Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
17.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Re spec points ne işe yarıyor ?

skill ağacını sıfırlamaya

o zaman kesinlikle kullanmamam gereken bir kısım orası
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

ilerde skillerini başka özelliklere yönlendirmek istiyor insan. Mesela sensor jamer aldın veya sniper olacaksın, vs böyle durumlarda skillerini silip tekrar istediğin şekilde ağaca yerleştirebilirsin. Korkma skillerin kaybolmaz. Kazanılmış skil veteran yapmadığın sürece birdaha geri gitmez. Dikkat etmen gereken nokta skill ağacındaki dizilişi sıfırlayınca yukardaki 5000 kadar giden yer sıfırlanır buda arka arkaya skillerinle oynamaman için ama o 5000 lik kısım çok çabuk doluyor. 5-6 elde dolduruyosun. orası 5000 olunca tekrar sikill ağacını sıfırlama hakkın geliyor. Her 5000 de bir sıfırlayıp kafana göre skilllerini yerleştirebilirsin.

• Bilgi için teşekkürler. Anladığım şu geri dönüşümlü skill points leri geri almamız için konmuş bir sınır re spec points.

Bu arada Uğur fena gidiyor oyunlarda ben 100 Xp yi zor alırken 1000-1200 arası xp alıyor şaka gibi :D
  • Başkan işin ehli olmuş, nazar etme ne olur çalış seninde olur (Benim içinde geçerli elbette )
  • quote:

Bilgi için teşekkürler. Anladığım şu geri dönüşümlü skill points leri geri almamız için konmuş bir sınır re spec points.

Bu arada Uğur fena gidiyor oyunlarda ben 100 Xp yi zor alırken 1000-1200 arası xp alıyor şaka gibi :D

ustalara saygı kuşağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: varol_Can

Başkan işin ehli olmuş, nazar etme ne olur çalış seninde olur (Benim içinde geçerli elbette )

Estağfurullah ne nazarı hakkıdır. Dünya 1.cisi sonuçta

Ekleme : Tek bomba ile 5 kelle almak ne demek işin ehli tam anlamı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 3 Ocak 2011; 13:10:45 >

• quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler. Anladığım şu geri dönüşümlü skill points leri geri almamız için konmuş bir sınır re spec points.

ustalara saygı kuşağı

4000i geçtiğide oluyor moralini bozma

• quote:

quote:

Başkan işin ehli olmuş, nazar etme ne olur çalış seninde olur (Benim içinde geçerli elbette )

Bir efsaneye göre Uğur bey yaralı bir arkadaşımızı kurtarmaya giderken açık alanda 7 kişinin arasına girip 4 ünü kesmiş 3 ünü silahla öldürmüş bunu yerde yatan o anki yaralı arkadaş söylüyor. Hayretle izlemiş

Böylesine zor bir oyunda böylesine zor bir işi yapmak yüksek hızda el, bilek, parmak, göz, zeka, kararverme yeteneği ve doğuştan gelen bazı özellikler gerektiriyor.
    BİGBOSS_UGUR Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi FPS gamerıdır. Magda lider konuma gelmiş ve liderliğini korumaya devam ederek dünya üzerinde çok ciddi başarı elde etmiştir. Kendisi efsane olma yolunda ilerliyor.

Aynı zamanda Atatürk clanıda çok büyük başarılara imza atıyor.. Clanın aktif olduğu zaman sverler şaha kalkıyor. Sveri sver yapan Atatürk clanıdır.
    Unutmadan Blackeagle79 psn li İsmail arkadaşımızda ilk 50 nin içine girmeyi başardı. Gerilerdeydi ve azimle bu sıralara yükseldi. Bu kadar kalabalık bir oyunda bu başarıları elde etmek çok zor çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:40:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

quote:

Bir efsaneye göre Uğur bey yaralı bir arkadaşımızı kurtarmaya giderken açık alanda 7 kişinin arasına girip 4 ünü kesmiş 3 ünü silahla öldürmüş bunu yerde yatan o anki yaralı arkadaş söylüyor. Hayretle izlemiş

Böylesine zor bir oyunda böylesine zor bir işi yapmak yüksek hızda el, bilek, parmak, göz, zeka, kararverme yeteneği ve doğuştan gelen bazı özellikler gerektiriyor.
    BİGBOSS_UGUR Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi FPS gamerıdır. Magda lider konuma gelmiş ve liderliğini korumaya devam ederek dünya üzerinde çok ciddi başarı elde etmiştir. Kendisi efsane olma yolunda ilerliyor.

