Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xUnchaRTeDForeVeRx

5 PaRa Etmez Mag !

bEnChe dhe qaNqa cHok 1ghrRnch p1r oYunch zuHahAHhAh XD

dipnot: ölü taklidi yapın gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

5 PaRa Etmez Mag !

bu dilden anlar diyosun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

5 PaRa Etmez Mag !

bu dilden anlar diyosun yani.

aynen abim

• quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Beyler dün itibariyle MAG aldım ama fpsden fazla anlamam yeniyim aranızda yer varmı yoksa sadece iyi oyuncularamı açık.

arkadaşım her zaman yer var.oyunu önce bir müddet tecrübe et.daha sonra klana katılmak istediğini burdan bildirirsin arkadaşlar yardımcı olur..
  • quote:

5 PaRa Etmez Mag !

sana aklımdan geçenleri söylersem beni mahkemeye verirsin o yüzde bippppppppppp diyorum burası klan sayfası yani oyunu sevenler sayfası buraya o mesajı atıyorsan bana küfür edin diyorsun yani o zaman bipppppppp beğenmediysen gelme zorlamı çağırdık bak yazdım oraya oyunu sevipde klana katılmak isteyen gelsin diye aslında benimde hoşuma gitmiyor bu oyun aramızda kalsın
  • quote:

Beyler dün itibariyle MAG aldım ama fpsden fazla anlamam yeniyim aranızda yer varmı yoksa sadece iyi oyuncularamı açık.

Gel kardeşim her zaman yer var. Sevgi ve saygı çerçevesi içinde oynarsan senin gibi arkadaşlara her zaman yer var. Yanlız MAG ı açar açmaz bu ne biçim oyun deyirek bir kenera atma daha öncede bu başlıkda belirttiğimiz gibi seviye 50 ye kadar sabırla oyna ondan sonra daha rahat adam vurmaya başlıyorsun. Çünkü bir asker olarak hemen hemen tüm özelliklerini kullanmaya başlıyorsun. Seviye 70 olunca tam bir terminatörsün.
    Şuan seviye 30 a kadar kendin takıl baktın oyun hoşuna gitti ve ben bu oyunu oynayacam arkadaş dedin. O zaman 1.mesajda yazdığım arkadaşlar dan herhangi 3 tanesine mesaj at ve klan daveti iste
    Klanla oynamaya başladığın zaman hele birde headsetin varsa zevkden 4 köşe olursun.
    Hem klan içinde sesli iletişim sayesinde oyunla ilgili merak ettiğin herşeyi bizlere sorabilirsin hemde kendini geliştirirsin. Bu arada klanda sevgi ve saygı çerçevesi içinde hertürlü muhabbet var.

Unutma MAG a ilk girdiğinde sver karakterini seç, seviye 70 veteran olana kadar geri dönüş yok.

Bekliyoruz

• Merhaba arkadaşlar ilker aradaşımız sağolsun magla tanıştım.Kesinlikle 24 kişilik dandik multilere benzemiyor tam bir takım oyunu.Oynayıpta seven arkadaşları bekliyoruz.

S.V.E.R FOR EVER!!
  • Bi mag aldım 3. bölge miş hiçde bakmamısım nasıl oldusa neyseki pazartesi degistircem 2. bölge ile ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Bi mag aldım 3. bölge miş hiçde bakmamısım nasıl oldusa neyseki pazartesi degistircem 2. bölge ile ..

önemli değil hocam değiştirince görüşmek üzere, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Gel kardeşim her zaman yer var. Sevgi ve saygı çerçevesi içinde oynarsan senin gibi arkadaşlara her zaman yer var. Yanlız MAG ı açar açmaz bu ne biçim oyun deyirek bir kenera atma daha öncede bu başlıkda belirttiğimiz gibi seviye 50 ye kadar sabırla oyna ondan sonra daha rahat adam vurmaya başlıyorsun. Çünkü bir asker olarak hemen hemen tüm özelliklerini kullanmaya başlıyorsun. Seviye 70 olunca tam bir terminatörsün.
    Şuan seviye 30 a kadar kendin takıl baktın oyun hoşuna gitti ve ben bu oyunu oynayacam arkadaş dedin. O zaman 1.mesajda yazdığım arkadaşlar dan herhangi 3 tanesine mesaj at ve klan daveti iste
    Klanla oynamaya başladığın zaman hele birde headsetin varsa zevkden 4 köşe olursun.
    Hem klan içinde sesli iletişim sayesinde oyunla ilgili merak ettiğin herşeyi bizlere sorabilirsin hemde kendini geliştirirsin. Bu arada klanda sevgi ve saygı çerçevesi içinde hertürlü muhabbet var.

Unutma MAG a ilk girdiğinde sver karakterini seç, seviye 70 veteran olana kadar geri dönüş yok.

Bekliyoruz

Tamam saolun ben biraz oyunu öğrenmeye çalışayım

• oyun biraz karisikmis s.v.e.r dednZ gibi onu sectimde tam anlymdm
  • quote:

oyun biraz karisikmis s.v.e.r dednZ gibi onu sectimde tam anlymdm

S.V.E.R sectiysen ak$am toplandigimizda oyunda bazi $eyleri anlatiriz. Ben de daha yeni sayilirim ama arkada$lar her $eyi tek tek anlatti. Kari$ik degil.

