Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
17.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: Ul4s

tamamdır yaptım iniyor

inince montenerdiye mesaj at o benim birader şuan o oynuyor seni gruba alır.

okey abi
  • TÜM ARKADAŞLARA SELAMLAR KLAN HAKKINDAKİ HABERLERİ OKUDUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ
    SIRF SİZİN BU DAYANIŞMANIZ YÜZÜNDEN OYUNUN SİPRİŞİNİ VERDİM SANIRIM YARIN GELİR
    SORUM ŞU YENİ BAŞLADIĞIMIZ DA KLAN ADİRET GİREBİLİYORMUYUZ YOKSA 70. SEVİYE YE GELMEDEN SİZE
    KATILAMAZMIYIM
  • Beyler escalation u benimle paylasacak bir hayır sever varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semuce

TÜM ARKADAŞLARA SELAMLAR KLAN HAKKINDAKİ HABERLERİ OKUDUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ
    SIRF SİZİN BU DAYANIŞMANIZ YÜZÜNDEN OYUNUN SİPRİŞİNİ VERDİM SANIRIM YARIN GELİR
    SORUM ŞU YENİ BAŞLADIĞIMIZ DA KLAN ADİRET GİREBİLİYORMUYUZ YOKSA 70. SEVİYE YE GELMEDEN SİZE
    KATILAMAZMIYIM

Bana veya 1.mesajda yazmış olduğum arkadaşlardan birine yine 1.mesajda belirtmiş olduğum gibi psnden mesaj atarsanız clan daveti alırsınız ve MAG a girdiğinizde bu davet ekrana gelir kabul edersiniz.
    Comunityden R1 e basınca tüm clan üyelerini ve o anki aktif üyeleri görebilirsin.
    MAG a her girdiğinde DEPLOYDAN CLAN DEPLOYA bak kalabalıksak clanın odasını oraya açıyoruz ordan girebilirsin. CLAN DEPLOYA girince sağ tarafdaki 8 li squatlardan birine join ol sesimizi duymaya başlarsın ve sende konuşursan sesin bize gelir. CLAN DEPLOYA girdiğinde eğer biz oyunda isek oyun bitene kadar sesimizi duyamazsın. Herhangi birimize mesaj atarak oyunun bitmesine kaç dk kaldı diye sorabilirsin.

LEVEL 70 OLMANA GEREK YOK. ALIR ALMAZ PSNDEN MESAJ AT CLAN DAVET GÖNDERELİM.

Headsetin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa105

Beyler escalation u benimle paylasacak bir hayır sever varmı?

Mustafa gece clan deploya gel. Ordaki arkadaşlara sor belki indirme hakkı olan arkadaşlar vardır seninle paylaşırlar. Benim 2 hakkım var. Birisini harddisk bozulur format falan atarım diye yedek ayırdım. Birisinide bir arkadaşım var yakında mag alacak ona ayırdım. Toplam 5 di 3 ünü dağıttım.
  • HEADSET YOK AMA BENDE MUVE VAR AYNI İŞİ GÖRÜRMÜ İLGİNİZ İÇN TŞK
  • 2 3 GÜNE BENDE ALACAĞIM MUSTAFA ARKADAŞ O ZAMANA BULAMAMIŞ SA BEN DE VERE BİLİRİM SELAMLAR
  • quote:

2 3 GÜNE BENDE ALACAĞIM MUSTAFA ARKADAŞ O ZAMANA BULAMAMIŞ SA BEN DE VERE BİLİRİM SELAMLAR

oyunun gelsin gerisi kolay kardeşim her konuda yardımcı oluruz..
  • quote:

HEADSET YOK AMA BENDE MUVE VAR AYNI İŞİ GÖRÜRMÜ İLGİNİZ İÇN TŞK

Dostum move dediğin alet headset yerine geçmezki

Headseat , sesimizi duyabileceğin ve kendi sesinide bize duyurabileceğin bir alettir. Temin etmek isterse sana

linkinide atayım..Ben burdan aldım çok hızlı kargo ve kaliteli ürün Zaten klan üyelerinin tavsiyesidir bu ürün.

http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/jabra-bt2035-bluetooth-kulaklik_02.016.1429.0033.htm

Not: Gün içinde kargo seçeneği kalkmış dostum bazen hızlı kargo kampanyası yapıyolardı ben o şekilde

almıştım..Sen şimdi alırsan 3-4 güne elinde olur tahminimce.

