Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
17.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafa105

Beyler ben oyunu ilk aldığımda daha hiç duyulmamıştı bende aldığım gibi nedense gözüme hoş gelen RAVEN i seçmiştim.Şimdi böyle bir klan olduğunu duyunca katılmayı çok istedim fakat siz SVER desiniz benim SVER e geçmemin bir mümkünatı yokmudur ?

Geçebilirsin nasıl geçersin. Eğer Ravenda levelın 70 e yakın değilse açılışda servera bağlanmadan karakterini silebiliyorsun. Birde şu şekilde değiştirebiliyorsun level 70 e geldiğinde veteran yapıp karakterini değiştirme hakkın var. Bu şekilde yaparsan paran kalır, levelın dolayısıyla skillerin sıfırlanır. En mantıklısı bu şayet level 70 e yakınsan biraz daha oyna veteran ol. Unutma veteran olmadan hemen önce silahlarını sat paraya dönüştür onlarda artı para olarak değerlensin.
    Level 55 den sonra puan kasma çok yavaş ilerliyor. Level 50 lerde falan değilsen direk karakterini sil.

• Tamam o zaman karakteri silip yeni bir başlangıç yapabilirim sver de peki sizin şu harita paketini almak şartmı ?
  • quote:

Tamam o zaman karakteri silip yeni bir başlangıç yapabilirim sver de peki sizin şu harita paketini almak şartmı ?

evet şart çünkü en çok escalation haritasında oynuyoruz. eğer sende paket olmazsa birlikte oynayamayız ama klanda zombiesamuray ve cağrı isimli iki arkadaş da pakedi ortak alacak. akşam klana gel onlara yancı ol en iyisi zaten paket tr psn'de 15 lira
  • Olayım da parayı nasıl halledicez ve PSN: Mustafa105 clana eklersen sevinirim.Headset im var.
  • quote:

Olayım da parayı nasıl halledicez ve PSN: Mustafa105 clana eklersen sevinirim.Headset im var.

elinde fazla olan varsa paylaşır seninle bu akşam gel ekle beni : psn : Marco_Elander
  • Tamam ekliyorum zaten şuan oyundayım oyunda olan varsa beraber oynayalım.
  • quote:

Tamam ekliyorum zaten şuan oyundayım oyunda olan varsa beraber oynayalım.

şu an finallerime çalışıyorum mustafa ilk mesajdaki isimlerden eklemeye başla illaki oyunda olan birisi çıkar olmadı akşama beraberiz
  • quote:

Olayım da parayı nasıl halledicez ve PSN: Mustafa105 clana eklersen sevinirim.Headset im var.

Mustafa şimdiden hoş geldin. 2010 un en iyi ONLİNE FPS oyununda kendinin göstermeye hazırmısın.

MAG ı açtığım an eklerim. Diğer arkadaşlar benden önce girerse onlar eklerler. Çok nadir sabotage, domination açıyoruz. Escalation şart
  • Ben dün zombisamuray nickli arkadaş ile paylaştım harita paketini,1kişi daha ile paylaşcam hakkım fazla kalmıyacak paylaşmak iserdim ancak loby de konusurken bi arkadaşında paylaşım hakkı oldugunu duydum uğur abiyle irtibata geçersen işini halledebilir diye düşünüyorum.
  • Bende bi alamadım şu escalation haritayı. Kredi kartı hata veriyor . nasıl yapıcam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ul4s

Bende bi alamadım şu escalation haritayı. Kredi kartı hata veriyor . nasıl yapıcam bilmiyorum

1.Mesajda kredi kartı sorununun nasıl üstesinden geleceğinizle ilgili bir duyuru yazmıştım
  • Selam Beyler Tek Başıma Oynuyodum Bende Clanınıza Katılmak İstiyorum psn:Frozen_Arrow123 Headset Var Hergun Online im
  • hmm bakayım görmemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

Selam Beyler Tek Başıma Oynuyodum Bende Clanınıza Katılmak İstiyorum psn:Frozen_Arrow123 Headset Var Hergun Online im

ilker abi arkadaşın klana alınmasına karşı çıkıyorum forumda kötü bir şöhrete sahip kendisi

edit: peşpeşe Black OPS, Bad Company 2 ana konularına ve klanlarına da üstteki mesajın benzerlerini atmış. ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamyonlu34 -- 7 Ocak 2011; 19:28:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

Selam Beyler Tek Başıma Oynuyodum Bende Clanınıza Katılmak İstiyorum psn:Frozen_Arrow123 Headset Var Hergun Online im

ilker abi arkadaşın klana alınmasına karşı çıkıyorum forumda kötü bir şöhrete sahip kendisi

edit: peşpeşe Black OPS, Bad Company 2 ana konularına ve klanlarına da üstteki mesajın benzerlerini atmış. ilginç

slm ensar klana oyuncu alımındakı bu hassasiyetin için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

quote:

ben teşekkür ederim kemal abim donanımhabere hoşgeldin ayrıca klanımızdaki bu mükemmel seviyenin düşmesini asla istemem. bu arada klanımız için bir imza hazırlasak mükemmel olur. biraz diferansiyel çalışıp peşine bu konu ile ilgili biraz çalışayım iki forumdaki konularımıza da eklerim eğer birşeyler ortaya çıkarabilirsem.

• Hoşgeldin Kemal abi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

quote:

ben teşekkür ederim kemal abim donanımhabere hoşgeldin ayrıca klanımızdaki bu mükemmel seviyenin düşmesini asla istemem. bu arada klanımız için bir imza hazırlasak mükemmel olur. biraz diferansiyel çalışıp peşine bu konu ile ilgili biraz çalışayım iki forumdaki konularımıza da eklerim eğer birşeyler ortaya çıkarabilirsem.

hoşbulduk arkadaşlar,bencede mükemmel olur ensar.
    ilker dün gece çıkmak zorundaydım tekrar gelmek istedim ama olmadı

• Bu konuyu gördüm kahroldum magi takas yapıp black ops aldım arkadaşla kulaklıkla oynuyoruz.Ben magi bu forumdan bulduğum 4 kişi ile oynardık güzel olurdu.Ama o zaman yeteri kadar ilgi görmemişti.Hangi saatlerde oynuyorsunuz.Ona göre belki gidip tekrar satın alırım.
  • [center][image]https://store.donanimhaber.com/75/f3/63/75f363c822fb1c9471abb3798d2c2485.png[/image][/center][center][link=http://resim.donanimhaber.com/m_44588891/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44588891] 
    [size=2][b][color=orange][TR]ATATURK KLANI[/color][/b][/center][/size][/link]

arkadaşlar yukarıdaki kodu imzalarınıza eklediğinizde sver logosu ve klan sayfamıza yönlendiren linkli klan adımız imzanızda belirecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamyonlu34 -- 8 Ocak 2011; 20:36:12 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.