
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fakiriz ama mal degiliz.

Kardeşim , fakir olup bu oyuna 200 tl vermem demek.

FKirim diyor , yani siz fakirler yazmadım.

• Mafia III lacks seriousness to become a boss in the open-world action game genre. It sure has a very interesting setting and its scenario is efficient, thanks to some amazing cut scenes. But it just doesn't feel like it's a finished game in terms of visuals, and its mechanics tend to be just too repetitive. Too bad. Gameblog.fr

50/100

http://www.gameblog.fr/tests/2566-mafia-iii-ps4

Bu neslin no man's sky'dan sonra 2. atom bombası geliyor

•  MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!!

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Mafia III lacks seriousness to become a boss in the open-world action game genre. It sure has a very interesting setting and its scenario is efficient, thanks to some amazing cut scenes. But it just doesn't feel like it's a finished game in terms of visuals, and its mechanics tend to be just too repetitive. Too bad. Gameblog.fr

50/100

No Man's Sky ile kimse yarışamaz sadece bu sene değil çok uzun bir sure Mafia 3 kötü değil bu arada.

• Oyun Mafia ismine hakaret resmen, ana karakteri, görsel kalitesi, teknik sorunları, berbat yapay zekası, her yönü ile rezalet. Keşke başka bir isimle çıkarsalardı da en azından daha ılımlı yaklaşabilirdik. Biraz daha fazla satsın diye oyunu GTA gibi yapmaya çalışmışlar ama onu da becerememişler, yazık oldu. En azından Vito ana karakter olsaydı o zaman daha çekilir bir oyun olabilirdi, ancak şu hali ile hakikaten çok kötü.
  • quote:

quote:

Mafia III lacks seriousness to become a boss in the open-world action game genre. It sure has a very interesting setting and its scenario is efficient, thanks to some amazing cut scenes. But it just doesn't feel like it's a finished game in terms of visuals, and its mechanics tend to be just too repetitive. Too bad. Gameblog.fr

50/100

No Man's Sky ile kimse yarışamaz sadece bu sene değil çok uzun bir sure Mafia 3 kötü değil bu arada.

Valla ben oyunu alacaktım önceki sayfalara da yazdım şu videoyu izleyip almaktan vazgeçtiğimi şimdilik, şehir bomboş ve ölü + yapay zeka bariz ama bariz bir şekilde kötü görünüyor, izleyerek bunlar anlaşılıyorsa durum vahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Ekim 2016; 13:31:05 >

• quote:

quote:

quote:

50/100

Valla ben oyunu alacaktım önceki sayfalara da yazdım şu videoyu izleyip almaktan vazgeçtiğimi şimdilik, şehir bomboş ve ölü + yapay zeka bariz ama bariz bir şekilde kötü görünüyor, izleyerek bunlar anlaşılıyorsa durum vahim.

Abi hadi yapay zeka eyvallah da şehir bomboş ve ölü diyorsunuz ben izliyorum şuan gayet yeterli gibi görünüyor. Yani sokakta yürünemeyecek kadar kalabalık mı olmalı ben anlamıyorum ki sene bilmem kaç doluluk oranı çok olmamalı bana kalırsa mantıken Grafikler, kaplamalar rezalet diyende var kaç tane video izledim bana gayet iyi görünüyor yani o kadar çok laf söylendi ki artık insanlar kötüleyecek bir şeyler arıyor. Mafia serisine yakışmıyor diyip başladılar grafiklerden, yapay zekadan çıktılar yani bence bu kadar abartılacak bir şey yok. Tamam seriye yakışmıyor farklı bir oyun gibi ama yapacak bir şey yok oyun iyi gözüküyor oturun keyfinize bakın farklı bir oyun oynuyormuş gibi düşünün artık yapacak bir şey yok. Yapay zeka kötü diyede almamazlık yapılacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bunlar benim görüşlerim tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

quote:

quote:

quote:

50/100

Abi hadi yapay zeka eyvallah da şehir bomboş ve ölü diyorsunuz ben izliyorum şuan gayet yeterli gibi görünüyor. Yani sokakta yürünemeyecek kadar kalabalık mı olmalı ben anlamıyorum ki sene bilmem kaç doluluk oranı çok olmamalı bana kalırsa mantıken Grafikler, kaplamalar rezalet diyende var kaç tane video izledim bana gayet iyi görünüyor yani o kadar çok laf söylendi ki artık insanlar kötüleyecek bir şeyler arıyor. Mafia serisine yakışmıyor diyip başladılar grafiklerden, yapay zekadan çıktılar yani bence bu kadar abartılacak bir şey yok. Tamam seriye yakışmıyor farklı bir oyun gibi ama yapacak bir şey yok oyun iyi gözüküyor oturun keyfinize bakın farklı bir oyun oynuyormuş gibi düşünün artık yapacak bir şey yok. Yapay zeka kötü diyede almamazlık yapılacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bunlar benim görüşlerim tabiki

Böyle bir oyuna çıkar çıkmaz 100 küsür tl veremem onun yerine 2-3 eski kaliteli oyunlardan alırım daha iyi, şehir cidden ölü sanki o dönem veba salgını varmış gibi konuşmuşsunuz, yapay zekanın tepkilere baksana, ben mafia2'yi de çok beğenmiştim mesela ama bu ciddi anlamda kötü ve ruhsuz bir oyun gibi duruyor, bakalım puanlar gelsin.

• mafia 2 berbat bir oyundu mafia 2 yi beğenen bunuda beğenir bence ki oyuna biraz baktım mafia 2 den daha iyi geldi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.