Şimdi Ara

MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
8
Favori
27.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emretor23

Oyun yükleme bitmeden oynamıyor Abi, yoksa tam inceleme yayınlardım

Tamam kardeşim bekliyorum o halde başlayınca incelemeni ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basina neden inceleme icin kopya gondermediler? İste bu sorunun cevabi yukaridaki videoda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 Pro sattırmak için her yolu deneyecekler.
    Pro ya ne gerek var diyenler bunu zamanla anlayacaklar.
  • yalnız bu gösterilen videolardaki hatalar patchle düzelir arkadaşlar sıkıntı değil bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

PS4 Pro sattırmak için her yolu deneyecekler.
    Pro ya ne gerek var diyenler bunu zamanla anlayacaklar.

Pro'yla ne ilgisi var adamlar becerememiş işte, rezil etmişler oyunu.

• Yeni bir inceleme daha yayınlanmış

http://pureplaystation.com/review-mafia-3-ps4/2016/10/
  • Ağır çöp.
  • Şimdi izledim bende videoyu cidden yani ayıptır dalga geçer gibi umarım güncelleme ile giderirler bu rezillikleri.
  • Pro'da HDR desteği eklerler, detay seviyesi ufak artırılır bu kadar. FPS 60 diye birşey görmedim sadece görsel geliştirmeler deniliyor. Oyunu oynarken çoğu kişi farkına bile varmayacak.
  • Sürekli patronundan azar yiyen bir 2K çalışanı son gece gizlice ofise girip oyunun tüm yapay zeka kodlarını sildi heralde , başka açıklaması olamaz bu saçmalığın.Yapay zekası kötü çok oyun oynadık bitirdik de bu nedir böyle oyunda yapay zeka yok.

Bugdan da geçilmiyor oyun , hadi onu patch le hallederler de zeka işini nasıl çözecekler bakalım.

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Tamam ıste bu oyunu cıkınca bırde pro da oynayalım sonucu hepbırlıkte gorelım
    Bu sadece mafia oyunu için geçerli olmayacak. PS4 e çıkan birçok oyun ile bu sorunları kasten yaşatacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 8 Ekim 2016; 19:55:07 >
  • Facebook sayfasinda manipulasyonun allahi var bu oyunda. Saniye basi yeni reklam yeni inceleme, bak su super puan verdi sen ne zaman oyununu aliyorsun falanlar filanlar. O postlarin altina bir suru yorumlar yorumlar harika oyun oynadigim en iyi oyun, cocugumu kestim biraz once bakin bu da fotografi vs. Vs.

İgreniyorum su an mafia 3'ten kisacasi. Almak mi? Tabii ki almayacagim bu copluk oyunu.

• Sanırım gerçekten yazık oldu seriye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Basina neden inceleme icin kopya gondermediler? İste bu sorunun cevabi yukaridaki videoda.

Ohaaa buna "Oyunda bug var" değilde, "Bugda oyun var" demek lazım

• Tommy,Sam ve Paulie'nin daha da ötesi Don Salieri'nin kemikleri sızlıyor...

• bu oyunun soundtrack ini nerden buluruz? flac olsa iyi olurdu.
  • O bug'lar nedir öyle hayır böylesine potansiyeli olan bir oyunda çok daha dikkatli olunması gerekiyor.

En güzeli fiyatı iyice düşünceye kadar falan beklemek. Bu oyunla ilgili ne beklentilerim vardı ama yorumlar genel olarak hep kötü :(

• Az önce oyunda "what the fff..." çektim resmen! Hikaye Mafia 2'ye nazaran biraz durgun başladı ama öyle bişey oldu ki hiç beklemiyordum. Hikaye ve anlatım gayet başarılı bence... Videodaki bugların hiçbirine denk gelmedim, yapay zeka sorunlu dediler diye Hard'ta başladım ama çatışmalar falan şimdilik zorluyor, gayet zevkli. Bir kaç yamayla mevcut buglar temizlenir diye düşünüyorum. Bu arada grafikler biraz Watch Dogs gibi; özellikle geceleri muazzam gözüküyor gerçekten ama gündüzleri PS3'e çıkmış bi oyunun remastered'ı gibi duruyor. Fakat oyun genel olarak başarılı, bug videolarını izleyip de bu kadar ön yargılı olup gömmeyin derim, benim başıma henüz öyle bi bug gelmedi. Sadece Mafia 3 yerine Mafia: The Family gibi bi yan oyun olarak veya başka bir isimle çıksaymış keşke. Beklentilerin ve Mafia markasının altında eziliyor haliyle...

• mafia the city of lost heaven' nın kemikleri sızlıyor yeminle. Birinizde tadında bırakın arkadaş. Efsaneydin, kepaze oldun.
    Fifaya kızanlar, birde bu adamlardan futbol oyunu bekliyor,aman hocam, aman diyeyim

• Elimden geldiğince bir inceleme yazısı yazdım arkadaşlar eksiklikler olabilir yarın ekleme yapıcam merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

http://www.oyuncuyahaber.com/oyun-incelemeleri/164-mafia-3-kullanici-incelemesi.html
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.