Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
17.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Training deki map in grafiği çok vasattı ama oyuna girdiğimde karşıma çıkan harita beni şaşırttı güzeldi grafikler ve oyunda çok sağlam

nesini beğenmediler bu oyunun anlayamadım. İlk izlenimim olumlu
  • yarin aksam hep beraber bulusalim MAG'de.

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

oyuna göz attım biraz

Training deki map in grafiği çok vasattı ama oyuna girdiğimde karşıma çıkan harita beni şaşırttı güzeldi grafikler ve oyunda çok sağlam

nesini beğenmediler bu oyunun anlayamadım. İlk izlenimim olumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 28 Aralık 2010; 21:26:03 >
  • yarın oynayalım ama daha menüsünü bile çözemedim tam =)
  • Valla oyunu ben beğendim ama tabii tek başına olunca bi garip oluyo. ordan oraya koşuyorum Bende SVER seçtim ilk mesaja bakarak.

Hedset im yok o yüzden bi tane almayı düşünüyorum. Oyun normal oyunlardan biraz daha karışık gibime geldi nedense. (özellikle menüsü)
  • ben karakteri zenci oluşturmuşum :) düzeltme imkanım yok mu
  • quote:

ben karakteri zenci oluşturmuşum :) düzeltme imkanım yok mu

yok hocam malesef zenci kalacan ama istersen karakterini silip sıfırdan başlayabilirsin.bunun için ana menüdeyken O tuşuyla ilk ekrana dönüp arda A slotundaki karakterini sil kare ileydi sanırsam aşağıda yönergeler mevcut silebilirsin. ben de cod bağlantısından muzdarip olup Mag a kesin dönüş yapan biriyim. klandaki herkes cana yakın süper insanlar. ben daha fazla duramayıp MAG a kaçıyorum
  • Headset şart. black ops tan çıkıp mag a girince oyun bi garip geldi.

Bu arada oyunu 2. açışımda direkt ATATURK klanından arkadaşlara denk geldim. (tamamen tesadüf) ondan sonra oynayıp gittik
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

Headset şart. black ops tan çıkıp mag a girince oyun bi garip geldi.

Bu arada oyunu 2. açışımda direkt ATATURK klanından arkadaşlara denk geldim. (tamamen tesadüf) ondan sonra oynayıp gittik

BT kulaklık almayı düşünüyorsan ;

http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/jabra-bt2035-bluetooth-kulaklik_02.016.1429.0033.htm

Site çok iyi ve hızlı dün sipariş etmiştim bugun geldi ,fiyatıda kargo dahil 36,44 TL.

Üründe zaten bu başlıkda ki tavsiye edilen ürün,sitede benden size tavsiye olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

yok hocam malesef zenci kalacan ama istersen karakterini silip sıfırdan başlayabilirsin.bunun için ana menüdeyken O tuşuyla ilk ekrana dönüp arda A slotundaki karakterini sil kare ileydi sanırsam aşağıda yönergeler mevcut silebilirsin. ben de cod bağlantısından muzdarip olup Mag a kesin dönüş yapan biriyim. klandaki herkes cana yakın süper insanlar. ben daha fazla duramayıp MAG a kaçıyorum

karakteri değiştirdim sağol ama bir şey farkettim öldürmek çok zor yada ben beceremedim.

• @ varol_Can

Tavsiye için teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

karakteri değiştirdim sağol ama bir şey farkettim öldürmek çok zor yada ben beceremedim.

Belli bir seviyeye kadar öldürmek zor bunun sebebi skillilerinin birikmiş olmaması ve skillerini silahına vermiş olmaman atış yaptığın an silahın stabil atmakda zorlanıyor. Seviyen 30-40 lara geldiğinde daha iyi adam vurmaya başlıyorsun. Çünkü skillerin çoğalıyor özelliğini artırabiliyorsun. Seviyeni çok çabuk yükseltebilirisin bunun için medicale yönlenmen gerek. sikillerini silahdan önce medicale ver. Adam öldürmekten çok adam canlındırmaya bak. Medical kit satın al skilini medicale ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

quote:

quote:

Belli bir seviyeye kadar öldürmek zor bunun sebebi skillilerinin birikmiş olmaması ve skillerini silahına vermiş olmaman atış yaptığın an silahın stabil atmakda zorlanıyor. Seviyen 30-40 lara geldiğinde daha iyi adam vurmaya başlıyorsun. Çünkü skillerin çoğalıyor özelliğini artırabiliyorsun. Seviyeni çok çabuk yükseltebilirisin bunun için medicale yönlenmen gerek. sikillerini silahdan önce medicale ver. Adam öldürmekten çok adam canlındırmaya bak. Medical kit satın al skilini medicale ver.

Sağol. Oyun güzel grafikleride COD dan bariz iyi verdiğim paraya değdi kısacası. Engineer olmak para vermiyor mu repair yapılıyor hani ?
    Bakalım biraz medic olarak takılayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

quote:

quote:

Sağol. Oyun güzel grafikleride COD dan bariz iyi verdiğim paraya değdi kısacası. Engineer olmak para vermiyor mu repair yapılıyor hani ?
    Bakalım biraz medic olarak takılayım

Engineer olunca domination haritasında bol bol morter, kapı, tank, vs.. tamir edersin. Çok güzel puan verir fakat domination haritasını Escalation kadar çok oynamıyoruz. Şimdilik tamir kitine vereceğine ilk başlıkda yazdığım sıralamaya uyman daha iyi olur.

• Dün klana girdim. Akşam oynayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 29 Aralık 2010; 20:03:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

@ varol_Can

Tavsiye için teşekkürler.

said bende varolun söylediğini kullanıyorum, ilker önermişti banada gerçekten iyi kulaklık, oyun daha zevkli oluyor
  • Siteden dün sipariş verdim, bugün veya yarın elimde olur. Headset olmadan mag oynamak pek güzel olmuyo Gelsin oyuna tam anlamıyla başlıycam.
  • benim de cuma günü bir finalim var o yüzden uğrayamıyorum. haftasonu gelirim ama.
  • SIKI DURUN İNŞALLAH YAKINDA TÜRKİYE OYUNCULARINA ÖRNEK TEŞKİL EDECEK HEPİNİZİ ŞAŞIRTACAK ÇOK ÖNEMLİ BİR GELİŞME OLACAK.
    TÜRK OYUN TARİHİNDE İLK VE TEK GERÇEK OLACAK
  • biraz ipucu alsak ne olacak
  • mahir hadi gelmiyomusun ya oyundayız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.