Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xx_MetinOktay_xX

yer var mı beyler

Her zaman yer var. TURKs klanı herkese açıktır.
  • [TUR] TURKs Klanı Facebook sayfası birinci mesaja eklenmiştir.

http://www.facebook.com/pages/MAG-SVER-TURKs-KLAN/156052594434429
  • Selamlar,ben psn'de sorun olduğu için hala oyuna giremiyorum.Internete bağlanmadan oynayamayacakmıyız şu mereti??
  • quote:

Orijinalden alıntı: richmoon

Selamlar,ben psn'de sorun olduğu için hala oyuna giremiyorum.Internete bağlanmadan oynayamayacakmıyız şu mereti??

Malesef
    MAG=Multiplayer Online Only (Sadece Çevrimiçi Çoklu Oyuncu ) bir oyundur.
  • Napıcam o zaman,oynayamayacakmıyım oyunu? PSN'ye girmiyor alet
  • bekliyoruz arkadaşım :)

facebook urlmiz değişti

http://www.facebook.com/turks.clan.mag
  • ilker bir ricam var senden psn kapalıyken daha iyi anladım bu işi clan daveti atıcamız kişiler mag oynamış ve sevmiş kişler olsun lütfen bu nedir ya bu oyunu başka oyunla kıyaslayanlar beğenmeyenler var biz oyunun sponsoru değilizki her gelene beğendirmeye çalışalım seven oynamak isteyen gelsin başımızın üstünde yeri var daha uğraşamıyorum artık kusura bakma biraz sinirliyim 4 gündür magsizlik başıma vurdu ama cidden sayımız yeterli cığ gibi büyüyoruz uğraşma boşver anlatıyosun yok gaza gelmiş girmiş pişman olmuş deyince fıttırıyorum yok kardeşim oyun 5 para etmez grafik kötü devamlı donuyor çabuk ölüyorsun ucuz zaten kalitesiz GELMEYİN YA DENEMEDEN GELMEYİN seven arkadaşların başımızın üstünde yeri var ama lütfen oynayıp klana katılmak isteyenler buraya mesaj atsın HERKESE DUYURULUR

• quote:

Orijinalden alıntı: simoli79

ilker bir ricam var senden psn kapalıyken daha iyi anladım bu işi clan daveti atıcamız kişiler mag oynamış ve sevmiş kişler olsun lütfen bu nedir ya bu oyunu başka oyunla kıyaslayanlar beğenmeyenler var biz oyunun sponsoru değilizki her gelene beğendirmeye çalışalım seven oynamak isteyen gelsin başımızın üstünde yeri var daha uğraşamıyorum artık kusura bakma biraz sinirliyim 4 gündür magsizlik başıma vurdu ama cidden sayımız yeterli cığ gibi büyüyoruz uğraşma boşver anlatıyosun yok gaza gelmiş girmiş pişman olmuş deyince fıttırıyorum yok kardeşim oyun 5 para etmez grafik kötü devamlı donuyor çabuk ölüyorsun ucuz zaten kalitesiz GELMEYİN YA DENEMEDEN GELMEYİN seven arkadaşların başımızın üstünde yeri var ama lütfen oynayıp klana katılmak isteyenler buraya mesaj atsın HERKESE DUYURULUR

olayı özetlemiş +1

• Aynen İsmail.. imzamı atarım.

İlker kardeşim , sen daha fazla kendini yorma. gelen gelir. klan üye sayısı 70 olmuş zaten. insanlar alışmış zevk almamaya. glitch'li multi oyunlara , laglı olmasına , en fazla 24 kişiye ... bu oyunu tuhaf buluyorlar. saygı duyalım geçelim.
  • Takip mesajım dursun oyun gayet güzel
  • Oyuna giremiyoruz komutan fırça çekemiyo bize, burda patlamış :D

oyunu deneyip sevmeyen mi varmış yav ilginç
  • herkese selam.bundan sonra klana oyuncu alımı konusunda bazı referanslar dikkate alınacaktır.artık her isteyen klana oyuncu alamayacaktır.klana girmek isteyen arkadaşlar önce oyunu edinsin oynayıp tecrübe sahibi olsunlar daha sonra klana girmek isterlerse benle veya başlığımızın 1.mesajındaki arkadaşlarla irtibat kursunlar ve bu arkadaşlarımıza 'oyunu aldım severek oynuyorum,bölgesel olarak ülkemizide ilgilendirdiği için bundan sonra cephedeki mücadelemi SVER TURKs klanına katılarak sürdürmek istiyorum'mesajını geçsinler.. klandaki arkadaşlardan ricam oyun hakkında fikir ve görüşlerinizi isteyenlere önce oyunu edinmelerini tavsiye etmenizdir daha sonra her türlü konuda yardımcı olacağınızı söylemenizdir...hepinize saygılar..
  • Ben sadece MAG ve KLAN hakkında bilgi sunuyorum insanlara
    Merak edenler aklında soru işareti olanlar soruyor bende cevaplıyorum. Ben TURKs KLANI ve MAG için canımı veririm. Türkiyede yaşayan insanlar MAG ı yanlış tanımış doğru şekilde tanıtmaya çalışıyorum. Benim için problem yok dediğim gibi bu işi severek ve gönüllü olarak yapıyorum.

