abi ben de cinnet geçircem artık. haftaya final haftam başlıyor derslere başlamadan biraz oyun oynar rahatlarım diyordum 1 aydır oynayamadım. sizler olmasanız bir dakika düşünmem xbox alırım. sony gözümde bitmiştir
MAG için her yere geçeriz ama PS3 den başka platformda MAG yok. Tuşlarını unuttum oyunun hangi düğme ne iş yapıyordu. Özledim cephe hayatını
Ben böyle işin içine edeyim.
Değerli [TUR] [TURKs] klanı üyeleri ve MAG severler playstation 3.61 güncellemesi bugün itibariyle gelmiştir. PSN de gün içinde gelecekmiş Ben makinamı güncellemeye başladım sizde en kısa zamanda başlayın.
HAYDİ SVER ASKERLEİ GÖREYİM SİZİ
Selamlar beyler,MAG'ın updateini yapıyorum.Acaba diyorum update yapıldıktan sonra clana girebilirmiyim Ancak şunuda belirteyim MAG'ı ilk oynayışım olacak ama savaş oyunlarında ciddi tecrübem vardır.Çok çabuk kavrayacağımdan eminim
quote:
Orijinalden alıntı: Inception*
Selamlar beyler,MAG'ın updateini yapıyorum.Acaba diyorum update yapıldıktan sonra clana girebilirmiyim Ancak şunuda belirteyim MAG'ı ilk oynayışım olacak ama savaş oyunlarında ciddi tecrübem vardır.Çok çabuk kavrayacağımdan eminim
aleyküm selam kardeşim,öncelikle hayırlı olsun.update den sonra oyunu biraz tecrübe et.zaten ciddi tecrübem var diyosun hiç bir sıkıntı çekmessin çok çabuk adapte olacağını düşünüyorum.klana istediğin zaman girebilirsin sonrası teknik detaylar karakter gelişimi ve silah ve ekipmanların gelişimi gibi vs. bu konulardada arkadaşlar her türlü yardımcı olur..
quote:
Orijinalden alıntı: Inception*
Dostum oyunu 2 dk oynayıpda bu ne biçim oyun deme büyük yanılgıya düşersin. En az seviye 50 ye kadar sabırla oyna ondan sonra çok daha iyi adam vurmaya başlıyorsun ve bir çok özellik açılıyor. Psn Store açılınca Escalation haritalar paketini mutlaka yükle o zaman oyunun ne kadar kaliteli ve zevk verici bir yapım olduğunu daha iyi anlıyorsun.
Eğer oyunda istediğin zevki aldıysan ve ben bu oynamaya devam edecem dersen. 1. Mesajda belirtmiş olduğum arkadaşlardan klan daveti isteyebilirsin ve bu oyunu birde klanla yaşarsın. Şundan emin ol bu oyundan klansızken zevk almayı bildiysen klana katılca ve headsetini de takınca oynarken zevkden 4 köşe olacaksan. Psn ayın 30 unda açılacak diyorlar o zamana kadar klansız kendini geliştir çünkü klanda genelde escalation paketi oynanıyor. Şuan klana girsen bile escalation paketin olmadığı için klanla fazla takılamazsın. Psn store açılınca escalation paketini 16TL karşılığı satın alır veya paylaşmak isteyen bir arkadaşın hesabından indirir klana katılırsın. En güzel bu şekilde olur.
ilker bu mail olayı noldu? benimde tr kullanıcımda aynı sorun var.
quote:
Orijinalden alıntı: kafkas kurtları
Yaklaşık 10 saat oldu abi hala gelen bir mail yok Ne gelen kutumda ne spam kutumda şifre mi sıfırlama maili gelmedi.
Hesabı hotmail olanlarda bu sıkıntı oluyormuş Sanırım microsoft gıcıklık yapıp sony den gelen mailleri yavaşlatıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
quote:
Yaklaşık 10 saat oldu abi hala gelen bir mail yok Ne gelen kutumda ne spam kutumda şifre mi sıfırlama maili gelmedi.