Dun sana biraz ali$ sonra klana gelirsin dediler sanirim. Ama en iyisi klanin icinde ogrenmen. Ayri gayri ogrenemezsin. Oyunu sana en iyi anlatacak ki$iler ayni dili konu$tugun ki$ilerdir.

SVER sectikten sonra ana menudeki oyun modlarindan birilerine gir. Adam vurdukca XP kazanarak level atlayacaksin.

Farkli levellerde farkli silahlar acilacak.
    Level atladikca medical kit acilacak. Medic kit alarak sava$ alaninda olen arkada$lari canlandirmaya cali$.

Acilan silahlari ve kitleri satin alman lazim. Misal 31.levelde tamsen silahi acildi. silahi satin aldiktan sonra o silahi menuden alarak aktif silahin $eklinde belirlemen lazim.

Her level atladiginda 1 skill puanin olacak. Bu skill puanini ana menudeki BARRACKS sekmesine geldikten sonra bir kere R1 tu$una basarak acacagin Skill Tree'den dagitabilirsin.

Tavsiye : once medic sonra resistance doldur.

• quote:

oyun biraz karisikmis s.v.e.r dednZ gibi onu sectimde tam anlymdm

Şimdi nasıl anlatayım hocam bu MAG denen şaheser oyun görebileceğin en kapsamlı en büyük en detaylı ve en çok özelliği olan fps oyunu
    Fps oyunların ultima online veya wow u diyebiliriz.

Oyun yakın gelecekde geçiyor. Dünyada çapında savaş oluyor ve ülkerin orduları ağır kayıplar yaşıyor . Bunun üzerine dünyada savaş halindeki 3 bölgeyi koruyacak 3 ayrı şirket oluşuyor.
    Sver, Valor, Raven
    Türkiye, Rusya, Kafkaslar, Orta doğunun bir bölümü falan Sverlerin korumasında

Sver, Valor, Raven bunlar 3 ü birbirine düşman ve dünyanın 3 ayrı bölgesini koruyan askeri birlikler.

Sana oyunu taktığında hangi networkü yani hangi askeri birimi seçeceğini soracak. TURKs Klanı SVER NETWORK de olduğu için sende sveri seçmelisin. Düşmanlarımız Raven ve Valorlar olacak

İnan bana Raven, Valor, Sver her birinin özellikleri, teknolojileri, silahları, vs birbirinden ayrı her biri tek başına bir oyun olacak detaya sahip
    MAG ın bir sürü trophysi içinde bir trophysi var ki o trophy her 3 askeri birimdede en az bir kere veteran olana kadar oynamamızı istiyor. İlerde bu troph yi almak için bi Valor ve Raven turistik gezi yaparsın. Sonra tekrar Svere dönersin.

Oyunla ilgili daha o kadar çok açıklanacak bilgi varki bunların hepsini ancak konuşarak açıklayabiliriz. Sen klana gelince merak ettiğin herşeyi sor yardımcı oluruz.

Dediğim gibi MAG fps oyunların Ultima online ı World of Warcraft ı

Savaş yakın gelecekde geçmesine rağmen silahlar günümüz silahları abartılı birşey yok.. Herşey günümüzdeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:14:19 >

• ilker kardeşim güzel açıklamış.geri kalan detaylar için klana girdiğinde her türlü konuda yardımcı oluruz.1.mesajdaki arkadaşlardan birini ekleyip klan daveti alabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Bi mag aldım 3. bölge miş hiçde bakmamısım nasıl oldusa neyseki pazartesi degistircem 2. bölge ile ..

oyunda bölge kodu yok kardeşim benimde ilk oyunum 3.bölgeydi sadece dlc ler açısından slkıntı olur ki escalation map packi almak şart en çok oynadığımız oyun..
  • Saolun arkadaşlar yardımcı oluyorsunuz yavaş yavaş alışıyorum bende hadi bakalım hayırlısı
  • quote:

Saolun arkadaşlar yardımcı oluyorsunuz yavaş yavaş alışıyorum bende hadi bakalım hayırlısı

sevdiysen klana gel kardeş oyun zevkin katlanır daha çabuk kaparsın sevdiysen tabi
  • Arkadaşlar oyunu yeni aldım. Aranıza katılmayı çok istiyorum. Ama oyunu bilmediğim için RAVEN oldum. Bunu düzeltmenin bir yolu bir çaresi yok mudur?
  • En başta karakter silme gibi bir seçenek var kare tuşu idi sanırım, onunla silip tekrar Sver açabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tef-ox

Arkadaşlar oyunu yeni aldım. Aranıza katılmayı çok istiyorum. Ama oyunu bilmediğim için RAVEN oldum. Bunu düzeltmenin bir yolu bir çaresi yok mudur?

Daha fazla seviye atlamadan raven karakterini sil sonra üzülürsün. İlerde raven ve valorda oynamak istersen seviye 70 olunca veteran yapma hakkı veriyor o zaman özelliklerini kaybetmeden geçebiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.