Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) de CLAN arayanlar. Dünya 1.si Uğur bey sizi bekliyor. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
17.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

merhaba arkadaşlar burdaki ortama bakarak bende mag almaya karar verdim,ama aklımdaki tek soru işareti internet üzerinden okuduğum incelemelerin hepsinde serverlerin çok kötü olduğu yazıyor,bu durum hala gecerli mi?

külliyen yalan çoğu oyunun serverlarından daha kaliteli ve daha sık bakım yapılıyor ben Cod Black OPS'un rahat 100'de 1'i kadar server hatasına rastladım sen düşün. gelirsen yerin hazır bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: varol_Can

quote:

Orijinalden alıntı: sentenced31

ben o işi hallettim de biriken parayla 4x scope aldım.Ilk assault silahına takılamıyomus yazık oldu.
    sizin silah tavsiyeniz nedir?

Kesinlikle tamsen ,üzerine dürbün olarak şu 1000 liralık olandan al diğer 1500 luk dürbünle ben pek rahat edememiştim ,bence ucuz olanı daha etkili.İsimleri aklıma gelmedi ondan fiyatlarıyla yazıyorum

tesekkurler tavsıye ıcın.
    ılk etapa mecburen grıp taktım assault ılk sılaha.cok fazla tepıyodu yoksa.
    sımdı para bırıktırıp su tamsen ı acmak lazım hınn..

• quote:

Orijinalden alıntı: simoli79

ulaş sniperda kalmana sevindim çünkü iyi bir sniper takım için çok önemli ve zevkli 2.bir silah al mesala pompalı demişsin bazen kalabalik yerler açıldığında takılırsin değişerek oyna ama en fazla2 çünkü silahlara aliş zamanla düzelmeyi görürsün skill konusunda direct action yapmıyosan mediği fullleme adam az enerjide olsa kaldır yeter sniperları al resistance özelliği ve atletizm bazıları geri kalanlarla pompali bıçak ve tabancanın aynı yerde olan özellikleri tek tek gidersin bir önerimde rubacco sniper agwk kadar etkili değil ama susturucu takılıyo sensör jamerla birleşen iki özellik düşmanı çıldırdır kendimden biliyorum ilerde bunuda dene

Teşekkürler . Tavsiyen üzerine resistance ve atletizme vermeye başladım. birde rapid assaultta bomba atarlar ve rpg ler hariç fulledim. pomplaı degilde taramalı oynuycam. dün rubacco sniper aldım susturucuyla güzel oluyor ama anca hs atıcaksınki tek alasın oda uzak mesafeden zor oluyor. agwk ye alıştım yerimi belli etsede arkadan takıldıgım için kill almaya başladım. Zaten sen takımda olunca oyun kaybetmiyoruz expler 300 - 350 oluyor kazanınca oyun sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTePeR -- 13 Ocak 2011; 10:24:34 >

• quote:

merhaba arkadaşlar burdaki ortama bakarak bende mag almaya karar verdim,ama aklımdaki tek soru işareti internet üzerinden okuduğum incelemelerin hepsinde serverlerin çok kötü olduğu yazıyor,bu durum hala gecerli mi?

Dostum o söylenenlar MAG ilk çıktığında updateler çıkmadan önceki yaşananlar.
    MAG updatelerle kendini baştan yarattı. Şuan dünya üzerindeki lagsız oynanan tek online FPS oyunu

MAG iyi değil diye yorum yazanlar MAG ı ilk çıktığında alıp clansız tek başına 1 kez oynayıp atıp tutan insanlar. Şuanki durum için bunlar söz konusu değil

Gel ve gerçek bir savaş arenası nasıl oluyor gör. Hayatta kalmak çok zor arkadaşlarından ayrılmadan ilerle vurulunca elinden tutan olur.
  • oyun geleli 2 gün oldu medical kid i açtım İLKER BEY haend set taman bıraz pişip size katılmak isterim ama önce biraz xp ile piseyimde aranızda kabak gibi sırıtmayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: semuce

oyun geleli 2 gün oldu medical kid i açtım İLKER BEY haend set taman bıraz pişip size katılmak isterim ama önce biraz xp ile piseyimde aranızda kabak gibi sırıtmayayım

Hayır tam tersine hemen bize katılman gerek çünkü clanla birlikte savaşırsan çabuk gelişirsin. Tek yeni katılan sen değilsin meraklanma gel biran önce

Tek savaşırsan seni öldümü kaldırmayabilirler ama bizde öyle birşey yok

Biz Hasta Olucak Çocuğu Cephede Bile Öldürmeyip Düşünen Bir Milletiz Masumun Tek Bir Teline ''Dünyayı Kurban Ederiz''

Onun için TR ATATÜRK clanına biran önce katıl. Psnden ekle Mag davet yaz göndereyim.
  • Ortadoğunun Özgürlük Savaşçısıyız biz Direnişçiyiz.
    Yaşasın SVER ler

Biz Hasta Olucak Çocuğu Cephede Bile Öldürmeyip Düşünen Bir Milletiz Masumun Tek Bir Teline ''Dünyayı Kurban Ederiz''

BİZ KURULUŞ TARİHİ 2015 OLAN ''Seryi Volk Executive Response (S.V.E.R.) is a private military'' nin askerleriyiz.