Aynı zamanda Atatürk clanıda çok büyük başarılara imza atıyor. Clanın aktif olduğu zaman sverler şaha kalkıyor. Sveri sver yapan Atatürk clanıdır.
    Unutmadan Blackeagle79 psn li İsmail arkadaşımızda ilk 50 nin içine girmeyi başardı. Gerilerdeydi ve azimle bu sıralara yükseldi. Bu kadar kalabalık bir oyunda bu başarıları elde etmek çok zor çok

obaa . ismaili tebrik ederiz kehanetim zamanla gerçekleşecek galiba

• Ersan dün gece yine çok iyiydi, çok keyif aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:40:32 >
  • quote:

quote:

quote:

Aynı zamanda Atatürk clanıda çok büyük başarılara imza atıyor. Clanın aktif olduğu zaman sverler şaha kalkıyor. Sveri sver yapan Atatürk clanıdır.

Klan maçlarında Sver kaybetmiyor kolay kolay ama gözlemlediğim kadarı ile Raven larda zorluyor. Valor lar tırt

• quote:

Ersan dün gece yine çok iyiydi ya çok keyif aldım.

ensar'dı abi uğur abiden sonra sen de mi. abi ben de çok keyif aldım ama final haftam geldi. 21'inde bitecek. o yüzden ps3 ü fazla açamıyorum. geceleri 1 - 2 saat mag a girebiliyorum şimdilik. yine de dün level aldım 64'deyim. finaller bitince dönüşüm muhteşem olacak

• quote:

quote:

ensar'dı abi uğur abiden sonra sen de mi. abi ben de çok keyif aldım ama final haftam geldi. 21'inde bitecek. o yüzden ps3 ü fazla açamıyorum. geceleri 1 - 2 saat mag a girebiliyorum şimdilik. yine de dün level aldım 64'deyim. finaller bitince dönüşüm muhteşem olacak

Finallerde başarılar ENSAR en kısa zamanda aramıza dön

• quote:

quote:

quote:

Finallerde başarılar ENSAR en kısa zamanda aramıza dön

teşekkürler ilker abi

• Benim de finallere çalışmam lazım o yüzden arada belki gelirim :)
  • Arkadaşlar Mag mı güzel bc 2 mi grafik oynanış hangisi daha güzel ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Arkadaşlar Mag mı güzel bc 2 mi grafik oynanış hangisi daha güzel ?

İkiside iyi fps oyunu fakat oturmuş her gece aktif olan en büyük clan MAG TR ATATÜRK CLANI
    1.Mesajı okumadan adım atma derim..

BC oynayanda MAG oynayanda oyundan memnun. Gönlünden hangisi geçiyorsa onu al ama almadan iyi bir araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:40:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Arkadaşlar Mag mı güzel bc 2 mi grafik oynanış hangisi daha güzel ?

klan, arkadaşlık açısından MAG bc2 yi oynamadım ama onun için de iyi bir oyun diyorlar. şöyle söyleyeyim en azından belki bir fikir verebilirim elimde cod black ops var ama M.A.G oynuyorum
  • Beyler ben oyunu ilk aldığımda daha hiç duyulmamıştı bende aldığım gibi nedense gözüme hoş gelen RAVEN i seçmiştim.Şimdi böyle bir klan olduğunu duyunca katılmayı çok istedim fakat siz SVER desiniz benim SVER e geçmemin bir mümkünatı yokmudur ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.