ORtam güzel gibi ya en yakın zamanda bende katılırım aranıza umarım :) ...
inş.kardeşim her zaman bekleriz
quote:
Orijinalden alıntı: sentenced31
bende su Tamsen'i alıcak parayı bi toplasam iyi olacak..hala ilk silahla kasmaya ugrasıyorum
Önceliği arkadaşlarına medic basmaya ver oyun içinde, gerekirse kurşunların arasına dal , daha çok xp alırsın..
oho klan kalabalıklaşmış süper yarın bende gireyim bari ortamı özledim
Bugün kısmetse bende klanla birlikte oyundayım.. Sabahlar olmasınn
Geçen gittim MAG ne kadar diye sordum Sony Center'a, 89 TL dediler. Yemez abi o kadar vermek MAG'e.
klanın en taze acemi eri olarak dün gece ilk defa ilker beyle yanyana girdik savaşa tüm arkadaşlar on numara oyuncu gerçekten düşen arkadaşı kesinlikle geride bırakmıyorlarlar mutlaka biri sizi kaldırıyor klansızda savaştım farkı gördüm .Ene azından adam kaldırma skıllerimi medical de fullledim ilker beyin tavsiyesine uyup destek olmaya çalıştık fakat oyundan çok harita acemiligi çekiyor insan .haritası olmayan arkadaşlar ben de yeni aldım isteyenle paylaşırım nasıl paylaşılır bilmiyorum ama hallederiz
arkadaşım ben gittigidiyor dükkannı wolrd bazar dan 44 tl ye orjinal MAG aldım 4 lira kargo parası verdim sonny resmen sallamış
quote:
Orijinalden alıntı: semuce
klanın en taze acemi eri olarak dün gece ilk defa ilker beyle yanyana girdik savaşa tüm arkadaşlar on numara oyuncu gerçekten düşen arkadaşı kesinlikle geride bırakmıyorlarlar mutlaka biri sizi kaldırıyor klansızda savaştım farkı gördüm .Ene azından adam kaldırma skıllerimi medical de fullledim ilker beyin tavsiyesine uyup destek olmaya çalıştık fakat oyundan çok harita acemiligi çekiyor insan .haritası olmayan arkadaşlar ben de yeni aldım isteyenle paylaşırım nasıl paylaşılır bilmiyorum ama hallederiz
Haritanı paylaşmak için psn email adresini ve şifreni pm ile paylaşıcağın arkadaşına vermen lazım. Clanda bir çok kişi bu şekilde haritasını paylaştı sorun olmaz merak etme. Bende Karamaske_TR adlı arkadaşımdan almıştım . Clanda yamuk insan yok .
psn adresim SEMUCE isteyen arkadaş beni eklesin mesaj a harita paylaşım yazsın tamamdır. teknik biligi için tşk ulaş
SEMUCE dostum bende harita paylasıcak birini bekliyordum iyi oldu bu bilgileri psn denmi paylasmak istersin ? PSN: Mustafa105
arkaadaşlar MAG almak istiyenler sahibinden.com a baksın ben oradan 25 liraya almıstım düşeş gelirse böyle bedavadan biraz pahalı bu oyuna sahip olabilirsiniz..Gerek yok 80 lira vermeye
dün mag zevkim abimin arkadaşlarıyla gelip street fighter oynycaz biz demesiyle baltalandı hoş sf de hepsine gerekli dersi verdim orası ayrı ama bu akşam mag akarr
quote:
Orijinalden alıntı: m1h11r
dün mag zevkim abimin arkadaşlarıyla gelip street fighter oynycaz biz demesiyle baltalandı hoş sf de hepsine gerekli dersi verdim orası ayrı ama bu akşam mag akarr
iyi yapmışın mahir
quote:
MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor.
konu başlığını değiştirsen artık ilker
Mag'i 2.el olarak 30 TL'ye buldum. Hemen şimdi alabilirim. Bir sorun olur mu 2.el olması?
quote:
Orijinalden alıntı: Lord1907
Mag'i 2.el olarak 30 TL'ye buldum. Hemen şimdi alabilirim. Bir sorun olur mu 2.el olması?
hayır olmaz. önemli olan disc'in çizik olmamasıdır. çizik yoksa altında kullanan düzgün kullandıysa hiçbir sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: gamyonlu34
quote:
hayır olmaz. önemli olan disc'in çizik olmamasıdır. çizik yoksa altında kullanan düzgün kullandıysa hiçbir sorun olmaz
Bugün bende ikinci el alıcam kod istiyormu bu oyun?
quote:
Orijinalden alıntı: çapari
quote:
Orijinalden alıntı: gamyonlu34
quote:
Bugün bende ikinci el alıcam kod istiyormu bu oyun?
istemiyor
arkadaşlar safları sıklaştırma zamanı uzun zaman oynamış herkesi ve butun clanları tanıyan biri olarak sverde sağlam clan kalmadı özellikle escalition ve sabotage tamemen haçlı orduları birleşmeye geçti en iyi adamlar clanlara toplanmiş tr yi gören sverin iyi adamları oyuna girmedin çıkıyor herkes paslıda olsa silahları, yırtık olsa kamuflajları alıp çanakkaleye koşsun unutmayınn siz başka oyundayken takım arkadaşlarınız toprakları savunuyor
quote:
Orijinalden alıntı: simoli79
arkadaşlar safları sıklaştırma zamanı uzun zaman oynamış herkesi ve butun clanları tanıyan biri olarak sverde sağlam clan kalmadı özellikle escalition ve sabotage tamemen haçlı orduları birleşmeye geçti en iyi adamlar clanlara toplanmiş tr yi gören sverin iyi adamları oyuna girmedin çıkıyor herkes paslıda olsa silahları, yırtık olsa kamuflajları alıp çanakkaleye koşsun unutmayınn siz başka oyundayken takım arkadaşlarınız toprakları savunuyor
SVER olan herkesi TR ATATÜRK klanında toplanmaya ve bu ittifaka karşı direnişe çağırıyorum