Valor ve Ravenların Büyük Ortadoğu projesini alt üst edeceğiz.

Sverlerin web sitesi arkadaşlar
    http://www.sver-services.com/

Buda facebook grubu
    http://www.facebook.com/sverpmc#!/sverpmc?v=wall

Not: Ben facebook üyesi değilim adresi internet sitesinde buldum.

• oyunun yenisi cikarmi MAG 2 misal alirsak elimizde patlar valla headset olarak gold'da 20 tl'ye bir telefon kulaklıgı var .Olur herhalde

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85049&ad=KLK-SBS-BP500SC-BLUETOOTH-KULAKLiK-SiYAH-Aksesuarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

oyunun yenisi cikarmi MAG 2 misal alirsak elimizde patlar valla headset olarak gold'da 20 tl'ye bir telefon kulaklıgı var .Olur herhalde

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85049&ad=KLK-SBS-BP500SC-BLUETOOTH-KULAKLiK-SiYAH-Aksesuarlar

MAG 26 Şubat 2010 da çıktı daha 1 senesini doldurmadı. Eskimiş bir oyun değil onun için yenisinin ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi yok. Tahminim Haziran - Temmuz gibi çıkabilir.
    Bahsettiğin kulaklığı almak risk bence jabra bt2035 vatanda worldcarda 35 TL al gitsin. Macera arama

Jabra bluetooth kulaklığın öncüsü bir firmadır.

• quote:

oyunun yenisi cikarmi MAG 2 misal alirsak elimizde patlar valla headset olarak gold'da 20 tl'ye bir telefon kulaklıgı var .Olur herhalde

Ps3'e her kulaklık oluyor diye biliyorum ama bende ilker beyin tavsiyesi üzerine Jabra BT2035 marka kulaklığı aldım kullanan herkez gibi bende çok menunum yukarıda kargo dahil 36 liraya alabileceğin bir linkde var yakın zamanda paylaşmıştım birde bende oradan aldım tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

MAG 26 Şubat 2010 da çıktı daha 1 senesini doldurmadı. Eskimiş bir oyun değil onun için yenisinin ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi yok. Tahminim Haziran - Temmuz gibi çıkabilir.
    Bahsettiğin kulaklığı almak risk bence jabra bt2035 vatanda worldcarda 35 TL al gitsin. Macera arama

Jabra bluetooth kulaklığın öncüsü bir firmadır.

hmm teşekkürler bilgiler için.

• Zipper Interactive Community Manager'ı SOCOM 4 forumlarında yaptığı açıklamayla MAG ile işimiz bitmedi. Daha yapacak şeyler var diye mesaj yazmış. Yeni ek paket kokusu sezinledim ben biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

Zipper Interactive Community Manager'ı SOCOM 4 forumlarında yaptığı açıklamayla MAG ile işimiz bitmedi. Daha yapacak şeyler var diye mesaj yazmış. Yeni ek paket kokusu sezinledim ben biraz

ooo güzel habermiş şu yeni patch çıkarsa su 9500 lük snipera susturucuda ekleteler susturucusuz snipermı olur
  • merhaba arkadaslar,bende mag i aldım artık,c.tesi geliyor oyun,mag harita paketi olup paylaşmak isteyen olursa,pm den bana ulaşabilir mi acaba?
  • EN KISA ZAMANDA GELİYORUM......................
  • quote:

merhaba arkadaslar,bende mag i aldım artık,c.tesi geliyor oyun,mag harita paketi olup paylaşmak isteyen olursa,pm den bana ulaşabilir mi acaba?

kulaklıkta al, üssteki mesajlarda ilkerin tavsiye ettiği güzeldir bende onu kullanıyorum, harita paketinide clanda fazladan elinde olan paylaşır..
  • Arkadaşlar bu gece MAG arkasınada GT5 sabahlamaya hazır olun. Headsetlerinizi takın ve ortama akın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

quote:

merhaba arkadaslar,bende mag i aldım artık,c.tesi geliyor oyun,mag harita paketi olup paylaşmak isteyen olursa,pm den bana ulaşabilir mi acaba?

kulaklıkta al, üssteki mesajlarda ilkerin tavsiye ettiği güzeldir bende onu kullanıyorum, harita paketinide clanda fazladan elinde olan paylaşır..

kulaklık aldım hocam zaten jabra.
  • bende su Tamsen'i alıcak parayı bi toplasam iyi olacak..hala ilk silahla kasmaya ugrasıyorum
  • ORtam güzel gibi ya en yakın zamanda bende katılırım aranıza umarım :) ...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.