Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene haziranda elden çıkarmıştım gündüz oyuncu çok bulunmuyordu eğer gündüzde kalabalık oluyorsa psn den alıcam yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

arkadaşlar bu klanda tek komutan var oda benim az önce kardeş başlıkta gördüm birilerinin adı komutanlıkla anılıyor kardeş mardeş dinlemem SVER in bekaası için her şey mübahtır felsefesini uygularım

Sen komutanların komutanısın abi senin yerin ayrı

teşekkür ederim kardeşim senin yerinde ayrı her zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: cratos35

geçen sene haziranda elden çıkarmıştım gündüz oyuncu çok bulunmuyordu eğer gündüzde kalabalık oluyorsa psn den alıcam yardımcı olursanız sevinirim

her konuda yardımcı oluruz kardeşim rahat ol
  • İlker, Headset ve escalation var. Zaten headsetsiz oyunun zevki olmuyor.

Bu arada bende microfon olarak headseti kullanıyorum sesleri duymak içinde ps3, ses sistemine bağlı oradan da sensheiser kulaklıkla oyunun seslerini alıyorum.
  • Gerçekten oynadıkça aşık olunan bir oyun MAG.

Clan maçları oynadıkmı zor belimiz yere gelir...

Gerçekten tartışmasız en derin ve en zevkli FPS oyunu MAG.
  • özellikle birlik ve dayanışma içinde oynadığımız zaman oyun beni benden alıyo ne grafik görüyo gözüm ne başka bişey bağımlılık yapan bi durum var oyunun hamurundamıdır nedir çözemedim gitti
  • bende oyunu psn den aldım 23. level raven karakterim vardı Sver olarak tekrar açtım.Gece 12 gibi gelicem 2 sorum olucak Psn den aldığımda dil seçeneği değişmiyor optiona girdim yoktu.Arkadaşım geldiği zaman almanca yapıcaktım ve pack konusunda eğer harita olmayan arkadaşlar varsa ortak almak isterim tek alırsam benim psn den kimse indiremez boş yer yok.5 kişi 20 pounluk bir kart alsak daha iyi.2 haritayıda alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cratos35

bende oyunu psn den aldım 23. level raven karakterim vardı Sver olarak tekrar açtım.Gece 12 gibi gelicem 2 sorum olucak Psn den aldığımda dil seçeneği değişmiyor optiona girdim yoktu.Arkadaşım geldiği zaman almanca yapıcaktım ve pack konusunda eğer harita olmayan arkadaşlar varsa ortak almak isterim tek alırsam benim psn den kimse indiremez boş yer yok.5 kişi 20 pounluk bir kart alsak daha iyi.2 haritayıda alırız

psn den indirdiğin için muhtemelen dil seçeneği olmayabilir.map pack i olmayan bikaç arkadaşımız var oyuna girdiğinde başlığımızın ilk mesajında olan arkadaşlardan birini ekleyip klan daveti istersin klana girdiğinde harita olayını konuşuruz....
  • Oyunu psn'den aldiysan tekrar psstore'a gir. Download kisminda dilleri goreceksin. Istedigin dili indir. 300 kusur megabayt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Oyunu psn'den aldiysan tekrar psstore'a gir. Download kisminda dilleri goreceksin. Istedigin dili indir. 300 kusur megabayt.

indirdim ama dil seçeneği görünmüyor yardımlarınız için teşekkürler pazar akşamından sonra aranızdayım inşallah görüşmek üzere
  • Amerika hesabında bu hafta MAG demo mevcut demek isteyen arkadaşlar indirebilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulascayanoglu

Amerika hesabında bu hafta MAG demo mevcut demek isteyen arkadaşlar indirebilirler...

