Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
17.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten susturucuda takılmıyor bu 9500 lük sniperda kabak gibi üstümde kırmızı şey çıkıyordur . pompalıya alışayımda pompalı kasayım bare
  • Yeni başlayan arkadaşlar 1. mesajda çabuk gelişmeniz için nasıl bir sıralama izlemeniz gerektiğini yazdım okumanızı tavsiye ederim.
    Level 50-60 olana kadar sniperı unutun. MAG da keskin nişancı olmak çok zor uzmanlık istiyor. Tabi imkansız değil sonuçda onunda madalyası var. Sniperla 1000 adam vurup madalyayı alıyorsunuz. Zamanı gelince alırsınız.

Askerinizi 5 ayrı donanımla yaratabiliyorsunuz. 5. ye sniperı koyun derim. Bazen makinalı veya assault silahlardan sıkılınca ona geçebilirsiniz. Sniper skiliniz olmasada zorda olsa tek tük adam vuruyosunuz.
    Özellikle domination ve sabotage da işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Yeni başlayan arkadaşlar 1. mesajda çabuk gelişmeniz için nasıl bir sıralama izlemeniz gerektiğini yazdım okumanızı tavsiye ederim.
    Level 50-60 olana kadar sniperı unutun. MAG da keskin nişancı olmak çok zor uzmanlık istiyor. Tabi imkansız değil sonuçda onunda madalyası var. Sniperla 1000 adam vurup madalyayı alıyorsunuz. Zamanı gelince alırsınız.

Askerinizi 5 ayrı donanımla yaratabiliyorsunuz. 5. ye sniperı koyun derim. Bazen makinalı veya assault silahlardan sıkılınca ona geçebilirsiniz. Sniper skiliniz olmasada zorda olsa tek tük adam vuruyosunuz.
    Özellikle domination ve sabotage da işe yarıyor.

aynen sniperla kasmak çok zor 52 ye kadar zar zor kastım 1250 killim var ancak bende d. actiona geçmeyi düşünüyorum. puanlarıda fazla kasamıyoruz

• varol kesinlikle denemelisin böyle ucuz bir silahın stabilliği şaşırttı doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

varol kesinlikle denemelisin böyle ucuz bir silahın stabilliği şaşırttı doğrusu

ensar vipera-2 dediğin gibi çok stabil bir kullanıma sahip,ayrıca bu silah hareket kabiliyetinizide artırıyo,tek eksisi hasar gücünün biraz düşük olması...
    aşağıdaki linkten SVER grubunun silah listesi ile ilgili hazırladığım kısa bilgilere göz atabilirsiniz..
    http://www.playstationturk.com/forum/mag-sver-gt5-tr-ataturk-klani-t29304-105.html

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

varol kesinlikle denemelisin böyle ucuz bir silahın stabilliği şaşırttı doğrusu

ensar vipera-2 dediğin gibi çok stabil bir kullanıma sahip,ayrıca bu silah hareket kabiliyetinizide artırıyo,tek eksisi hasar gücünün biraz düşük olması...
    aşağıdaki linkten SVER grubunun silah listesi ile ilgili hazırladığım kısa bilgilere göz atabilirsiniz..
    http://www.playstationturk.com/forum/mag-sver-gt5-tr-ataturk-klani-t29304-105.html

abi dün ilk veteran'ıma geçiş yaptım hasarı düşük olunca skillsiz falan birşey yapamaz oldum bir de çok şanssızdım ama yine de ince taktiklerle oyunları kazanmayı bildik

• Sver olarak basladım tekrar dun aksam.Oyun ilk cıktıgı zamana gore baya gelisim gostermis.
    İlk olarak hangi silahı acmayı tavsiye edersiniz?Baslarken acık olan silahlar pek verimli degil sanırım..Ya da ben beceremedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentencedTR -- 12 Ocak 2011; 9:47:40 >
  • Dün gece oyun kaybettiğimizi hatırlamıyrum Bizimkilerin sayesinde adamda vuramıyorum maksimum 20 . Bizimkiler 5 dkda oyunu alıyor nerdeyse
  • AYNEN ÖYLE BEN DE YENİ BAŞLADIM ÖLMEKTEN BIKTIM İLKER BEYİN ÖNERİSİ İLE SKILL LERİ MEDİCAL A VERDİM AMA DİĞER ARKADAŞIMA MEDİCAL VERE MİYORUM BİR ÇÖZÜMÜ VARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: semuce

