Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
17.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darklord1905

Bu konuyu gördüm kahroldum magi takas yapıp black ops aldım arkadaşla kulaklıkla oynuyoruz.Ben magi bu forumdan bulduğum 4 kişi ile oynardık güzel olurdu.Ama o zaman yeteri kadar ilgi görmemişti.Hangi saatlerde oynuyorsunuz.Ona göre belki gidip tekrar satın alırım.

ben geceleri girebiliyorum bu aralar ama genel olarak akşam en geç 18:00 dan sabaha kadar oynanıyor klanca. yani inanılmaz bir süre boyunca klan aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Bu konuyu gördüm kahroldum magi takas yapıp black ops aldım arkadaşla kulaklıkla oynuyoruz.Ben magi bu forumdan bulduğum 4 kişi ile oynardık güzel olurdu.Ama o zaman yeteri kadar ilgi görmemişti.Hangi saatlerde oynuyorsunuz.Ona göre belki gidip tekrar satın alırım.

Dostum 1.mesajı oku bütün bilgiler orada var. Özellikle aktif olduğumuz saatleri büyük fontlarla yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:49:02 >
  • büyük patron valor olmuş :). dün uzunca bir aradan sonra girdim biraz oynadım. baktım uğur abi yok, meğerse saf değiştirmiş :P ama zannedersem 1 aylığına diğer ordulara geçme olayını kullandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profurio -- 9 Ocak 2011; 11:27:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profurio

büyük patron valor olmuş :). dün uzunca bir aradan sonra girdim biraz oynadım. baktım uğur abi yok, meğerse saf değiştirmiş :P ama zannedersem 1 aylığına diğer ordulara geçme olayını kullandı.

seyiye 70 olunca dönücekler, tek başına geçmedi zaten.. bende yeni öğrendim döneceğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

quote:

Orijinalden alıntı: profurio

büyük patron valor olmuş :). dün uzunca bir aradan sonra girdim biraz oynadım. baktım uğur abi yok, meğerse saf değiştirmiş :P ama zannedersem 1 aylığına diğer ordulara geçme olayını kullandı.

seyiye 70 olunca dönücekler, tek başına geçmedi zaten.. bende yeni öğrendim döneceğini

az kaldı yakında mehmet hocam'la berke de 70 olunca dönecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

[center][image]https://store.donanimhaber.com/75/f3/63/75f363c822fb1c9471abb3798d2c2485.png[/image][/center][center][link=http://resim.donanimhaber.com/m_44588891/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44588891] 
    [size=2][b][color=orange][TR]ATATURK KLANI[/color][/b][/center][/size][/link]

arkadaşlar yukarıdaki kodu imzalarınıza eklediğinizde sver logosu ve klan sayfamıza yönlendiren linkli klan adımız imzanızda belirecektir

ensar süper olmuş klanımızın reklamını yapalım birazda şimdi dışarı cıkacağım döndüğümde eklerim bende imzama
    dh ye hoşgeldin kemal abi:)

• saol mahir
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1h11r

dh ye hoşgeldin kemal abi:)

hoşbulduk mahir

ensar logo süper duruyo , eline sağlık.
  • bugun pazar gunluk tuttuum sizle paylaşiyorum gece mag yuzünden geç kalktım kahvaltı yapıp öğlen maga oturdum bizim gececiler oyunda demekki herkes aynı neyse 6 da bir mola yarım sat sonra yine mag 8de yemek molası 9da başladım oyuna bir baktım gece2 olmuş insan gün geçtikçe bıkacağina daha çok seviyo bugün geçti yarın ola hayrola
  • quote:

Orijinalden alıntı: simoli79

bugun pazar gunluk tuttuum sizle paylaşiyorum gece mag yuzünden geç kalktım kahvaltı yapıp öğlen maga oturdum bizim gececiler oyunda demekki herkes aynı neyse 6 da bir mola yarım sat sonra yine mag 8de yemek molası 9da başladım oyuna bir baktım gece2 olmuş insan gün geçtikçe bıkacağina daha çok seviyo bugün geçti yarın ola hayrola

The Chronicles of M.A.G

• Ensar imza güzel olmuş eline sağlık
  • Sağolsun karamaske arkadaşım benle escalation haritasını paylaştı ama bir sorun var email adresini girince

you cannot sign in using another user's sign in e mail

yazısı çıkıyor . Bilen birisi varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ul4s

Sağolsun karamaske arkadaşım benle escalation haritasını paylaştı ama bir sorun var email adresini girince

you cannot sign in using another user's sign in e mail

yazısı çıkıyor . Bilen birisi varmı acaba

Nereye giriyosun email adresini
  • sign in yerine giriyorum

playstation store dada aynı şeyi diyor
  • quote:

sign in yerine giriyorum

Playstationdan yeni kullanıcı aç onun altında dene bu mail ile şifreyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

sign in yerine giriyorum

Playstationdan yeni kullanıcı aç onun altında dene bu mail ile şifreyi

oylede denemıstım İlker abi 2 seçenek çıkıyor ps networke kaydol birde varolan hesabınla giriş yap

Varolan hesabınla giriş yapa tıklayıp maille şifreyi yazınca dogum günü bilgileri çıkıyor onuda girince the information you entered is not valid diyordu. şu haritada oynayamak kısmet olmuycak

• Sana verilen mail şifre yanlış olabilir.

Yoksa niye girmesin. Dünyanın neresine gidersen git psn psn dir. Heryerden bağlanırsın. O psn hesabında problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Sana verilen mail şifre yanlış olabilir.

Yoksa niye girmesin. Dünyanın neresine gidersen git psn psn dir. Heryerden bağlanırsın. O psn hesabında problem olabilir.

hmm tamam abi . Sağol
  • tamamdır yaptım iniyor
  • quote:

tamamdır yaptım iniyor

inince montenerdiye mesaj at o benim birader şuan o oynuyor seni gruba alır.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.