Bildirim
MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!! (11. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lumiafanx920
Almadan önce iyi izleyin pc bölümündde bir arkadaş paylaşmış. Seriyi rezil ettiler
Cidden rezalet. Ancak bunun sürekli böyle olacağını sanmıyorum. Ne yani sokak ortasında ateş edilecek, yan koltukta oturan adamı vurucaz ve hiç tepki vermeyecekler mi ? 2k'nın totosundan kan alırlar bence bu anlık bir bug. Sonuna dikkat ederseniz aralardan geçiyor gayet arabalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 8 Ekim 2016; 14:29:03 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: console-master
mafia 2 berbat bir oyundu mafia 2 yi beğenen bunuda beğenir bence ki oyuna biraz baktım mafia 2 den daha iyi geldi
Alakası yok, berbat port ps3 sürümünden bahsediyorsanız bilemem hani şu meşhur çimsiz sürümünü, 360 sürümü gayet iyiydi hem görsel anlamda hem de görevler, oynanış olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Ekim 2016; 14:42:34 > -
-
-
Vurma artık yeter hocam herşeye rağmen oynamadan yorum yapmamak lazım alıp oynayan arkadaşlara saygısızlık olmasın bende fiyatının düşmesini beklemeye geçtim aceleye gerek yok belliki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Yok oyunda eksik çok var açık dünya oyunu olarak alıp oynayacaksanız almayın,senerysounu bitirirm diyosanız alın. Her ne kadar görevlerdede yapay zekadan dolayı çok heves kırıcı durumlar olsada. -
Eksikleri olmasına rağmen güzel oyun. Yapay zeka problemleri mevcut. Ana karaktere doğan kin den dolayı bir çöp ilan etme furyası başladı. Hikaye, atmosfer gayet güzel. 8 ilk oyun, alan pişman olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
quote:
mafia 2 berbat bir oyundu mafia 2 yi beğenen bunuda beğenir bence ki oyuna biraz baktım mafia 2 den daha iyi geldi
Alakası yok, berbat port ps3 sürümünden bahsediyorsanız bilemem hani şu meşhur çimsiz sürümünü, 360 sürümü gayet iyiydi hem görsel anlamda hem de görevler, oynanış olarak.
ps3 xbox 360 mafia 2 berbat tı bana göre.open world hastası bir adam olarak aşırı sıkmıştı.zaten notlarıda yerlerdeydi.şimdi baktım meta ortalaması çok övünen 360 ta bile 74
-
quote:
quote:
quote:
ps3 xbox 360 mafia 2 berbat tı bana göre.open world hastası bir adam olarak aşırı sıkmıştı.zaten notlarıda yerlerdeydi.şimdi baktım meta ortalaması çok övünen 360 ta bile 74
Çok da övdüğümüz yok sen de abartma, bu oyunun ortalaması 70'i geçebilecek mi bakalım.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok da övdüğümüz yok sen de abartma, bu oyunun ortalaması 70'i geçebilecek mi bakalım.
bu oyunda geçmeyecek bence umarım yanılırım
-
-
quote:
Kırılırsa oyundaki hatalardan puan kırılır hatalarda güncellemelerle çözülebilecek birşey ben havada araba bile gördüm hatta yayınladığım videolarda da görünüyorhatalarını bir kenara bırakırsak gayet iyi bir oyun Mafia 3, Mafia serisini seven herkes bu oyunuda sevecektir.
-
Görevler zevkli olsun da gerisi hikaye, açık dünya pek de umrumda değil sonuçta internet kafedeki bebeler gibi aspirin gripin yazıp insanlara ateş etmiyorum :D ama baya soluk geldi çevre.
Dediğim gibi gta olsun mafia olsun açık dünya oyunlarda önceliğim her zaman görevlerdir, gta5 bu konuda zaten 1 numaradır benim için vice city ile beraber, mafia 3'ün görevleri zevkliyse alırız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Ekim 2016; 15:41:20 > -
Oyun yükleme bitmeden oynamıyor Abi, yoksa tam inceleme yayınlardım
gt 840m ile full hd de low da akıcı oynarmıyım oynatacaksa yükleyecem beyler -
Zamanında polis binasına bazukayla girip çıkan gtacılar grafiği bıraktı şimdi oyunlarda yapay zekalara yorum yapmaya başladı ilerleme var aferim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X