Şimdi Ara

MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
6
Favori
16.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla alamayanlar çok da üzülmesin derim, hatta almayı düşünenler de fiyatın düşmesini beklesin. Oyunu indirdim, başına baktım ama hiç de iç açıcı durmuyor :) yani grafiklerde bir tık iyileştirme var, hepsi bu! PS4'te oynanabilir hale getirmişler sadece o kadar, bildiğimiz Mafia 2 işte... Orta halli bir PC'de Türkçe dilde oynayabilirsiniz. Sadece vesile oldu tekrar oynamaya, mazisi var bende güzel bir nostalji olacak.
  • Mafia 2 nin yayınını yapanlara baktım da bana çok vasat gibi geldi grafikler. Pek uğraşmamışlar sanırım. Umarım ilk oyunu da böyle yapmazlar. Zaten bir onu almayı düşünüyorum. Yıllarca şu oyunun gelmesini bekledik onda da sallama bir iş yapmasalar bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atumanes_xcore kullanıcısına yanıt
    Bence ban olsa bile sadece satın alınan hesaba olur. Şunun için makinenin banlanma ihtimalini vermiyorum. Hesap bile banlanmazda en kötü senaryo bu bence..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mafia 2 remastered çöp oğlu çöp olmuş. Frame 30’a sabit ve iki duman olsun 10’a düşüyor rahat. Ps3’de daha stabil inanın. Ben böyle çöp remaster görmedim duymadım. Onun dışında 30 fps ama 20 hissi veriyor gibi geldi bana.
    Almayın aldırmayın. Grafik takıntım yok ama kasınca ayar oldum iyice. Güncelleme gelsin 1080p olsun. Ara sahnelerde bile takılıyor oyun.
    Mafia 1 remake de almayın bence. Küfür eder gibi sattıkları oyuna bak ya. Mafia 3’den bile sorunlu oyun yapabilmişler.

• Mafia 1 Remake'i, yanılmıyorsam 3. Oyunu yapan Hangar 13 yapıyor. Umarım ilk oyun da böyle patlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 20 Mayıs 2020; 5:0:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Mafia 1 Remake'i, yanılmıyorsam 3. Oyunu yapan Hangar 13 yapıyor. Umarım ilk oyun da böyle patlamaz.
    Patlar hocam valla az önce remaster’a baktım ve anladım adamların kapasitesini. Trilogy diye yanılmayın 2 ve 3 oynanmaz seviyede. 3 zaten çok sorunluydu ve 2’nin de içine etmişler. 30 fps’ye nadiren ulaşıyor. Remaster bile bu seviyedeyse remake kim bilir ne olur! Bir de 3üncü oyunda rezalet görev sistemi var ki beni asıl korkutan şey bu.

• Mafia: Trilogy - Official Teaser | PS4

• Malezya psnden dün mafia 2yi almıştım.Bugün biraz oynama fırsatı buldum.Oyun grafik olarakta hikaye olarakta aynı.Hiç uğraşmamışlar.Daha önce oynayıp bitirenlerin bence tekrar oynamasına gerek yok.Almak isteyen varsa da fiyatın düşmesini beklesin.Keşke sadece Mafia 1 Remake'i tanıtsalarmış.
  • 2006 da the godfather oynamistim ozama efsane geliodu karakter ozellestirme gorevler silahlar kiyafetler fln
    Keske o oyunun remastered yapsalar
    Gerci definitive edition ada raziyim unuttular o oyunu 2. cisi cikacakti sözde

• Arkadaşlar her oyun tek bluray olarak mı çıkacak yoksa Mafia 1-2 aynı blurayde olarak mı çıkacak bilgi var mı? Ağustosta sanırım Mafia 1 çıkışı çünkü.
  • Mafia 2 psnow sürümü daha iyidir muhtemelen remastered olandan...

• Ben anlamadım 10 nisanda duyurup nasıl bir anda çıkarttılar bence üzerine hiç bir şey koymadılar ps4 uyarladılar sadece ama 1 için uğraşıyorlar biraz daha ki ağustos dediler..

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten sadece ps4 uyumlu hale getirilmiş. Ve hafiften bir cila atmışlar :) Zaten benim beklentim bu yöndeydi. Çoğu yoruma bakıyorumda dünyayı yeniden keşfedileceğini bekliyorlardı sanırım.

Mafia 1 için evet bir yenilik söz konusu. İnşllah üzmezler.

• mali87 kullanıcısına yanıt
    1 ve 3 çıkarıp 2'yi çıkarmasa "ne saçma iş" derdik. İlk oyun efsaneleştiği için yeniden el atıyolar. İkinci sadece seriyi tamamlamak gibi..

Üçüncü oyunda çok mükemmelmiş gibi defitive flan yaptılar o da ayrı muamma :D

• 3e de dokunmamışlar.Ek paketleri ile birlikte. 2.oyuna yüksek çözünürlük eklemişler. Umarım ilk oyunu bozmamışlardır. 3.oyunu yapan firma yapmış. :)
  • Mafia III: Definitive Edition - Çıkış Fragmanı | PS4

• Chapter 3 e kadar geldim yeter dedim artık. Kapalı mekanlar full fps 15 e düşüyor, bug glitch desen kol geziyor, seslerde problemler var. Yahu hiç mi oynamadı bunu yapan ekip? İnsan bi bakar oynar sonra çıkarır. Definitive fail edition olmuş sakın ola para veripte almayın şuan. Mafia 1 den de umudum kesildi adamlar harbi gerizekalı. Ps4 pro 60fps oynamamız gerekirken makina 25 e zor çıkıyor başım ağırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 20 Mayıs 2020; 20:17:41 >
  • Normal versiyonunu yıllar önce 15,6 inçlik laptopta oynamıştım ve grafikler çok çok iyi görünüyordu. Yeni versiyonu 65 inç tv'de oynadım ve grafikler daha kötü görünüyor. Bu nasıl remastered anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.