Şimdi Ara

MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
8
Favori
27.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Her oyunda çökme olur, Fifa 17 bile 3-4 kere çöktü bende. Save kaydına sorun olmadıysa çokta takmamak lazım.

Diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamayınca insan tedirgin oluyor Save dosyalarında problem yok çok şükür
  • Yurt dışından sipariş ettiğim için 20 ekim gibi gelecek oyun. Umarım o zamana kadar bir güncelleme gelir oyuna :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metacritic ortalaması yavaştan çıkmaya başladı 4 incelemede ortalama 60 puan.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/mafia-iii

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Metacritic ortalaması yavaştan çıkmaya başladı 4 incelemede ortalama 60 puan.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/mafia-iii

Hak ettiği puanları alıyor bu çöpü ben bile almadıysam (TPS-FPS hastasıyım) ne kadar vasat bir oyun olacağı çıkmadan önce belliydi zaten para verenler düşünsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Mafia serisi hastası olarak iyi ki almıştım diyorum oyun hataları haricinde kötü bir oyun değil seneryosu gayet sürükleyici Keşke Mafia serisini yapan studyoyu 2K almamış olsaydı ve o adamlar bu oyunun yapımcısı olsaydı bu türde yeni bir devrim yasatabilirdi Mafia 3, ama herşeye rağmen güzel oyun bana göre.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Puanlari tam tahmin ettigim gibi..eksileri de ayni sekilde..zaten yayinlanan videolarda bagiriyordu adeta...fiyatlari dusunce degerlendirilir bakilir kategorisinde..cikis tarihini nisan mayisa alsa idi belki satislari kendini amorti ederdi..

• Source kullanıcısına yanıt
    10$'a düşsün alırım senaryo istediği kadar iyi olsun yınede kurtarmıyor:)

• O zaman uzun bir sure bekleyeceksin bizde suyunu çıkartmış olucaz o sure içersinde

Çöpün suyu demek istedin sanırım?

• Hatalari hariç kötü bir oyun değil Mafia 3.

• oyunu inceleyen oyun eleştirmenleri o kadar da kötü yorumlar yapmıyor...

hatta youtube'dan takip ettiğim bazı youtubeurlar oyundan baya baya zevk alıyor... tek sıkıntısı yapay zeka ve buglar onlar da patch ile düzelecek şeyler bence fazla abartıyoruz.
    Bro sen zaten her aldığın oyunu övüyorsun bu oyunun eksileri saymakla bitmez, Mafia serisine hakaret sayılacak düzeyde bir oyun ve şuan ki parasını asla hak etmeyen bir yapım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 10 Ekim 2016; 20:54:20 >
  • Para vermeyin böyle oyunlara

• Oyunu az önce bitirdim. Kutulu olarak asla alınıp oynanmayacak bir oyun (fiyatı düşmeden) ancak dijital alacaksanız almanızı tavsiye ederim. Her ne kadar beklentilerin altında kalsa da KESİNLİKLE internette gömdükleri kadar değil; birkaç bug dışında sorun yaşamadım ps4 de; o buglar da genelde gizlice adam öldürken duvarın içinden geçme gibi şeylerdi.

Oyun grafiksel olarak beklenenin altında; hatta özellikle bazı yerlerde (araba kullanırken özellikle) bu oyunu 720 p de ps3 açar mı diye sormadan edemedim.

Oynanabilirlik birkaç ufak bug dışında fena değil; ama yapay zeka bazen pompalı ile dibinizden tutturamayacak kadar saçmalayabiliyor; bazen gözünün önünde adamı bıçaklıyorum umrunda bile olmuyor.

Oyunun hikaye anlatımı ve seslendirmeleri-müzikleri ise oyunun en iyi kısmı.

ÖZET OLARAK mafia serisinin geçmişi için ve 3. oyunun hikaye anlatımı için dijital olarak alınır...

• İkinci elde kutulu 100-110 liraya alınıp 90a satılacak bir oyun şuan gözümde
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Dostum oyunun hikaye süresi ne kadar? Tomb raider ile bu oyun arasında kaldım. Forumda sec hakları ikisininde 70 tlden satılıyor. Gönlüm mafiadan yana ama oyun için yapılan eleştiriler çok kötü. Görevlerin hep tekrar ettiğini söylüyorlar. Sizin tercihiniz ne olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Dostum oyunun hikaye süresi ne kadar? Tomb raider ile bu oyun arasında kaldım. Forumda sec hakları ikisininde 70 tlden satılıyor. Gönlüm mafiadan yana ama oyun için yapılan eleştiriler çok kötü. Görevlerin hep tekrar ettiğini söylüyorlar. Sizin tercihiniz ne olurdu.

Mafiada görevlerin tekrar etmesinden kasıt görevi açmak için hep aynı şeyleri yapmanız lazım.
    (Belli bir hasar verene kadar adam sorgula, adam öldür, mallara hasar ver)
    Süre olarak saat tutmadım ama 4 günde bitti benim ortalama 20 saat falan sürmüştür ana hikaye.

Soru cevabına gelince de önce mafia alın bitirip satınca rotr alın derim. Rotr için bayağı bekledik; biraz daha bekleyin

• Oyun daha Aral dan gelmedi,
    İncelemeler yazıldı, Videolar çekildi, takas bile yapan vardır....
    Birde ön sipariş yaptık aylar önce

• quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Oyun daha Aral dan gelmedi,
    İncelemeler yazıldı, Videolar çekildi, takas bile yapan vardır....
    Birde ön sipariş yaptık aylar önce

Hocam aral dan oyun alınır mı Allah aşkına ya. git amazondan al mis gibi.

• Pc ezmiş, Ps4 de idare eder xbox yine bildiğimiz gibi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.