arkadaşımdan mafia:the city of lost heaven i aldım görevleri geçtim fakat bir görev var Sarah hanıma eskortluk yapıyoz ya orda kaldım adamları öldürüyom, ama bi yerde kadın çömüyo "help,we're being attacked" deyip duruyo
abi senin cd de bi arıza war galiba. Normalde adamları gebertiyosun sora kızın evine gidip, ilk önce dan ediyosun sonra..............
HAYATIMDA MAFİA KADAR BABA Bİ OYUN görmedim. iki kez bitirdim. 2. si çıksa da alsak
Alıntıları Göster
Orada kızı gözden kaçırma eğer savunmasız bırakırsan oturup bir daha kalkmıyor, adamları öldürme sadece kaçana kadar vur, bu arada kızı uzaktan da olsa izle. Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: guraktan
Orada kızı gözden kaçırma eğer savunmasız bırakırsan oturup bir daha kalkmıyor, adamları öldürme sadece kaçana kadar vur, bu arada kızı uzaktan da olsa izle. Kolay gelsin.
Alıntıları Göster
SAĞOL BİLADER Bİ SEN YARDIM ETTİN
quote:
Orijinalden alıntı: Ozikan
Alıntıları Göster
Birşey değil umarım geçmişsindir.
quote:
Orijinalden alıntı: guraktan
Birşey değil umarım geçmişsindir.
Alıntıları Göster
arkadaşlar bende yeni oynamaya başladım bu oyunu
3.bölümde arabayla bazı adamları istediklere yere bırakıyorum ama 4. kişi sanırım haritada mavi ile işaretlenmiş yere götürüyorum ama inmiyo arabadan ingilizce bişeler sölüyo ama bende inglizce olmadığı için bir şey anlamıyorum ne yapmam gerekiyo...
quote:
Orijinalden alıntı: gkhngs
3.bölümde arabayla bazı adamları istediklere yere bırakıyorum ama 4. kişi sanırım haritada mavi ile işaretlenmiş yere götürüyorum ama inmiyo arabadan ingilizce bişeler sölüyo ama bende inglizce olmadığı için bir şey anlamıyorum ne yapmam gerekiyo...
Alıntıları Göster
türkçe veya kurtlar vadisi patchini yükle
quote:
Orijinalden alıntı: the_master
türkçe veya kurtlar vadisi patchini yükle
Alıntıları Göster
türkçe patchi nası peki
nfs türkçe patchine benzemesinde
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gkhngs
Eğer o kişiyi hastaneye götürüyosan, hastanenin kapısının önüne; bir diğerini tam basamakların yanına; bir tanesini de park alanına girip bırakacaksın. Umarım cümleyi anlamışsındır.
quote:
Orijinalden alıntı: efshane
quote:
Eğer o kişiyi hastaneye götürüyosan, hastanenin kapısının önüne; bir diğerini tam basamakların yanına; bir tanesini de park alanına girip bırakacaksın. Umarım cümleyi anlamışsındır.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
quote:
Eğer o kişiyi hastaneye götürüyosan, hastanenin kapısının önüne; bir diğerini tam basamakların yanına; bir tanesini de park alanına girip bırakacaksın. Umarım cümleyi anlamışsındır. Başka var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: efshane
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
quote:
Eğer o kişiyi hastaneye götürüyosan, hastanenin kapısının önüne; bir diğerini tam basamakların yanına; bir tanesini de park alanına girip bırakacaksın. Umarım cümleyi anlamışsındır. Başka var mı?
Alıntıları Göster
arkadaşlar mafia tr yamayı kuruyorum ama türkçeleşmiyo ekstra bir şey yapmam gerekiyomu?
quote:
arkadaşlar mafia tr yamayı kuruyorum ama türkçeleşmiyo ekstra bir şey yapmam gerekiyomu?
Alıntıları Göster
ben o oyunu cok onceden oynadım yardım etmemi isterseniz en son oynayıp bitirdigim rome total war var ondan sorun......
quote:
Orijinalden alıntı: KFK
ben o oyunu cok onceden oynadım yardım etmemi isterseniz en son oynayıp bitirdigim rome total war var ondan sorun......
Alıntıları Göster
Mafia Türkçe yaması için v1.2 yamayı yüklemek gerek ama site kalktığı için yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Ozikan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ozikan
Diyorum büyük harf kullanmayın diye.Ama iş işten geçti.Ünlem işaretine başvurdum ozikan.
quote:
Orijinalden alıntı: Utkukaan
quote:
Orjinalden alıntı: ozikan
Diyorum büyük harf kullanmayın diye.Ama iş işten geçti.Ünlem işaretine başvurdum ozikan.
Alıntıları Göster
Kurtlar Vadisi modunun CD si varmış, dolayısıyla Türkçedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme