Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve forumdaki ilk mesajımı sizin sayfanıza atmış bulunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar dağlı

Arkadaşlar Escalation haklarımdan 2 si halen boş yok mu başvuracak

Ustat selam,

Ben oyunun siparisini verdim, yarin aksilik olmazsa oyunum gelecek, Cuma gununden itibaren insallah devamli aranizda olacagim. Beni bu klanin mudavimleri olan playstationturk sitesinden arkadaslar davet etti, beni o siteden bilirler, ben hakkima dusen ucret neyse sizlere odeyeyim, ama store den kredi karti ile alisveris isini halledememistim, devamlilik konusunda allahin izniyle sorun yok, insallah sizlerin yardimlariyla uzun soluklu bol savaslara diyorum.. Saglicakla kalin...

Saygilar..
  • PLAYER_KİNG ve serseri35 TURKs klanına ve MAG Dünyasına hoşgeldiniz.
    öncelikle şunu söyleyim MAG almakla çok doğru bir karar vermişsiniz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Giderek büyüyoruz. Şuan Türkiyenin konsol üzerindeki her gece aktif olan en büyük klanıyız. Bundaki en büyük etken TURKs klanında seviyeli arkaşaların olması ve MAG ın bağımlılık yapan bir fps oyun olmasından kaynaklı
    Klandaki tüm arkadaşlar birbirinden değerli ve bir o kadarda saygılı arkadaşlardır. Her gece bir cephede savaşan TURKs klanına ait SVER askerlerinide yakışan budur.

Escalation paketlerini paylaşan arkadaşlara klan adına teşekkür ediyorum. TURKs klanı ve SVER ruhu bu paylaşımlar sayesinde çok daha hızlı büyüyecektir.

Hem foruma hem klana yeni gelen arkadaşlar 2. mesajda TURKs KLANININ imza ve avatar kodları var. SVER ruhunu yaşatmanın ve Klana olan bağlılığınızın en iyi göstergesi bu kodların içinde saklı

SVERSEK İMZASINA AVTARINA KADAR SVERİZ

• serseri35 yani aykan arkadaşımızı tanıyorum playstationturk teki fifa turnuvalarından ben kefilim...
    İlk başlarda oyunda zorlanabilirsin ama level 50 ye kadar kas sonra zevkini çıkaracaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasc -- 7 Nisan 2011; 9:40:13 >
  • Eyvallah Ozgur ustat.

Acikcasi playstationturk sitemizde de sayfa acilmis, hatta oraya xcage (Ufuk) kardesimizin davetiyle baktim ve ilk baktigimda cok sasirdim cunku epey yazi var, bende bodozlama dalmamak icin oncelikle burda yazilanlarin hepsini okuyarak buraya yazdim, simdi o sitedeki tum yazilanlari tek tek okuyarak oraya yazacagim. Bu tarz oyunlarda cok iyi degilimdir, benim bilader cok iyidir ama cok guzel ortamin oldugu soylenmesi uzerine memnuniyetle araniza katilmak istedim.
    Gayet hos vakit gecirdiginizden eminim, devaminin artarak gelmesi temennisiyle.. Saygilar.

Psn : aykan35
  • cağlar dan haritayı da al o zaman cawlar o da siteden görmüşündür belki, tanıdığa gitmiş olur hem...
    Ben de çok iyi değilim merak etme eğlendikten sonra çok farketmiyor iyi, kötü bu oyunda...
    Görüşürüz...
  • Zaten Caglar arkadasimizin yazisi uzerine bende talepte bulundum. Oyunum bu aksam gelir ama yarin aksam gidecek olan yatili misafirlerim var, Allahin izniyle Caglar arkadasimizinda uygun gormesi halinde yarin aksam haritayida indirmis oluruz. Zaten kulaklik vs herseyimiz mevcut Fifa dan.. Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri35

