Şimdi Ara

MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
6
Favori
16.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xbox One X>Ps4>Xbox One>Patates>Ps4 Pro

Gerçekten Pro’da ayrı bir sorun var bu oyunda. Ps4 sahipleri alabilir ama tabii yine her konsolda oyun akıcı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Pro için gelecek bir güncelleme yok herhalde. Yani çok saçma bir şey ya. Oyunun optimizasyonu kötüyse neden çıkarırsın ki? Bazen oyun firmalarının almış olduğu kararlara aklım ermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Traeger

Pro için gelecek bir güncelleme yok herhalde. Yani çok saçma bir şey ya. Oyunun optimizasyonu kötüyse neden çıkarırsın ki? Bazen oyun firmalarının almış olduğu kararlara aklım ermiyor.
    Ben yarıda bıraktım. Başım ağrıyor resmen. 4 yıl önce çıkan Mafia 3’ün ayna sorununu çözemediler definite sürümünde de. Kaldı ki daha da geriye gitti performans konusunda.
    Tek yapmaları gereken oyunu 1080p’ye çekmeleri. Umarım yaparlar. Daha 1 ton hata var ama performans öyle kötü ki hatalara bile razıyım.

MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 25 Mayıs 2020; 21:48:5 >

• Bütün hatalarına rağmen Mafia 2'nin hikayesini çok beğendim, keşke şu remastered içini doğru düzgün yapsalardı.

Oyunun DLC'leri de çok kötüymüş, hiç hoşuma gitmedi. İmkanı olan bir yerden Mafia 2 Classic bulup PC üzerinden oynasın. Kesinlikle para verilmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mafia: Definitive Edition - Official Narrative Trailer #1 - "New Beginnings"

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hala gameplay yok...

• Yeni Mafia 1 fragmanındaki 48. saniyedeki müzik efsane.

• 1 Remake son trailer sonrasi Trigoly paketi kaptik.

Mafia 3 Definitive Edition icin asagidaki mevzuyla ilgili bir update geldi mi yoksa biraz daha beklemeli mi?

Eurogamer - Mafia 3 Definitive Edition currently lacks PS4 Pro, Xbox One X enhancements

Reddit - the last patch completely removed the enhancements for "pro" consoles

Edit: Twitter hesaplarinda Mafia 2 DE ve Mafia 3 DE sorunlari icin fix patch uzerinde calistiklarini paylasmislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 15 Haziran 2020; 8:57:10 >

İçine mıçacaklar gibi bir izlenime kapılıyorum ama hadi bakalım.
  • Aksine ben Mafia 1 Remake'in güzel olacağını düşünüyorum hocam.
  • 18 sene önceki oyun günümüz teknolojisi ile elden geçiyor. Karakter, senaryo vs aynı. Nasıl bir olumsuz beklentin var merak ettim.

Belki gösterilen kadar mükemmel grafik olmaz ama 2002'de ki görselden çok daha iyi bir görsel olacaktır. Senaryo vs diğer konulara girme ihtiyacı yık sanırım.

• NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Aynen, zaten Remastered değil Remake olarak geliyor. Benim beklentim baya olumlu. Mafia 1 ve 2 gibi oyunun üzerine düzeltme yapsalar ondan ben de emin olamazdım ama oyun baştan yapılıyor. Diğer ikisi ile Mafia 1 Remake'i ayrı tutmak lazım.

Hala son fragmanı açıp açıp 48. saniyedeki Mafia 1 müziği kısmına sardırıyorum
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Hocam esas oyundaki karakter-oyuncu empatisini veremeyecek gibi geliyor. Ben şahsen Tommy Angelo'yu görünce bile bir soğukluk geldi açıkcası.

Birde Hangar13'e hiç güvenmiyorum, Mafia 3 gibi bir facia var karşımızda takdir edersin ki...

• Mafia 3 grafiğinde çıksa bile yeterli bence. Mevzular görevler mafia 3 gibi sürekli aynı şey olmayacak sonuçta :)

Senaryosu ve konusu belli olan bir oyun sonuçta. Bug'larla dolu olabilir onu beklerim ama fixlerler herhalde :)

• Hikaye, senaryo, karakter olarak aynı oyun olabilir ama oynanış olarak batırabilirler. Benim de endişem bu yönde. Mesala benzin bitecek mi araçlarda? İlk oyunda bitiyordu. Polisler yaptığın eyleme göre tepki veriyordu. Ceza yazıp bırakıyorlardı, tutukluyorlardı veya öldürmeye ateş ediyorlardı. Bunlar yine olacak mı yoksa güncel mekaniklere göre polisten kaç kurtul şeklinde mi olacak? vs gibi.
  • İlk oyun tek başına eklenecek mi? 2. ve 3. oyun bende mevcut ama ilkini storeda bulamadım.

• ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Ayrı olarak da eklenir bence. Uncharted Nathan Drake Collection'u da sonradan ayırmışlardı. Gerçi Uncharted ile Mafia farklı firmanın oyunları ama olsun.
    Umarım eklenir, tekli 100-150TL arasında olur muhtemelen. Uçuk kaçık fiyat olmaz.

• Mafia 2 ve 3'ü keşke olaya hiç dahil etmeselermiş, Mafia 2 hem teknik hem hikaye açısından serinin en beğendiğim oyunuydu, ne diye bunu daha beter şekilde konsollara getirirsin ki ? Bırak hatıralarda güzel kalsın, altı üstü mevcut oyunu yeni konsola uyarlayıp stabil çalıştıracaksın...Koca firma bunu beceremiyorsan bırak bari mafia markasına zarar verme...

Mafia 1 için umutlu olmak istiyorum ama firmaya güvenim hiç yok, böyle bomba serinin geldiği nokta itibariyle beni üzüyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.