Hesabı hotmail olanlarda bu sıkıntı oluyormuş Sanırım microsoft gıcıklık yapıp sony den gelen mailleri yavaşlatıyor.
ne alaka hotmail le.benimkide hotmail di,bu hesabımla sign in deyince direk yeni şifre istedi yazdım olay bitti.ama diğer iki kullanıcımda sorun var.yalnız şöyle bi durum var bu hesabımdaki mail adresim aktif kullanıyorum diğerleri kullanılmıyo...
abi galiba psn'den alışveriş yapılmamış hesapların ilk girişinde şifresini unutuyor. eğer siz de hatırlamazsanız maille şifre değiştirme talebinde bulunuyorsunuz. benim email şifrem ps3'de otomatik kayıtlıydı direkt yeni şifre istedi psn açılınca.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
quote:
ne alaka hotmail le.benimkide hotmail di,bu hesabımla sign in deyince direk yeni şifre istedi yazdım olay bitti.ama diğer iki kullanıcımda sorun var.yalnız şöyle bi durum var bu hesabımdaki mail adresim aktif kullanıyorum diğerleri kullanılmıyo...
Bi önceki msjımda biraz hatalı açıklamışım. Tam açıklaması şudur: Arkadaşlar daha önce kullanmakta olduğunuz ve Playstation Store den herhangi bir alışveriş yaptığınız ve remember me olarak girişte direk online olan üyeliğiniz ps3 de online olmak istediğiniz taktirde yeni şifre istiyor ve maile gerek kalmadan şifreyi değiştirip online olmanıza izin veriyor. Ancak pc üzerinden veya daha önce PS Store den alışveriş yapmamış olduğunuz herhangi bir üyeliğinizden ps3 üzerinden bile şifre değiştirme işlemi için giriş yaptığınızda mail adresinize onay maili gönderilmiştir diyor ve maildeki linki tıklayıp açılan sayfadan değiştiriyorsunuz şifrenizi.
Hesap maili olarak hotmaili kullanan arkadaşlar mail gönderimi çok uzun sürebiliyor bu tamamen microsofttan kaynaklı. Mynet bile anında gönderio aktivasyon mailini..
Unutmadan mail gereksiz veya spam klasörüne düşebiliyor kontrol etmeyi unutmayın..
Arkadaş tamamen doğru açıklamış
Bazı arkadaşlar ben girdim siz niye giremiyorsunuz falan diyor. Tek tek insana söyletmeyin yukarıdaki arkadaş yazmış PSN ye online olma süreciniz yukarıda bahsedilen durumlardan birini içeriyorsa maili beklemekden başka çareniz yok. Bu bahsedilen olayların dışında kalan her türlü durumda giriyorsunuz sorun yok
Aslında en büyük sorun aktivasyon maili gelmesi değil. Bu mailin sadece hotmaile geç gelmesi belkide gelmemesi Benim yaklaşık 10 saat oldu hala gelen mail yok. Spamde yok Keşke zamanında psn hesabıma hotmail yerine başka mail tanımlasaydım.
Senin makinanda eski şifren kayıtlı olduğu için sana direk şifre tanımlama ekranı geldi. Eğer şifren kayıtlı olmasaydı eski şifreni girecektin ondan sonra şifre tanımlama ekranı gelecekti.
1-) Benim gibi yeni ps3 alan ve daha önce psstoredan hiç içerik indirmemiş olan 2-) PS3 ü olsa bile psstoredan hiç içerik indirmemiş olan 3-) Psn şifresini unutan
Bu 3 kuraldan biriyle bile karşı karşıyaysan kesinlikle mail adresini ve doğum tarihini soruyor. Ondan sonra mailine gelen aktivasyon linkiyle işlemleri yapıyorsun. Aslında buraya kadar büyütülecek bir sorun yok asıl sorun rakip firma microsoftun hotmailin de Hotmail haricinde tüm mail adreslerine anında aktivasyon maili gelmiş fakat hotmail olanlara 20 saatte bile gelen olmuş Ben işlem yapalı 13-14 saat oldu. Sony mailiniz gönderildi demişti ama ne gelen kutumda ne spam kutumda mail görünmüyor. Psn hesabına zamanında hotmailini tanımlayan ve yukarıdaki şartlardan en az birini yaşayan herkes aynı sorunla karşı karşıya
Karektersiz microsoftun bu gıcıklığını unutmayacağız. Elbet bir gün elimize düşer amerikanın kendinden akıllı ve çalışkan Japon milletine ikinci kez nükleer bomba atmaya yüzü yok ancak böyle vuruyorlar ama bir gün amerikan firmaları Japon firmalarının önünde diz çökecekler ve Japon milletinin köpeği olacaklar ama biz görürmüyüz bilmiyorum.