Bir aksilik olmazsa en geç 5 gün içinde MAG dayım. En son valor seviye 60 da kalmıştım. Biran önce seviye atlayıp klana dönmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Ben sadece MAG ve KLAN hakkında bilgi sunuyorum insanlara
    Merak edenler aklında soru işareti olanlar soruyor bende cevaplıyorum. Ben TURKs KLANI ve MAG için canımı veririm. Türkiyede yaşayan insanlar MAG ı yanlış tanımış doğru şekilde tanıtmaya çalışıyorum. Benim için problem yok dediğim gibi bu işi severek ve gönüllü olarak yapıyorum.

Bir aksilik olmazsa en geç 5 gün içinde MAG dayım. En son valor seviye 60 da kalmıştım. Biran önce seviye atlayıp klana dönmek istiyorum.

gel ilker gel kendini tanıtım gibi olmuş emeklerin karşılığını unuturmuyuz sadece oyunu seven arkadaşları bize yönlerdirirsen sevininir diyorum uyuz oldum yok yazılanların gazına gelmiş oyun çöpe gidermiş 10 liraya satamamış bizde yedik aq ounu sevipde gelmek isteyenleri gönderirsen sevinirim sen ve kardeşin alperi özledik zaten boşver kendini yorma biz böyle iyiyz sayende gelen 10 kişi var zaten 2 aydır bırakmadılar bizden çok sevdiler mag2 çıkana kadar sayımız iyi görüşürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: simoli79

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Ben sadece MAG ve KLAN hakkında bilgi sunuyorum insanlara

gel ilker gel kendini tanıtım gibi olmuş emeklerin karşılığını unuturmuyuz sadece oyunu seven arkadaşları bize yönlerdirirsen sevininir diyorum uyuz oldum yok yazılanların gazına gelmiş oyun çöpe gidermiş 10 liraya satamamış bizde yedik aq ounu sevipde gelmek isteyenleri gönderirsen sevinirim sen ve kardeşin alperi özledik zaten boşver kendini yorma biz böyle iyiyz sayende gelen 10 kişi var zaten 2 aydır bırakmadılar bizden çok sevdiler mag2 çıkana kadar sayımız iyi görüşürüz

Biraz MAG dan ayrı kaldığım için son gelişmelerden haberim yok. Klan deployda ve oyun içinde ne konuşuluyor bilmiyorum ama ne demek istediğini anladım ve sonuna kadar arkasındayım ama işte insanlarıda elekden geçirip klana alamıyoruz ki napalım kimisi artis çıkıyor. Öylelerini atacan klandan. Biz klana aklı selim insanlar gelsin istiyoruz. Klanımızda her yaşdan insan var ama yaş ortalaması 30 ve üzeri gerçekten tüm arkadaşlar saygı ve sevgi çerçevesinde oynuyor MAG ı ama arasıra dallamalar çıkıyor.
    Bundan sonra daha dikkatli olurum

• Klanın en toyu benmiyim yaa herkese abi çekiyorum valla

İlker abi bende Valorda 58de kalmıştım gel birlikte çıkalım bu çöplükten :D
    psn gelirse tabisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVoLF

Klanın en toyu benmiyim yaa herkese abi çekiyorum valla

İlker abi bende Valorda 58de kalmıştım gel birlikte çıkalım bu çöplükten :D
    psn gelirse tabisi

İnşallah kardeşim. Yeni ps3 üm 3-4 gün içinde abd den geliyor.
  • İnşallah aksilik çıkmaz abicim
  • klana katılmak istiyorum harita paketi almak zorunlumudur
  • ben mag klanına katılmak ıstıyorumda harıta paketi almak zorunlumu malum psn hacklendi birde daha yeni baslayacağım yani birde sadece ps3 pazartesi 2 saat cumartesi 4 saat açabiliyorum malum öğrenciyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERVER92 -- 30 Nisan 2011; 0:15:05 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.