• quote:

tamamdır yaptım iniyor

Yeni haritanda bol çatışmalı günler dostum oku canlarını
  • quote:

HEADSET YOK AMA BENDE MUVE VAR AYNI İŞİ GÖRÜRMÜ İLGİNİZ İÇN TŞK

Ben denedim ama randıman alamadım.
    Move un kamerasında mikrofon var onu kullanabiliyorsun.. Senin sesin kamera mikrofonundan bize gelir.
    Gelen sesleride yani bizim seslerimizi tvden duyarsın.
    Fakat patlama, silah gibi efekt seslerinin yanında gelen sesler boğuluyor. Üstelik kamerayıda yanına kadar çekmen gerekiyor aksi taktirde evdekilerin seside gidiyor. Biraz sıkıntılı en iyisi jabra bt2035 yada orijinal headset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: varol_Can

quote:

tamamdır yaptım iniyor

Yeni haritanda bol çatışmalı günler dostum oku canlarını

eyvallah sayende

• okadar kastık 9500 lük sniperı aldık hep tek atışta indirmiyor hem zor kullanılıyor 5500 lük bitane sniper var o nasıl acaba bilen varmı
  • quote:

okadar kastık 9500 lük sniperı aldık hep tek atışta indirmiyor hem zor kullanılıyor 5500 lük bitane sniper var o nasıl acaba bilen varmı

Skiller ne alemde ? Benim bildiğim tek atışta inmesi için skillerinide açman lazım sniper ın.
  • beyler o değil de bizim smg ne canavar silahmış. sıfır tepme, uzağı da rahat alıyor ben smg kullanmaya başlıyorum artık
  • quote:

quote:

okadar kastık 9500 lük sniperı aldık hep tek atışta indirmiyor hem zor kullanılıyor 5500 lük bitane sniper var o nasıl acaba bilen varmı

Skiller ne alemde ? Benim bildiğim tek atışta inmesi için skillerinide açman lazım sniper ın.

marksman , specials ops skilleri full bu escalation mapte sniper bayağı zormuş ya domination da sabotage da 20-30 kill arası gidiyordum en fazla 7-8 kere ölüyorum. burda 15 kill zor alıyorum burda en iyisi direct action rapid assault filan orayamı dönsem acaba 70 e kadar

• yeni oyuncu olmama rağmen tüm arkadaşların ilgisine çok tşk ederim bizim farkımızda bu işte diger uluslarda bu derece yardımlaşma yok ne mutlu türküm diyene
  • oyun ilk cıktıgı zaman alıp oynamıstım.bugun tekrar alıp sıfırdan baslıyacagım.
    yeniden kasmak zevkli olacak..
  • TŞKLR HEAD SET ALMAK FARZ OLDU
  • quote:

quote:

quote:

marksman , specials ops skilleri full bu escalation mapte sniper bayağı zormuş ya domination da sabotage da 20-30 kill arası gidiyordum en fazla 7-8 kere ölüyorum. burda 15 kill zor alıyorum burda en iyisi direct action rapid assault filan orayamı dönsem acaba 70 e kadar

Klanda birlikte oynarken zaten sniper pek eğlenceli olmaz.. düşmanın arasına gireceksin, arkadaşını kurtaracaksın o seni kurtarcak,bombalar filan vs..demek istediğim çatışmadan 150metre uzakda değil tam içinde olman lazımki o hazzı tam anlamıyla yaşayasın..
    Tabi bu benim şahsi fikrim farklı düşünenlerde olabilir

@gamyonlu34 ; ilk fırsatta deniyeceğim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.