Şimdi Ara

MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
8
Favori
27.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugları falan boşverin, keza PS4 versiyonunda o kadar bug da yok zaten. Sadece arasıra ışıklandırmada deli saçması görüntüler ortaya çıkıyor, oyun Fallout'a falan dönüyor :) Güneş doğarken veya batarken atom bombası atılmışçasına gökyüzü aydınlanıyor. Bundan başka bir bugla karşılaşmadım...

Oyunun 2 sıkıntısı var; oyun bitmiyor, gerçekten kısa bir oyun değil... Bu nasıl sıkıntı diyeceksiniz? Şöyle bir sıkıntı; oyunda aynı şeyi yapıp duruyorsunuz. COD'taki gibi aynılıktan falan bahsetmiyorum, oyunda ciddi ciddi aynı şeyi (şeyleri değil bak "şeyi") yapıp duruyorsunuz. Tek değişen mekanlar ve boss kaplamaları :) Hatta bazen aynı mekana geri dönüp orayı tekrar temizlemek zorunda kalıyorsun. Bir mafya babasını bulman mı lazım, sokaklarda mekanlarını bas, maddi zarar ver, adamlarını öldür, çete başlarını sorgula veya öldür, görevi veren muhbirine gidip bölgeyi temizlediğini söyle, o da sana o bölgenin mafya babasının yerini söylesin. Sonra oraya git, mekanını bas, maddi zarar ver, adamlarını öldür, mafya babasını bul ve öldür. Sonra sorgu sahnesi girip Lincoln Clay falanca falanca kişiyi öldürmüş doğru mu? Evet doğru hakim bey... Sinematik biter. Sonra tekrar farklı bi bölgeye git, o bölgenin mafya babasını öldürmek için muhbir bul, muhbir çetelerin mekanlarını söylesin, git mekanları bas, maddi zarar ver, adamları öldür vs. vs. vs...

Bu aynılık ve sığılık oyun boyunca devam ediyor, Syndicate'teki bölge ele geçirme yan görev sistemi bu oyunda ana görev adı altında zorunlu kılmışlar. Platinum Trophy kasar gibi hissediyorsunuz kendinizi... Artık bitsin sıkıldım diyorsunuz; cıxxxx daha yeni başlıyor oyun. Oyun bitmiyor, bitmiyor! :) böyle böyle devam ediyor. Sadece oyunda gemide geçen epik bölüm var, sonlara doğru da farklı bir kaç görev gelince ohhhh be diyorsunuz. Onlar haricinde aynı şeyleri yapıp duruyorsunuz. He oyunun oynanabilirliği başarısız değil, kendini oynatıyor. Çatışma mekanikleri falan hoş, pek kolay bir oyun da değil. Hard'ta ciddi ciddi zorlandım bazen, özellikle pompalı abiler dibine kadar girip sıkıyor da sıkıyor. Ama hepsi bu :) 2K gibi bir firma bu oyunun neyine güvenip de Mafia 3 ismiyle piyasaya çıkmasına karar almış anlaşılır gibi değil. Keşke yan oyun falan olsaymış...

Oyunu alacaksanız PSN kardeşlik yapıp almak veya fiyatının ucuzlamasını beklemek en iyisi... Oyun kötü değil ama ciddi derecede sıkıcı. Adı başka bişey olsaydı ilk elin günahı olmaz diyip, daha hoşgörülü bakılabilirdi. Ama Mafia adı ve markası altında çıkıyorsa bu oyunun hakkı MAKSİMUM 6/10 puan :) O da Vito'nun hatrına...

• Arkadaşlar sizce 1-2 aya indirim gelir mi oyuna ?
  • Berkæn kullanıcısına yanıt
    Kesin gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bana görev gelmiyor,enzo conti de sıra.Bilen var mı?

• oyunu almadım ancak yakın zamanda alacağım.

yorumlardan baktığım kadarıyla millet mafia 2 ile çok karşılaştırmış. tabiki karşılaştırılması gerekir. ancak youtubeda mafia2 vs 3 videolarını izlemiş gelmiş buraya kopyala yapıştır yapmışsınız. mafia 2 de bile zaten adamlar açık dünyayı tam yapmadı.
    2.si ise mafia 2 de yaşı büyük olanlar bilir. o zamanda bile grafik sorunları zaten vardı.
    bunu da bilen bilir. mafia 2de grafikler görevlere göre ayarlanmıştı. yani açık dünya oynarken hertürlü bug glitch vs oluşmasında engel olunmuyordu.
    aynı şey mafia 3 içinde geçerli. adamlar zaten bu kadar açık dünyada iddialı olsa gta V i ezip geçicek bir oyun yaparlardı ki bunu yapamayacaklarını herkes biliyor.
    gerek rockstar'ın maliyetlendirmesi gerek sermayesi, gerekse personel gücü ile rockstar herşeyiyle önde olan bir şirket.

