Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet MAG ın sesleri gerçek silah ve mühimmat seslerinden kayıt edilmiş ve bununla ilgili bir video izlemiştim. Bulursam ekleyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx
    Evet MAG ın sesleri gerçek silah ve mühimmat seslerinden kayıt edilmiş ve bununla ilgili bir video izlemiştim. Bulursam ekleyecem.

Zaten bence bi fps oyununda en onemli etkenlerden biriside "ses" unsurudur.eger bir oyunda agIr makineliyle ortalIga kan kusarken,cIkan ses bIr civi cakmayI anImsatIyorsa kusura bakmasIn, oyun takas bolugune doru harekete gecer. . . :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYER_KİNG -- 12 Nisan 2011; 19:48:14 >
  • O kadar met ettinizki bende oyunu 2-3 hafta içinde alıcam inşallah.NOT:trophyleri kolay mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the özgür

O kadar met ettinizki bende oyunu 2-3 hafta içinde alıcam inşallah.NOT:trophyleri kolay mı ?

Trophyler zor. Bazılar çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

O kadar met ettinizki bende oyunu 2-3 hafta içinde alıcam inşallah.NOT:trophyleri kolay mı ?

Trophyler zor. Bazılar çok zor.

3 farklı sınıftada 50 lvl yapana kadar açılır inşallah
  • quote:

. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER_KİNG

quote:

. .

boşverin arkadaşlar trophyleri falan onlar sadece oyunlar için geçerli mag ise gerçeğin ta kendisi benim ps3 ile mag evlendi herhalde exit tuşu cdyi vermiyor bende halimden memnunum makina bozulana savaşa kadar devam kz3 aldım çok çabuk bitirdim bu ızdırap bitsinde maga devam için abd ve avrupalılara direniş için herkes ailesiyle vedalaşsın kafkaslara gelsin çünkü bu işin sonu takım için ÖLÜMÜ GÖZE ALMAKDIR

• İsmail senin MAG diski eriyip PS3 ün içine yapışmış olabilir. 13 aydır başka oyun oynadığın yokki tam bir komutansın ve cephe adamısın. Bugün gerçek bir savaşın içine düşsek abartısız söylüyorum bir bölük adamı başarılı bir şekilde yönetirsin.

HAYAT BOŞ MAGLA COŞ
  • Her Sver askeri ölümsüzdür yada onlar öldüremiyo bilemedim
  • Dün gece 25 kişiye ulaşıldı. Türkiyenin en büyük konsol klanı yine harikalar yarattı.
    Player Count 25

16.04.2011 SREENSHOT AKTİF KİŞİ SAYISI 25

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ***

Ekran görüntüsünü bizlerle paylaşan Tolga arkadaşa klan adına teşekkür ediyorum.

HAYAT BOŞ MAGLA COŞ
  • Rica ederim İlker abi. Muhteşem bi klanız girdiğimiz oyunun rotasını değiştiriyoruz
  • Dün gece abimlere gittim oynayamadım MAG bugün sabahlarım artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVoLF -- 17 Nisan 2011; 16:20:25 >
  • Askerlik muayenem geldi yakında cephede sıkıcam mermileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVoLF

Askerlik muayenem geldi yakında cephede sıkıcam mermileri

Askerden geldiğiğinde MAG ı daha bi güzel oynarsın.
  • daha bi güzel mi obaa o zaman oyunu bırakırlar ya şuan yaka silkiyolar
  • quote:

daha bi güzel mi obaa o zaman oyunu bırakırlar ya şuan yaka silkiyolar

Ne bırakması ya klan her geçen gün büyüyor ve eski klan üyeleri heyecanla MAG 2 yi bekliyoruz. MAG dan sıkılmadık MAG 2 den hiç sıkılmayız. Aylardır MAG diskini PS3 ünden çıkarmayan arkadaşlar var.
  • düşmanları kast ettim abi :D şuan baş edemiyolar bide daha iyi oynarsam yanarlar diyorum
  • quote:

düşmanları kast ettim abi :D şuan baş edemiyolar bide daha iyi oynarsam yanarlar diyorum

• yer var mı beyler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.