SIKI DURUN İNŞALLAH YAKINDA TÜRKİYE OYUNCULARINA ÖRNEK TEŞKİL EDECEK HEPİNİZİ ŞAŞIRTACAK ÇOK ÖNEMLİ BİR GELİŞME OLACAK. TÜRK OYUN TARİHİNDE İLK VE TEK GERÇEK OLACAK
klanca ilk sıraları mı kapacağız uğur abinin altına
Mag Atatürk clanının toplam üye sayısı 100 e yaklaştı. Geceleri aktif kişi sayısını görmeniz bakımından clan deploy lobisinden yeni görüntü. Daha o anda aktif olmayan bir çok arkadaşımız var.
28.12.2010_00:46 SREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 23
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
Mag Atatürk clanının toplam üye sayısı 100 e yaklaştı. Geceleri aktif kişi sayısını görmeniz bakımından clan deploy lobisinden yeni görüntü. Daha o anda aktif olmayan bir çok arkadaşımız var.
28.12.2010_00:46 SREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 23
mesela ben
Black-Ops-TR ye klan daveti lazım ayrıca beraber oyunu aldığımız arkadaşlarında klan daveti olsa çok iyi olacak
caglar-34, saidbaba, catwalk12345
Cümleni pek anlamadım ama ben ATATURK-TR MAG klanına oyunu ilk aldığımız gün katılmıştım. Onu diyosun değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
Black-Ops-TR ye klan daveti lazım ayrıca beraber oyunu aldığımız arkadaşlarında klan daveti olsa çok iyi olacak
ben de tam anlamadım ama galiba officerlık verip yeni üye kaydı yapabilmeyi istiyorsan herhangi biri verir online'ken klandaki rütbeli herhangi birine söylersen yapar.
quote:
Ben beni psn den ekleyip mag diye mesaj atan herkesi ekliyorum. Bana online pek ulaşamıyorsanız 1. mesajda belirtmiş olduğum arkadaşlardan herhangi birini ekelyin ve orda yazmış olduğum referans mesajını gönderin clana girersiniz.
ben sizi ekledim ilker bey,ama klana giremedim bir turlu,bu hafta biraz isler karisikdi,duzenli olarak her aksam gelmeyi dusunuyoruz.
quote:
quote:
Ben beni psn den ekleyip mag diye mesaj atan herkesi ekliyorum. Bana online pek ulaşamıyorsanız 1. mesajda belirtmiş olduğum arkadaşlardan herhangi birini ekelyin ve orda yazmış olduğum referans mesajını gönderin clana girersiniz.
Bu psn arkadaş limitinin 100 olması tüm işleri bozuyor. Mag dan arkadaşlar aşağı yukarı 90 kişi oldu. 5-10 arkadaşda GT5 den var. Doğal olarak siz beni eklesenizde ben sizi ekleyemiyorum.
Sırf bu psnde 100 arkadaş sınırı yüzünden pesci arkadaşlarımı sildim. MAG ve GT5 ciler kaldı.
Ben arkadaş listemden biraz daha temizleme yapıp sizi eklemeye çalışacam. Ama siz direk 1. mesajda yazmış olduğum arkadaşlardan birini ekleyerek benimde referans olduğuma dair mesajı atarak clana girebilirsiniz. Mesaja hem benim referans olduğumu hemde clan daveti göndermelerini iletin. Çünkü bazen arkadaş olarak ekldikden sonra clan daveti göndermeyi unutuyoruz.
Ben yinede birazdan adınızı mag comunityden aratıp eklemeye çalışcam. Mag a girince Clan daveti gelir gelince kabul edin. Daha sonra comunityden R1 e basın o an clanda aktif olanlar açık renk olur görürsünüz. Baya bi çoğunluk varsa özellikle geceleri çoğunluk sağlanır. Hemen DEPLOYDAN CLAN DEPLOYA GİRİN orda kurulu olan ATATÜRK clanını görürsünüz ona girin ve sağdaki 8 Lİ SQUATLARDAN birine join olun. Konuşulanları duymaya başlarsınız. Kendinizi tanıtın ve aktif olun. suskun olmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Marco87
mahir hadi gelmiyomusun ya oyundayız
hocam dün arkadaş geldi giremedim oyuna gecede başka bi arkadaş lara croft oynayalım diye tutturdu bugunde malum yılbaşı... yarın sizlerleyim:) biraz kan akıtalım yarın
quote:
Bu psn arkadaş limitinin 100 olması tüm işleri bozuyor. Mag dan arkadaşlar aşağı yukarı 90 kişi oldu. 5-10 arkadaşda GT5 den var. Doğal olarak siz beni eklesenizde ben sizi ekleyemiyorum.
Sırf bu psnde 100 arkadaş sınırı yüzünden pesci arkadaşlarımı sildim. MAG ve GT5 ciler kaldı.
Ben arkadaş listemden biraz daha temizleme yapıp sizi eklemeye çalışacam. Ama siz direk 1. mesajda yazmış olduğum arkadaşlardan birini ekleyerek benimde referans olduğuma dair mesajı atarak clana girebilirsiniz. Mesaja hem benim referans olduğumu hemde clan daveti göndermelerini iletin. Çünkü bazen arkadaş olarak ekldikden sonra clan daveti göndermeyi unutuyoruz.
Ben yinede birazdan adınızı mag comunityden aratıp eklemeye çalışcam. Mag a girince Clan daveti gelir gelince kabul edin. Daha sonra comunityden R1 e basın o an clanda aktif olanlar açık renk olur görürsünüz. Baya bi çoğunluk varsa özellikle geceleri çoğunluk sağlanır. Hemen DEPLOYDAN CLAN DEPLOYA GİRİN orda kurulu olan ATATÜRK clanını görürsünüz ona girin ve sağdaki 8 Lİ SQUATLARDAN birine join olun. Konuşulanları duymaya başlarsınız. Kendinizi tanıtın ve aktif olun. suskun olmayın
caglar-34, catwalk12345 e clan daveti gönderdim. Saidbaba clanda zaten
Black-Ops-TR kaldı. MAG a girdiğinizde clan daveti gelir kabul edin. Şuan ben MAG da değilim bugün giremeyecem.
BiGBOSS_UGUR, Blackeagle79 şun oyunda onları ekle adımı söyle clan daveti gönderirler.
escalation haritasını benimle paylaşacak veya ortak alabilecek kimse var mı?(pm)
Bu gece baya kalabalık olucaz yine dağıtıcaz ortalığı
Benim yiğen esir aldı makinayı bi bıraksa girecemde benim girmem 11-12 i bulur gibi
COD Black ops yalan oldu mag oynuyorum ama halen adam öldürmek çok zor geliyor bana 6-7 mermide ölüyor düşman
quote:
COD Black ops yalan oldu mag oynuyorum ama halen adam öldürmek çok zor geliyor bana 6-7 mermide ölüyor düşman
Gerçek bir savaşın içindesinde ondan
Biraz gelişce skillerini assaulta ver. Atışın düzelir.
@PracticeMan
Aynı zorluklarla bende karşılaşmıştım, birde başka online oyunda iyi bir leaderboard'a sahip olup burda sürekli vurulmak..insan aşağılanmış hissediyor kendisini azar azar attık üstümüzden dahada iyi olcak önemli olan bıkmamak vazgeçme sonra karşına çıkanın vay haline