Bildirim
mag 250 vs android tv box
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up. ben de merak ediyorum. -
Hem bir Mag254, hem de bir Android TV Box kullanıcısı olarak izlenimlerimi söyleyeyim:
Eğer sadece IPTV izlemek için istiyorsanız kesinlikle Mag'lar daha iyi. Android Box'lar şıkırtılı oyuncaklar gibi, çeşitli uygulamalar yükleyebiliyorsunuz filan. İlk birkaç gün Android'le oynamak güzel, eğlenceli. Ama sonra iş oturup bir televizyon programını doğru düzgün baştan sona izlemeye gelince, Android'ler Mag'ların eline su dökemiyor.
Mag tamamen IPTV izlemek üzere tasarlanmış bir cihaz. Daha kesintisiz ve daha kaliteli bir görüntü veriyor. -
Hiremco Turbo İptv Plus öneririm.
İp tv olarak harika ötesi.
Almadan önce görüntü kalitesini görmenizi öneririm. Çünkü zevkler değişiyor bu konuda.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
MAG 250 nasıldır kullandınız mı?quote:
Orijinalden alıntı: lazzaro
Hem bir Mag254, hem de bir Android TV Box kullanıcısı olarak izlenimlerimi söyleyeyim:
Eğer sadece IPTV izlemek için istiyorsanız kesinlikle Mag'lar daha iyi. Android Box'lar şıkırtılı oyuncaklar gibi, çeşitli uygulamalar yükleyebiliyorsunuz filan. İlk birkaç gün Android'le oynamak güzel, eğlenceli. Ama sonra iş oturup bir televizyon programını doğru düzgün baştan sona izlemeye gelince, Android'ler Mag'ların eline su dökemiyor.
Mag tamamen IPTV izlemek üzere tasarlanmış bir cihaz. Daha kesintisiz ve daha kaliteli bir görüntü veriyor. -
Mag250 kullanmadım, Mag254 kullanıyorum. Ama herhalde hemen hemen aynıdır. -
Satılık mag256 dahili wifi modeli ilgilenenler pm gönderebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Ben 1 seneye yakın zamandır MAG250 kullanıyorum internetten almıştım içerisine 1 yıllık server yükledim ve gerçekten harika bir cihaz benim modemin cihazdan uzak olduğu için wifi anten ile kullanıyorum ve Türk Telekom ile netten bağlanınca ara sıra donma oluyor ama cep telefonumdaki interneti açınca donma olmuyor aldığınız server iyi ise ve cihazınız modemin yanında kablo bağlantısı yaparsanız MAG250 Size yeter diye düşünüyorum.
Forum sitelerinde okumuştum cihaz Ukrayna malı olduğu için alırken cihazın altında Ukrayna yazmasına dikkat edin. Piyasada çakması çok.
Umarım sizi bir nebzede olsa aydınlatmışımdır.
Saygılarımla. -
Mag dünyanın en stabil çalışan ip tv box markasıdır. Android için 425A modeli geliyor 2020 de satışa sunulacak. Diğer modelleri de incelemek isterseniz: www.merterelektronik.comMAG Ip Tv Box Fiyatları - Merterelektronik.comhttps://www.merterelektronik.com/kategori/mag-ip-tv-box
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X