Zaten Caglar arkadasimizin yazisi uzerine bende talepte bulundum. Oyunum bu aksam gelir ama yarin aksam gidecek olan yatili misafirlerim var, Allahin izniyle Caglar arkadasimizinda uygun gormesi halinde yarin aksam haritayida indirmis oluruz. Zaten kulaklik vs herseyimiz mevcut Fifa dan.. Saygilar

aykan bende senin gibi 2009 dan beri fifacıydım ama bu oyunu aldıkdan sonra fifayla dostluğumuz azaldı hatta pas tuttu diyebiliriz çok iyi olmak neye göre ilk başlarda rakibin üstüne koşmana gerek herkese göre oyun tarzı var kritik bölgeye yat nişanını al kafaya çak yerde yatan yaralı dostun varsa kaldır onun eyv alman yeter ilk leveller zor olur koşamazsın vuramazsın çabuk ölürsün bu oyunun testi yılmazsan devam edersin level 70 de herşeyin full birde sensör alırsın tadından yenmez

• quote:

Zaten Caglar arkadasimizin yazisi uzerine bende talepte bulundum. Oyunum bu aksam gelir ama yarin aksam gidecek olan yatili misafirlerim var, Allahin izniyle Caglar arkadasimizinda uygun gormesi halinde yarin aksam haritayida indirmis oluruz. Zaten kulaklik vs herseyimiz mevcut Fifa dan.. Saygilar

uygun görmek ne demek arkadaşım bu iş birliktelik işi svere gönül verme işi sen işlerini hallet haritayı hallederiz.
    Her şey Klan için SVER için .

Not:Bu aralar bağlantı sorunlarım var pek katılamıyorum.Ama siz kardeşlerime iyi oyunlar.
  • @simoli79 ; Ustat insallah fifayla arama girmez bu oyun :) Saka bir yana en cok hangisinden zevk aliyorsan zaten orada takilirsin. Ben Cod gibi oyunlarin sıkışmış ufak haritalarından, yardımlaşmanın sohbet muhabbetin olmadığı savaş oyunlarından hep sıkılmışımdır, bu oyunu oynama sebebim oyunun grafiksel güzelliği falan değil aksine diğer Fps oyunlarda bulamadıklarımı barındırmasıdır. Bu ortamında burada fazlasıyla mevcut oldugu her iki forumda yazılanlardan aşikar. Umarım bu oyun sayesinde hem omuz omuza eğlencesi bol savaşlar çıkararır hemde sanalda olsa ebedi dostluklar kazanırız..

@Çağlar ; Ustat anlayısın icin gercekten cok tesekkurler. Insallah aksilik olmazsa yarin aksam diyolaga gecer benim harita isinide hallederiz.. Simdiden Allah razi olsun...

Saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

PLAYER_KİNG ve serseri35 TURKs klanına ve MAG Dünyasına hoşgeldiniz.
    öncelikle şunu söyleyim MAG almakla çok doğru bir karar vermişsiniz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Giderek büyüyoruz. Şuan Türkiyenin konsol üzerindeki her gece aktif olan en büyük klanıyız. Bundaki en büyük etken TURKs klanında seviyeli arkaşaların olması ve MAG ın bağımlılık yapan bir fps oyun olmasından kaynaklı
    Klandaki tüm arkadaşlar birbirinden değerli ve bir o kadarda saygılı arkadaşlardır. Her gece bir cephede savaşan TURKs klanına ait SVER askerlerinide yakışan budur.

Escalation paketlerini paylaşan arkadaşlara klan adına teşekkür ediyorum. TURKs klanı ve SVER ruhu bu paylaşımlar sayesinde çok daha hızlı büyüyecektir.