Güzel haber Ulaş
    Yanlız demoda klana girilebiliyor mu? Eğer giriliyorsa demoyu deneyecek arkadaşlar mutlaka klanla oynasın ve seviye 50 ye kadar sabretsin. Sonra bağımlısı olacaklar zaten.
  • Şimdi baktım da psn plus içinmiş :( Kusura bakmayın yanlış haber...

http://blog.mag.com/blog/2011/03/mag-trial-now-available-to-all/
  • Yeni katılacak arkadaşlarımızın durumu yanlız PSN adreslerinizi de verebilirmisiniz oyundayken anlayabilmemiz için kim olduğunuzu, teşekkürler :)

joker00 27 Mart 2011'de MAG almıştı ne oldu katıldı mı aramıza, katıldın mı aramıza psn bilmediğim için anlayamadım?

Imperius PS3 ü gelince klanımıza katılacağını söyledi.

shadowsluck007 Karar verecekti, istediği zaman katılabilirsin bekleriz.

Bl00dLife Yaza doğru aramıza katılacağını iletti.

viktor1574 Aramıza katıldın imzandan belli :) ama psn in neydi çıkaramadım, kusura bakma.

cratos35 Aldı oyunu pazartesi gelecek aramıza, dil sorununu çözersin umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasc -- 1 Nisan 2011; 12:21:39 >
  • Harita bulabilirsem gireceğim ben
  • bugün abimlere ziyarete gittim bizim yeğen mw2nin başındaydı yalnız yeğen süpermen gibi hareket ediyodu sanki ordan oraya ışınlanıyordu 'yeğen ne iş bu'dedim 'sensitive ayarlarını sona getirdim 'dedi 10dk bakındım başım döndü.MAGin kıymetini bikez daha anladım arkadaşlar,herkesin elinde ump(silah adı yanlış olabilir)herkes rambo anasını satımgl ler havada uçuşuyo spawn noktasına gl düşüyo 10-12 yaşlarında çocuklar ağızlarında küfürün alası.zaten single oynayıp multiye bi göz atıp hemen elden çıkartmıştım şimdi bakıyorumda çok doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum.
    MAG in kıymetini anlamak için arada bir bu basit oyunlara dönüp bakmak gerekiyomuş,hiç bir anlam ifade etmeyen içi boş 2vs2,3vs 3 minyatür kale maç yapmak gibi bir durumdan ibaret bu oyunlar.hani derler ya bizde hardcore oyuncular için fln ne hardcore u kardeşim biz arcade ciyiz yaw,bizde silah elde kıldamicak,fişek gibi koşcaz,tek mermide oturtucazspawn olur olmaz gl yi fırlatıp 5 kişi indiricez offf ne güzel hepsini aldım raund bitti ama durun daha bitmedi,raund 2 ben biraz helikopterdeyim ordan devam edem.
    arkadaşlar gerçekten MAG çok farklı bi noktada duruyo,bize sunduğu nimetler bana göre son derece önemli,hele hele escalation mod ile birlikte oyundaki 3grubun aynı anda savaş meydanında strateji belirleyerek bölgeleri kontrol altında tutmak istemesi ve yaşanan inanılmaz çatışmalar tam bir görsel şölen....

sonuç olarak sony ve yapımcı zipper dan bundan sonraki beklentimiz aralamış oldukları bu kapıyı sonuna kadar açmalarıdır.herkeze saygılar sağlıcakla kalın....

• Yeni dönemde bir çok FPS oyunu MAG ı örnek alacak. MAG fps dünyasına yeni bir kapı araladı. Gerçekden insanların bir cephede yaşamak istediklerini yaşatıyor. MAG dışındaki tüm fps oyunları en çok adam vurmaya ve kazanmaya dayalı oyunlar. MAG da taktik, strateji ve takım oyunuda devreye giriyor. İster istemez oyun seni takım oyununa zorluyor. MAG da eliniz-gözünüz kadar zekanızıda çalıştırmak zorundasınız. Heleki oyun sizi o el platoon veya company leaderi yaptıysa tam bir baş komutan gibi davranmak zorundasınız. Defanssanız düşmanı piskürtür ataksanız bölgeleri ele geçirirsiniz ve bunun için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırsınız. MAG bunu istemesenizde yaptırmaya zorluyor.
    Askeri düzen, Askeri disiplin, Rütbeler, silahlar, kendinizi belirlediğiniz alanlarda geliştirmeniz, yanında düşen arkadaşını bırakıp gidememen vs...

