Şimdi Ara

MAFIA III(PS4 ANA KONU) - ÇIKTI!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
8
Favori
27.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun kendini tekrar etmekte mekan bas oldur hemen hemen tum oyun boyle gecmekte basta guzel gelsede sıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk çıktığı zaman kutulu almıştım. Max 1 saat oynadım beğenmedim satmıştım. Bugün indirimde olduğunu gördüm aldım. PS4 te oynayacak oyun kalmadı resmen. O zamandan bu zamana güncelleme yapmışlardır illaki. Umarım güzelleşmiştir.

• O kadar kötü bir oyun ki 20 dk tahammül edebildim. Hele düşmanların hareketleri tavırları ateş edişleri o kadar sacma o kadar yapay o kadar çağ dışı ki bu sizi oyundan sogutuyor. Grafikler ps3 düşman animasyonları ps2den kalma. İndirimden aldım ama bu oyuna giden 60 tl bile cok yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

O kadar kötü bir oyun ki 20 dk tahammül edebildim. Hele düşmanların hareketleri tavırları ateş edişleri o kadar sacma o kadar yapay o kadar çağ dışı ki bu sizi oyundan sogutuyor. Grafikler ps3 düşman animasyonları ps2den kalma. İndirimden aldım ama bu oyuna giden 60 tl bile cok yazık.

Dostum sen baya abartı konuşmuşsun o kadar da yerden yere vurmaya gerek Yok atmosferi vuruş hissi oynayışı şahane bir kere mad max gibi evet tekrar ediyor ama oyunu eğer ki pro da oynuyorsan 4k ile Şaha kalkmış resmen keyifle oynadım bitirdim oyuna mafia gibi bakmak yerine gangster oyunu gibi bakmak gerek çünkü mafia 1 gibi bir oyuna hakaret olur

• Harita çok güzel eski mafia dönemlerini güzel yansıtıyor, mekanları çok beğendim, araç fizikleri de simulasyon yapınca çok iyi oldu, oyunun kötü yanı görev mantığının hep aynı olması diyorlar ben daha 2 saat falan oynadım birton update ile de düzeltmişler sanırım çoğu şeyleri, yalnız aynalar tam bir fail oynayan görecektir
  • Oyun sunum, muzik, vurus hissi ve araba surusu itibariyle gercekten cok tatminkar ama mafia serisini geçtim normal bi oyun olarak değerlendirsek bile cok ruhsuz bi oyun. Oyunu 4 saattir oynuyorum ama en cok canımı sıkan seyler medium da oynamama ragmen düşmanlarin yapay zekasi, inanılmaz kotu bana iki uc kere denk geldi dusmanlar kimsenin olmadigi yere ates ediyolar :) ve kulaklikla oynamama ragmen catisma aninda kimin nereden ates ettigini cozemiyosun bununla hic ugrasmamislar. Armor truck çağırıyorum yolun ortasinda duruyo vs vs. Bu oyun bana max payne 3 u hatirlatiyo oda mafia 3 gibi serinin en ruhsuz oyunuydu.

• Max Payne 3 gibi bir şaheseri bu çöp oyunla nasıl kıyaslayabildin?
  • ne olursa olsun rockstar oyunu,o kadar iyi değil ama çok kötü de değil bana göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabopp

ne olursa olsun rockstar oyunu,o kadar iyi değil ama çok kötü de değil bana göre

Oyunu yapan Rockstar değil
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    yok ya???şaka yapıyosun???hangar 13 2k çek,2k yani dolayısıyla rockstar games yaaani dolayısıyla take two.hadi işine
  • quote:

yok ya???şaka yapıyosun???hangar 13 2k çek,2k yani dolayısıyla rockstar games yaaani dolayısıyla take two.hadi işine

rockstar games ile hangar 13 ü aynı firma yaptın
    tebrikler,yallah işine
  • Oyunun mafia 1 ve 2 ile alaksı yok.Acemiler tarafından ticari amaçlı yapılmış buglu bir oyun.Arabayla bir yerlere çarpınca arabada hasar bile oluşmuyor.Yarım saat oynadım uykum geldi.

• quote:

Hangar 13 2k yani 2k sports yani omaygaad NBA 2k18'i yapanlar yapmis fuuuuuuu

• Dante kullanıcısına yanıt
    tanrı kurtarsın yazık.
  • Oyunda ilerledim az.Sarmaya başladı ama mafia değilde gangster tarzı bir oyun.Keşke mafia 1 Ps2 klasikleri bölümünden gelseydi ps4 e.

• Nostalji olsun :)
  • Merhaba;

Henüz oyunun başında takıldım. 2.bölümün başında (sanırım 2.bölüm) banka aracını kaçırıp hangarda işimizi bitirdikten sonra klasic bir aracla 2 kişi göreve giderken aracı calıstırıyorum marş basıyorum ama arac gitmiyor herseyi denedim acaba haritadan bir görev mi seçmek gerekiyor. aracın direksiyonu dönüyor kornası çalıyor ama arac gitmiyor bir türlü beceremedim bir de haritaya bakacağım birşey eksik ama ne onu bilemedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreturan_75

Merhaba;

Henüz oyunun başında takıldım. 2.bölümün başında (sanırım 2.bölüm) banka aracını kaçırıp hangarda işimizi bitirdikten sonra klasic bir aracla 2 kişi göreve giderken aracı calıstırıyorum marş basıyorum ama arac gitmiyor herseyi denedim acaba haritadan bir görev mi seçmek gerekiyor. aracın direksiyonu dönüyor kornası çalıyor ama arac gitmiyor bir türlü beceremedim bir de haritaya bakacağım birşey eksik ama ne onu bilemedim:)

Orda bende takılmıştım dostum.. Arkadaşla 10 saat tüm tuşlara bastık. Meğerse oyunun orada bilgi olarak geçtiği şeyi yapmamız lazımmış. Haritadan görev yerini işaretlemen gerekli, oyun görev yerine rota çizsin diye. Daha sonra böyle bir zorunluluk olmayacak. İşaretledikten sonra gaza basıp gidebilirsin.

• En kolayda oynamama rağmen sürekli ölüyorum. Herhangi bir geliştirme mi yapmak gerekiyor?
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Sıcak çatışmaya ben de çok girmemistim. Genelde ıslık çalarak düşmanı üstüme çekip tek tek avlıyordum. Siper alarak ilerleyebilirsiniz.

Bir de ilerleyen bölümler de trafikte baskına gelen düşmanlar oluyor. Her geldiklerinde öldürmüşlerdi beni. Ölünce ustunuzdeki paranın bir kısmı gittiği için paranızı kasaya koymanızı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.