gta5 ile karşılaştıran olmuş. gta dediğiniz oyun 269m dolar ile yapılmış.
    mafia bunun yanına zaten yaklaşamaz. daha ne diyeyim ki bilemedim.
    ayrıca gta 5 ilk yayınlandığı zaman grafik sorunu olmadı mı? bug olmadı mı? hepsine tek tek güncelleme getirilmedi mi?
    gta serisinde bi ara kimseye görev gelmiyordu. aynı şeyler bu gibi oyunlarda hep olacak hep olacak.
    bunlar olağan şeyler maalesefki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 17 Ekim 2016; 12:19:45 >

• beyler oyunu nihayet indirdim ancak ilk bölümdenki cutscene den sonra ce-34878-0 hatası alıyorum her seferinde güncellemeleri kontrol edin diyor açıklamada ama oyun zaten güncel ?
  • kutulu almak isteyen varsa 150 liraya satacağım, pm atabilirsiniz

• Oyunu an itibariyle bitirdim.Her ne kadar eski oyunları aratsa da fena değil bence ama İsmine yakışmamış ve olmamış oyun.
    Oynarken Syncidate mı oynuyorum diye tereddüt ediyorsunuz,oynanış sistemi inanılmaz bir şekilde benzer.Hep aynı sistemle ilerleyip hakim.
    Grafik kısmında çok özen göstererek yapılmamış,umarım PS4 PRO'nun çıkış ile birlikte diğer oyunlarda aynı kaderi paylaşmaz.
    Sinematikleri oldukça başarılı buldum,hep aynı şeyleri anlatıp dursa da hikaye akışı güzel bir şekilde ilerliyor.
    Trophy toplayanlar içinse söyleyebileceğim oyunun toplanabilirlerin kolay olduğu.Oyunu %71 ile bitirdim.Kalanlar yan görev,ıvır zıvırlar...

• Bugün PS4 için 1.03 yaması yayınlanmış.
    Açıklama olarak sadece oyunun kararlığının artırıldığını belirtmişler.
  • Trophy beni skkıntıya soktu ya açık dünya oyunlarında oyunu 2 kez baştan oynamaya zorlayan oyunları cidden sevmiyorum.sırf plat için oyunu ilk sefer herkezi öldürerek bitiricem ve sadece 3 tane trophy için bütün hikayeyi bilerek 2. sefer oynamak zorunda kalıcam

• O trophy i bende alamadım. Birde 16 rackets ele geçir gibi birşey var. Oyunu bitirdim heryeri aldim bu trophy i niye alamadım anlamadım.

Gerçi benim için en büyük problem 5 saniyede 5 headshot at trophy si. Bu kupa yüzünden mafia 2 de de platin alamamistım. Burda da gördüm hevesim kaçtı

• Kendi molotofuyla 10 adam öldürdr sıkıntıymış duyduğuma göfe

• Finalde ne oluyor birisi yazabilirmi

• Dijital indiriyorum, oyunun tamamı inmeden açılmıyor mu bu oyun. %49da kaldı yükleme ekranı??

Kendim cevap vereyim. Evet tamamının inmesi gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 28 Ekim 2016; 10:18:50 >
  • oyunun prisini satıyorum beyler ilgilenen pm.
  • Arkadaşlar oyunda bir yerde takıldım. Enzo conti ve tony derazio görevlerini yapmadım.Şu anda haritada hiç ana hikaye görevi çıkmıyor.En son cavar isimi bir adamı öldürdüm. Bir şey eksik mi yapıyorumBirde yaptığımız görevlerin listesini nasıl görebiliyoruz
  • Oyunda ilerlememizi takip etme şansımız yok mu? % kaç tamamlamışız gibi.
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Haritada kareye basın orada story mission ve optional missions çıkar. Büyük ihtimal story görevin bazı aşamaları yapılmamıştır. Orada yapilanlarda tik vardır.

• 34 tane story mission kalmış oynamam gereken bitmiyor ve sıktı iyice. İlerleyen yerlerdr hep aynımı? Yarıda bırakmayı düşünüyorum.

• syphonfilter kullanıcısına yanıt
    Aynı bende %40 da satdım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.