AYNEN ÖYLE BEN DE YENİ BAŞLADIM ÖLMEKTEN BIKTIM İLKER BEYİN ÖNERİSİ İLE SKILL LERİ MEDİCAL A VERDİM AMA DİĞER ARKADAŞIMA MEDİCAL VERE MİYORUM BİR ÇÖZÜMÜ VARMI

belli bir puan biriktirip medic kit i satın alman gerekiyor sanırım.
    aynı zamanda skillerden de acık olması gerekiyo.Su an ofisteyim skill ismini hatırlayamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentenced31

quote:

Orijinalden alıntı: semuce

AYNEN ÖYLE BEN DE YENİ BAŞLADIM ÖLMEKTEN BIKTIM İLKER BEYİN ÖNERİSİ İLE SKILL LERİ MEDİCAL A VERDİM AMA DİĞER ARKADAŞIMA MEDİCAL VERE MİYORUM BİR ÇÖZÜMÜ VARMI

belli bir puan biriktirip medic kit i satın alman gerekiyor sanırım.
    aynı zamanda skillerden de acık olması gerekiyo.Su an ofisteyim skill ismini hatırlayamadım..

İLGİ İÇN TŞK
  • Medicale skill veren arkadaşlar şuan elinizdeki kit sadece size can basıyor.
    Sizin Medical kiti satın almanız gerekiyor. Medikal kit hem size hem başkasına can basıyor.
  • resuscitation skill'inin 3 ünü de açın medical kit alın. sonra uyuyan devi kaldırın
  • quote:

resuscitation skill'inin 3 ünü de açın medical kit alın. sonra uyuyan devi kaldırın

ben o işi hallettim de biriken parayla 4x scope aldım.Ilk assault silahına takılamıyomus yazık oldu.
    sizin silah tavsiyeniz nedir?
  • quote:

quote:

resuscitation skill'inin 3 ünü de açın medical kit alın. sonra uyuyan devi kaldırın

ben o işi hallettim de biriken parayla 4x scope aldım.Ilk assault silahına takılamıyomus yazık oldu.

ben de veteran moda giridim. şu an 10.level im sanırım. ben smg kullanıyorum şimdilik ama açılır açılmaz tamsen'e geçeceğim

• sniper için en sağlıklı skill agacı nedir . clandada fazla sniper yok 55 levelim

marksman fullledim ( 18 skill )

Special ops improved suppressors lara kadar açtım ( 6 skill )

Medical Resuscritactionları fulledim ( 5 skill )

geriye boşta 26 skillim var yardımlarını bekliyorum. clanda fazla sniper olmadığından dolayı direct actiona geçmiycem
  • ulaş sniperda kalmana sevindim çünkü iyi bir sniper takım için çok önemli ve zevkli 2.bir silah al mesala pompalı demişsin bazen kalabalik yerler açıldığında takılırsin değişerek oyna ama en fazla2 çünkü silahlara aliş zamanla düzelmeyi görürsün skill konusunda direct action yapmıyosan mediği fullleme adam az enerjide olsa kaldır yeter sniperları al resistance özelliği ve atletizm bazıları geri kalanlarla pompali bıçak ve tabancanın aynı yerde olan özellikleri tek tek gidersin bir önerimde rubacco sniper agwk kadar etkili değil ama susturucu takılıyo sensör jamerla birleşen iki özellik düşmanı çıldırdır kendimden biliyorum ilerde bunuda dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simoli79 -- 13 Ocak 2011; 4:18:04 >

• quote:

beyler o değil de bizim smg ne canavar silahmış. sıfır tepme, uzağı da rahat alıyor ben smg kullanmaya başlıyorum artık

Dostum denedim bu silahı ama yok be olmuyor tamsen dan buna gecince cok yavan kaldı herseye ragmen sarjor kapasitesi biraz daha fazla olsa tahammul edilirde 3sarjör degstrnce olayın bitiyor

quote:

ben de veteran moda giridim. şu an 10.level im sanırım. ben smg kullanıyorum şimdilik ama açılır açılmaz tamsen'e geçeceğim

Mutlaka geçmelisin ,birde üzerine grande launcer aldıgın zamn mis tadından yenmiyor

• quote:

Kesinlikle tamsen ,üzerine dürbün olarak şu 1000 liralık olandan al diğer 1500 luk dürbünle ben pek rahat edememiştim ,bence ucuz olanı daha etkili.İsimleri aklıma gelmedi ondan fiyatlarıyla yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varol_Can -- 13 Ocak 2011; 4:46:58 >
  • merhaba arkadaşlar burdaki ortama bakarak bende mag almaya karar verdim,ama aklımdaki tek soru işareti internet üzerinden okuduğum incelemelerin hepsinde serverlerin çok kötü olduğu yazıyor,bu durum hala gecerli mi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.