Abi sen yukarıdaki 3 olumsuzlukdan hiç biriyle karşı karşıya kalmadın onun için rahatca yeni şifreni tanımladın.
Takas yoluyla mag geçti elime.Escalation haritası store kapalı olduğundan dolayı indiremiyoruz zannedersem. Bu haritayı fazladan indirme hakkı olan arkadaşlardan ricam, ücreti karşılığında bana yardımcı olmaları.storenin kapalı olması buna engel olurmu onuda bilmiyorum doğrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: alugator
Takas yoluyla mag geçti elime.Escalation haritası store kapalı olduğundan dolayı indiremiyoruz zannedersem. Bu haritayı fazladan indirme hakkı olan arkadaşlardan ricam, ücreti karşılığında bana yardımcı olmaları.storenin kapalı olması buna engel olurmu onuda bilmiyorum doğrusu.
Store kapalı olduğu sürece paylaşan olsada indiremezsin. Açılmasını bekle açılınca tekrar paylaşım isteğinde bulun. Benim indirme hakkım 1 tane kaldı oda bana lazım. Daha önce paylaştım fazla olsaydı verirdim.
beyler üzücü bir haberim olacak size. acaba bu durum MAG 2'nin çıkmasını hayale döndürür mü?
bu gibi durumlar oyun firmalarında olağan işler ensar.MAG 2 çok yakında açıklanır diye düşünüyorum.
Etkilemez. Asıl oyun kurucular duruyordur onları çıkartmamıştır. MAG2 çıkmazsa ömrümün sonuna kadar MAG1 oynarım. Saatlerdir oynuyorum yeni slimde yanacak ama bırakamıyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gamyonlu34
beyler üzücü bir haberim olacak size. acaba bu durum MAG 2'nin çıkmasını hayale döndürür mü?
bu gibi durumlar oyun firmalarında olağan işler ensar.MAG 2 çok yakında açıklanır diye düşünüyorum.
inşallah abi beklemedeyiz
5 PaRa Etmez Mag !
quote:
Orijinalden alıntı: xUnchaRTeDForeVeRx 5 PaRa Etmez Mag !
Bir MAG sever olarak saygi duyuyorum fikrine.
Ama biz seviyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: xUnchaRTeDForeVeRx
5 PaRa Etmez Mag !
Burası oyunu eleştirme başlığı değil. TURKs KLANINI tanıtım başlığı ve Türkiye yılın en iyi fps oyunundan geri kalmasın diye MAG i detaylıca tanıttım bu başlıkda
Oyunla ilgili eleştiri yapmak istiyorsanız ayrı bir başlık açınız.
Şunuda belirtmek isterim hem toplam sayıda hem gecelik aktif kişi sayısında Türkiyenin en büyük konsol klanıyız. Klanda 100 kişi varsa ve hergün 1-2 arkadaş katılıyorsa bunların içinden bugüne kadar MAG i beğenmeyen ya 2 ya 3 kişi çıktı. 4 sayfayı sabırla okuyup söylediğimiz doğrultuda ilk zorlukları aşsaydınız sizde bağımlısı olurdunuz.
Bu başlığı daha fazla kirletmeyeniz dediğim gibi eleştirici için başka başlık açınız. Aksi taktirde moderatörleri devreye sokacağım. Hatta bu yazımada cevap vermeyiniz gereksiz polemiklerle başlığın kirlenmesini istemiyorum.
Beyler dün itibariyle MAG aldım ama fpsden fazla anlamam yeniyim aranızda yer varmı yoksa sadece iyi oyuncularamı açık.