Şimdi Ara

MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
8
Favori
27.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yeni bitirmiş biri olarak söyleyeceğim aslında okadar da kötü değil. Oyunun tek suçu isminin mafia olması. Mafia 1 in yanından bile geçemez doğru fakat şimdi ile mafia 1 i oynadığımız vaktin beklentileri farklı. Oyunun tabiki iyi yönleri de var. Biraz olsun hikayesi , araçlar , sizin seçimlerinize göre şekillenen hikaye . 4 5 farklı sona sahip olması vb. özellikle sonlara doğru artan heyacan . Ayrıyetten görevlerde damage i fazla olan yerlerden başlarsanız gerekli hasarı verip asıl olaya daha hızlı geçebilirsiniz. Bu da biraz olsun tekrar hissini azaltıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni aldım mafia serisi ile alakasız tek alaaksı vito bence hikayede vito harcanmış gibi duruyor. Vito burada yaşlanmış tahminim eğer se iptal edilmez ve devamı olursa mafia 2 nin kaldığı noktadan devam ettirrler hikayeyi. Neden derseniz bu oyun mafia niyeti ile oynamayın derin bir hikaye yok çünkü.

• Gorevler kendini devamlı tekrar etmekte mekan bas herkesi oldur ilk başlarda güzel gelsede sureklı tekrar aynı şeyleri yapınca sıkıyor

• havai fişek fabrikası müthiş patladı
    https://www.youtube.com/watch?v=u6BhR89Q-OU
  • bu oyunun tamamı inmeden oynayamıyor muyuz ?
  • Oyunun deluxe edition ı almayı düşünüyorum değer mi

• Ana oyunu %100 çıkmış olan 2 dlc yi de bitirmiş biri olarak oldukça vasat bir oyun olduğunu belirteyim eğer çok yoklukta isen al oyna derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    :( hadi ya canım mafia çekti kutusu da şekilli mekilliydi indirim de olunca :( grafikleri nasıl peki

• Grafikler PS3 terk.

• Bu oyunun adını her duyduğumda şu kare geliyor aklıma
    Aynı yerde ıslık çalarak ne kadar adam gelebilir demiştim sonuç olarak bu ortaya çıkmıştı. Yapay zeka ateş ediyor resmen

MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!!

• Oyunu 2 gündür oynuyorum kısa kısa.
    Mafia 2'yi PS3'de bitirmiş biri olarak 3. oyun hakkındaki izlenimlerim; yapay zeka vasat, grafiksel buglar çok fazla,etkileşime geçilebilir öğe sayısı mafia 2'nin bile altında,grafiklerin genelde ps3'den farkı yok sadece bazı noktalarda yeni nesil olduğu belli oluyor. Oyunun alel acele çıkarıldığı aşikar. Açıkcası hayal kırıklığına uğrattı 2k bu seride beni, mafia gibi sağlam bi konulu seri var elinde bunu kullanmak yerine amatörce ticari kaygılarla kendi kendini yemişler malesef.
    Oyun sadece türü sevenlere hitap etmiş, hikayeyi bitir sat gitsin olmuş. Ellerinde çok sağlam bi hikaye varken harcamışlar kendilerini.
    Oyunu sadece hikayesi için tavsiye ediyorum geriye kalan başka iyi bi yönü yok gibi.
    Tek artıları
    Vuruş hissi,seslendirmeler ve hikayesi diyorum.

• The elder scrolls online GOLD EDITION ile takas düşünen var mı dlc ler içinde

• bu oyun 100 liraya alinirmi sizce arkadaslar

• Bugün aldım diski taktım 15gb güncelleme indiriyor resmen oyunu baştan yapmışlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia 3 sansürlü mü? Ve sansüzsüz versiyonu nasıl oluyor

• Hala açıp Mafia 2 oynuyorum bu oyun hiç yakışmadı

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Mafia 3: 59 TL, Mafia 3 Deluxe Edition: 89 TL 05 eylül tarihine kadar indirime girmiş.. Oynamayanlar için iyi fiyat.
  • Oyun 60 liraya düşmüş ama hala alıp almamakta kararsızım. Oyunun fiyatının düşme hızını düşünürsek yılbaşı indirimlerinde 30a falan düşerse pişman olmak istemiyorum şimdi alırsam

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.