Hem foruma hem klana yeni gelen arkadaşlar 2. mesajda TURKs KLANININ imza ve avatar kodları var. SVER ruhunu yaşatmanın ve Klana olan bağlılığınızın en iyi göstergesi bu kodların içinde saklı

SVERSEK İMZASINA AVTARINA KADAR SVERİZ

eyvallah kardeşim

• quote:

@simoli79 ; Ustat insallah fifayla arama girmez bu oyun :) Saka bir yana en cok hangisinden zevk aliyorsan zaten orada takilirsin. Ben Cod gibi oyunlarin sıkışmış ufak haritalarından, yardımlaşmanın sohbet muhabbetin olmadığı savaş oyunlarından hep sıkılmışımdır, bu oyunu oynama sebebim oyunun grafiksel güzelliği falan değil aksine diğer Fps oyunlarda bulamadıklarımı barındırmasıdır. Bu ortamında burada fazlasıyla mevcut oldugu her iki forumda yazılanlardan aşikar. Umarım bu oyun sayesinde hem omuz omuza eğlencesi bol savaşlar çıkararır hemde sanalda olsa ebedi dostluklar kazanırız..

@Çağlar ; Ustat anlayısın icin gercekten cok tesekkurler. Insallah aksilik olmazsa yarin aksam diyolaga gecer benim harita isinide hallederiz.. Simdiden Allah razi olsun...

Saygilar.

bütün söylediklerine kalben katılıyorum kardeşim.seni aramızda görmekten büyük memnuniyet duyarız....

• kaç kişi var clanda?
  • traileri indirdim bi deniyecem beta hoşuma gitmemişti tam haline bi bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

traileri indirdim bi deniyecem beta hoşuma gitmemişti tam haline bi bakayım

Bakmayla yanlış karar verebilirsin onu anlatmaya çalışıyoruz. Klanla birlikde headsetini takarak klanın en kalabalık olduğu saatlerde en az seviye 50 ye kadar sabırla oynaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

kaç kişi var clanda?

yalan olmasın 70 küsür falandık en son ama sürekli online olanlar 15-20 kişi dün gece 25 i gördük maşallah =) onunda fotosunu çektim yakında gönderirim
  • Merhabalar arkadaşlar

biraz yersiz biyerde sormuş olabilirm ama COD:BO un bağlantı sorunlarından ve kendisinden çok sıkıldım eğer MAG da böyle sorunlar yoksa ve oyun çıkalı çok zaman oldu çok geç olmayacaksa birtane alıp size katılmak istiyorum :)

Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badluck77

Merhabalar arkadaşlar

biraz yersiz biyerde sormuş olabilirm ama COD:BO un bağlantı sorunlarından ve kendisinden çok sıkıldım eğer MAG da böyle sorunlar yoksa ve oyun çıkalı çok zaman oldu çok geç olmayacaksa birtane alıp size katılmak istiyorum :)

Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Şimdiden teşekkürler.

merhaba kardeşim

MAG da çok nadir oyundan düşme dışında hiçbir sıkıntı yok,oyun çıkalı çok zaman olsa da ps3ün hala en çok online oynanan oyunu.kesinlikle geç kalmış değilsin oyun olayı sonuçta göreceli ve zevk meselesidir kendi açımdan söylüyorum black ops multiye 1 saat zor dayandım inan MAG dan sonra bu tarz multi fps ler bana çok sıradan gelmeye başladı nedenmi?çünkü adanmışlık hissi yok,ait olma hissi yok,takım ruhu ve dayanışma yok,omuz omuza verip düşmanı süpürme hissi yok,emir komuta zinciri yok,safını belirleme imkanın yok..
    kısacası MAG bütün bu saydıklarımı yaşatan bir oyun,eğer bu hisleri yaşamak istiyorsan her zaman bekleriz....

• storede 2 tane paralı 6.29€ fiyatlı game pack var bunlar ne işe yaramakta peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

storede 2 tane paralı 6.29€ fiyatlı game pack var bunlar ne işe yaramakta peki

Escalation ve interdiction haritalar paketi

Escalation paketi en son 16 liraydı. Escalation şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:08:57 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.