Şimdi Ara

MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
6
Favori
16.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 pro da 60 fps olsaymış alacaktım. Neyse pc ye alırım. Genel kanı oyun beğenilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Classic’de oynuyordum ama yarış bölümü MÜMKüN DEĞİL geçilmiyor o zorlukta. Zorluk trophysi gitti yani kısaca. Yapana helal olsun. Belki patch gelir sırf o bölüm için ama sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Classic’de oynuyordum ama yarış bölümü MÜMKüN DEĞİL geçilmiyor o zorlukta. Zorluk trophysi gitti yani kısaca. Yapana helal olsun. Belki patch gelir sırf o bölüm için ama sanmıyorum.
    ben yarışta zorluğu düşürüp geçtim sonra tekrar yükselttim. tüm oyunu bitirdikten sonra o bölüme dönüp zor seviyede oynasak olur mu acaba
  • soranger S kullanıcısına yanıt
    Maalesef baştan sona hep o zorlukta biten deniyor. İlk oyunda yarış bölümü kolaydı ama bunda platinum kırıcı olmuş resmen. Hem araba spin atıyor hem de diğer yarışçılar dehşet hızlı.

• Oyun overgame'de kutulu olarak satışa çıkmış.
    www.overgameweb.com
    PS4 Mafia Definitive Edition
    https://www.overgameweb.com/urun/ps4-mafia-definitive-edition-3236

• Punisher_1907 kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Oyun overgame'de kutulu olarak satışa çıkmış.
    https://www.overgameweb.com/urun/ps4-mafia-definitive-edition-3236https://www.overgameweb.com/urun/ps4-mafia-trilogy-3237
    Fiyatı tam komedi :) Pes..

• Source kullanıcısına yanıt
    Dijitalde 260 tl olan şeyi ne diye 460 tl satıyorlar. Millet keriz değil gider ps storedan alır. Tam kan emiciler

• Ps4 slimde fps düşüşleri bazen can sıkıyor. Birde graphic glitchler bir hayli fazla. Ancak oyun gayet iyi olmuş çok beğendim bu iki sorun dışında

• Aim assist varmı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAYAJI

Aim assist varmı acaba?
    Var.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mafia 1'de araca bindikten sonra kontağı açma-kapama vardı. Yanlış mı hatırlıyorum? Yeni çıkanda da var mı?
  • Remake nasıl yapılmalı sorusuna cevap niteliğinde oyun. Optimizasyonu son derece başarılı. Bu grafiğe ve açık dünya olmasına rağmen sabit 30 fps (Ps4 pro)
    Orijinal oyun kısaydı. Bu oyunda bazı yerleri uzatmaları çok yerinde olmuş.
    Yapay zeka 3’deki gibi saçmalamıyor. Bazen yayalar nadiren de olsa arabanın önüne atlıyor sadece.
    Tünele girince radyonun sinyali bozuluyor. Bu detayı düşünmeleri çok iyi olmuş.
    Mafia 3’deki gibi saçma sapan mekan bas falan yok. Sadece hikaye şeklinde ilerliyor.

Eksileri;
    Karakterlerin bu oyundaki yüzleri çok farklı. Eski oyundaki yüzlere benzer modeller bulabilirlerdi. Bazıları benziyor sadece.
    Taksi şöförü olması yüzünden iyi silah kullanamayacak dendi ama gayet süper kullanıyor. Upgrade ile geliştirebilirdik.
    Çatışma ve dövüş mekaniği çağın gerisinde. TLOUS’ın yarısı olsa yeter ve artardı.
    Otomatik silah kullanımı ve silahların ses efektleri kötü.

• Incelemeler ve konuda yapılan olumlu yorumları görünce baya sevindim. Hangar 13 en azından şu oyuna layik bir iş yapmış sanırım. Ben de artık kardeşlik konusunda pri hesap kovalamaya başlayabilirim

• Oyuna bayıldım, atmosfer daha ilk dakikadan itibaren içine alıyor. Grafikler oldukça iyi, bazen animasyon hataları oluyor ama onları da güncelleme ile düzeltirler. Seslendirme ve sesler çok iyi olmuş. Classic modda oynayıp, sürüş tipini simülasyon ve vitesi manuel seçin.

MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 26 Eylül 2020; 16:20:3 >

• Buhran dönemi Abd'sini iyi yansıtmışlar. Bulduğunuz notları mutlaka okuyun, özellikle İtalya'dan yapılan göçler işçi yasağı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 26 Eylül 2020; 16:57:32 >

• Oyunu bitirdim. Gayet beğendim. Her ne kadar bazen graphic glitchler ve fps düşüşleri yaşasam da öyle oyunun keyfini baltalayan bir durum olmadı. Hazır bu oyunsuz dönemde mafia 1 in gazıyla 2 yi tekrar bitirmeye karar verdim hatta

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.