Şimdi Ara

MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
6
Favori
16.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, sadece Mafia 1'in olduğu oyun kutulu çıkacak mı yoksa illa trilogy mi almamız lazım?

Edit: Takip ettiğim bir spot bayiinde 350 TL'ye çıkış yapmış.

@Source Kaça aldınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 26 Eylül 2020; 21:39:54 >
  • Dayanamadım bu efsaneyi kutulu aldım yıllar önce çok severek oynamıştım..

MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️
  • Olumlu yorumları görünce heyecanlandım. Ps4'ü sattığım için oynayamıyorum. İnşallah Ps5 destekler de orda denerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    350TL hocam
  • MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 27 Eylül 2020; 1:53:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 günde yedim bitirdim oyunu. Genel anlamda çok beğendim. Bazı glitclere denk geldim ama hiçbiri oyun zevkini baltalamıyor. Oyunu önceden deneyim etmemiş arkadaşlar oyunu bitirince
    Mafia 1 ve 2 deki ana karakterlerimiz arasındaki bağlantıyı daha net görecekler.
    Oynayın oynattırın bu oyunu arkadaşlar herkese iyi oyunlar.
  • Bu hafta kısmetse kutulusu elimde. Mafia orginal ve mafia definitive edition karsilastirmasini izledim ne kadar atlanmis animasyon ve detay olsada hangar13 iyi iş çıkarmış .

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Dayanamadım bu efsaneyi kutulu aldım yıllar önce çok severek oynamıştım..

Hoş geldin arkadaşım hayırlı olsun

Mafia oyununu kutulu olarak nereden aldınız bende alacağım

• Source kullanıcısına yanıt
    Ben de yapıştırdım valla şimdi. Oyun introsundaki müzik için bile değer. Resmen çocukluğuma gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 28 Eylül 2020; 1:39:39 >
  • Oyunun ps4 sürümünü alsak ps5'de oynayabilir miyiz? Yoksa ayrı bir sürüm mü çıkacak? Bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Oyunun ps4 sürümünü alsak ps5'de oynayabilir miyiz? Yoksa ayrı bir sürüm mü çıkacak? Bilgisi olan var mı?
    Çalışır tabii sorun olmaz.

• 2.oyunu bitirdim ps da güzeldi gayet ama asıl ilk oyun çok iyi tabi ama 350 tl veremem plus inş 3-5 aya verir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bugun aldim. Ben boyle remake gormedim. ilk sahnedeki elektirik direginin yikilmasi ve etrafa cereyan saçmasi muthis.

• MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️

• 1. oyunda fps sorunları yaşayan var mı? Oyunun yarısına geldim aşırı fps sorunu ve ps4 pro fan sesi sorunu yaşıyorum. Benim gibi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mericuls

1. oyunda fps sorunları yaşayan var mı? Oyunun yarısına geldim aşırı fps sorunu ve ps4 pro fan sesi sorunu yaşıyorum. Benim gibi olan var mı?
    1TB PS4 PRO sahibiyim.
    Cihazım 4 yıllık falan.

Cihazımda 50-60 GB yer var.
    Tıka basa oyun dolu.

MAFIA 1 de en son KİLİSEDEKİ CENAZE görevini yaptım. (Genel Evden sonraki görev)

Şuana kadar hiç kasılma sorunu yaşamadım.

(FPS den anlamayanlardan değilimdir)
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Bende hemen hemen o görevden 1-2 görev sonra düşmeye başladı fps bilmiyorum sorun bende mi yoksa oyunda mı
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    YOK CRYSIS
  • ps4 proda oynuyorum oyunun sonlarına geldim sayılır hiç fps düşmesi yaşamadım.

• ps4 proda oynuyorum oyunun sonlarına geldim sayılır hiç fps düşmesi yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.