Seneye çıkacak fps oyunları MAG ın başarısından sonra kendilerini çeki düzen verip zipper interactive ve sony ne yaptıda bu MAG bu kadar tutuldu bu kadar bağımlısı oldu diyecekler ve bir araştırmaya girecekler. Yeni yapacakları oyunlarda daha çok takım oyununa daha çok stratejiye ve daha kalabalık oynana bilen oyun modlarına izin verecekler vermek zorundalar yoksa MAG 2 nin karşısında ezilip giderler. Yıllarca serisi olan oyunları MAG ilk serisinde geçtiyse ikinci serisinde patlama olması kaçınılmaz. Meraklı gözler ve bağımlılar MAG oynarken MAG 2 yi heyecanla bekliyor.

• aslında anlatmakla anlaşılacak bir oyun değildir MAG.her zaman yaşanması gerektiğini vurguladım,yaklaşıl 13 aydır oynuyorum ve inanın her geçen gün biraz daha bağlanıyorum,oyuna yeni başlayan arkadaşlar;mutlaka ama mutlaka oyuna zaman verin,oyunu anlamaya çalışın,kendinizi geliştirin ve en önemlisi klanla birlikte oynamaya bakın her olaydan bir tecrübe edinirsiniz,gelişiminiz çok daha kolay olur,40lı 50 li levellere geldiğiniz zaman kendinizi artık liderlik için hazır hisedeceksiniz.......
  • MAG'i 2 kere alip geri verdim.oynayacak kimse yoktu ve ne yapildigini anlamami$tim. Bu ba$ligi gordukten sonra , hep $ans vermem gerektigini du$undugum MAG'I tekrar aldim. Neden $ans vermeliydim ? 256 ki$i online oynandigi icin.
    Neyse. Sonra MAG'I aldim ve Turkiye haritasini kapsadigi icin SVER'I secen TURKs klanina katildim.

I$te fark burda ortaya cikti.Ayni dili konu$tugum arkada$lar bana her$eyi ogretmeye ba$ladi. Nerde ne yapmam gerektigini , adamimi nasil guclendirecegimi, hangi silahin daha iyi oldugunu , oyun modlarini vs anlattilar.

Kaldi ki TURKs klani cok iyi bir klan ve 32 ki$ilik platon'da sadece 8 ki$i TURKs klanindan olsa dahi sonuca dogrudan etki edecek kadar iyi oyunculari var.
    Du$unsenize , her 10 macin 8'ini veya 9'unu SVER kazaniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

MAG'i 2 kere alip geri verdim.oynayacak kimse yoktu ve ne yapildigini anlamami$tim. Bu ba$ligi gordukten sonra , hep $ans vermem gerektigini du$undugum MAG'I tekrar aldim. Neden $ans vermeliydim ? 256 ki$i online oynandigi icin.
    Neyse. Sonra MAG'I aldim ve Turkiye haritasini kapsadigi icin SVER'I secen TURKs klanina katildim.

I$te fark burda ortaya cikti.Ayni dili konu$tugum arkada$lar bana her$eyi ogretmeye ba$ladi. Nerde ne yapmam gerektigini , adamimi nasil guclendirecegimi, hangi silahin daha iyi oldugunu , oyun modlarini vs anlattilar.

Kaldi ki TURKs klani cok iyi bir klan ve 32 ki$ilik platon'da sadece 8 ki$i TURKs klanindan olsa dahi sonuca dogrudan etki edecek kadar iyi oyunculari var.
    Du$unsenize , her 10 macin 8'ini veya 9'unu SVER kazaniyor..

Evet TURKs KLANI olmasa SVER ler bitik. Yabancılar Türk klanında oynamakdan grur duyuyor. Adam Rus klanın Türk klanı olduğunu bildiği halde gelip bizle oynuyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.