Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Öncelikle herkese selamlar.Benim elimde crysis 2 var fakat multisindeki kilitlemeden dolayı yarın başka bir oyunla takas yapacagım.suanda takas için düşündüğüm 2 oyun var.BLACK OPS ve M.A.G , fakat benim sizlere 3 sorum olacak. 1- M.A.G ve BLACK OPS bu ikilinin icinden uzun süre kendine bağlayacak olan hangisidir? 2- M.A.G ta grafikler,vuruş hissi,silah çeşitliliği ve en önemlisi kisisellestirebilecigimiz detaylar mevcutmudur? 3- Sayet ben M.A.G i alırsam klanımıza üye olabilirmiyim? Akşamları genelde hep online olurum yanliz headsetim yok,bu bir sorun olurmu?

Beni MAGe kitleyen özelliklerin başında Amerikan askeri olmak zorunda olmayışımız hatta onların kafasını ezişimiz.Headset sorun olmaz ama keyfe katkısı çok büyük olduğundan mutlaka tavsiye ederim 15-30 lira arası güzel bi headset bulabilirsin.

1.sorunun kişisel cevabı bence Mag
    2.Grafikler berbat değil ama görkemlide değil fakat gerçekci 256 kişilik bi kapışma için çok iyi bile denebilir vuruş hissi iyi merminin girdiğini adamı yere serdiğini anlamakta sorun yaşamıyosun silahlar oldukça çeşitli. oyunda comando modu direk aksiyon modu sniper modu rapid assault modu vs gibi çeşitli sınıflar var ister birinde profesyonel ol ister ortaya karışık yap :D adamının üstünde ki zırhı zırhın rengi kafana şapka bere bandana kask herşey senin elinde biz SVERler yüzümüze hocey maskasi takabiliyoruz çok güzel desenleri var :D
    3.Magi alırsan klanımıza üye olabilirsin tabi ki herkese açık bi klanız

MAG'İ ALMADAN VE KLANA GİRMEDEN İYİ DÜŞÜN BAĞIMLILIK YAPABİLİR =)

• quote:

Öncelikle herkese selamlar.Benim elimde crysis 2 var fakat multisindeki kilitlemeden dolayı yarın başka bir oyunla takas yapacagım.suanda takas için düşündüğüm 2 oyun var.BLACK OPS ve M.A.G , fakat benim sizlere 3 sorum olacak. 1- M.A.G ve BLACK OPS bu ikilinin icinden uzun süre kendine bağlayacak olan hangisidir? 2- M.A.G ta grafikler,vuruş hissi,silah çeşitliliği ve en önemlisi kisisellestirebilecigimiz detaylar mevcutmudur? 3- Sayet ben M.A.G i alırsam klanımıza üye olabilirmiyim? Akşamları genelde hep online olurum yanliz headsetim yok,bu bir sorun olurmu?

aleyküm selam kardeşim
    1-kendisine uzun süre bağlayacak olan kesinlikle MAG dır.bi defa safınızı belirliyosunuz işte o zaman diğer multi fps lerde olmayan ait olma hissini yaşıyosunuz,bu çok önemli ve can alıcı nokta da burası zaten...
    2-grafikler bana göre black ops dan daha iyi,vuruş hissi gayet güzel (özellikle headshot larda çıkan ses süper)silah çeşitliliği her bir grup için yeterli düzeyde ve çok detaylı bir skill ağacı mevcut...
    3-klanımıza tabikide üye olabilirsin ve arkadaşlarımız her konuda yardımcı olurlar,headsetin olmaması sorun olmaz belki oyun içinde biraz sıkıntı yaşatabilir arkadaşlarına seslenmek açısından ama klandaki muhabbet ortamına ortak olmak isteyeceksin zamanla çünkü ortam mükemmel.....

• quote:

A.s. dostum sorularına sırasıyla cevap veriyorum

1- Kendine uzun süre bağlayacak olan MAG dır. Çünkü sadece online ve her el kendiliğinden yeni bir senaryo oluşuyor. Her el sanki MAG a yeni başlıyormuşsun gibi heyecan veriyor. COD da ise single ı bitirdimi online oynayım diyorsun oda lagdan geçilmiyor. Üstelik bir avuç askere karşı 1 avuç asker oynuyor COD da ama MAG da 256 kişilik modlarda bile LAG nedir bilmeyiz biz çünkü oyun sadece online olarak tasarlandığı için yapımcılar nasıl sorunsuz bir online oyun yaparız diye çok kafa yormuşlar ve yoruyorlarda şuan en sorunsuz online fps diyebiliriz.

2- MAG da COD a göre çok fazla silah ve mühimmat seneği var bundan şüphen olmasın. Kendini en ince detayına kadar yaratıyorsun. Daha sonra para kazandıkca dükkandan kılık kıyafet, silah, elektronik, mühimmat, vs. alabiliyorsun. Vuruş hissine gelince tüm konsol fps lerinden daha iyi, özellikle bilgisayar ortamından konsol ortamına geçenlere biz MAG ı tavsiye ediyoruz. Mouse a en yakın vuruş hissi MAG da ama tabi vuruş hissinde skillerinde önemli silah kullanma kabileyetini seviye atladıkca geliştirmelisin. Silah kabiliyetine skill verdikce daha iyi atışlar yapıyorsun ve silahına bir kaç aksesuarda takman gerekiyor en iyi atış için
    Grafik COD dan KILLZONE dan ve CYRSIS dan çok ama çok az düşük. Sesler daha iyi diyebiliriz. Grafikleri iyi olan oyunların online modunda 1 avuç oyuncuyla oynuyorsun. Mevcut grafikleriyle MAG daki gibi 256,128,96,64 kişilik oyunculu modlar yapsalar LAG dan oyuna bile girilmez. Oyun yapımcılarının LAG sız bir oyun için birazcık grafikden kısmaları gerekiyor. MAG yapımcısı Zipper Interactive bunu optimum seviyeye getirmiş

3- TURKs KLANI herkese açıktır. Tabiki üye olabilirsin. Klanın en kalabalık olduğu saatleri 1.mesajda belirttim. Headset olsa 10 kat daha fazla zevk alırsın ve öğrenmek istediğin herşeyi headsetten sorabilirsin.

MAG a tek alternatif Battlefield dır. Battlefieldda da online modlar 1 avuç oyuncuyla oynanıyor. Bunun karşılığında binalar yıkılıyor. MAGda da binalar yıkılmıyor ama 256, 128, 96, 64, kişi oynuyorsun. Bina yıkılması dışında her türlü efekt mevcut

• Evet arkadaslar.Biraz önce M.A.G oyununu aldim.arkadaslar o kadar çok övdü ki medal of honor-homefront-mag arasında kalmıştım sonunda aldım.inşallah pişman olmam.yinede 10 gün içerisinde beğenmeme durumunda değiştirme şansım var gamestop böyle bir hak tanıdı.inşallah beğenirim de uzun süre oynarım.bende tam olarak bunu istiyorum iste fakat aklıma takılan bir soru su : Diyelim ki ben oyuna girdim klandan kimse yok veya 2-3 kisi var.o zaman ben oyuna giremiyormuyum?Benide klanımıza eklerseniz sevinirim.suanda online durumdayım. ~ shadowsluck07 ~
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

A.s. dostum sorularına sırasıyla cevap veriyorum

1- Kendine uzun süre bağlayacak olan MAG dır. Çünkü sadece online ve her el kendiliğinden yeni bir senaryo oluşuyor. Her el sanki MAG a yeni başlıyormuşsun gibi heyecan veriyor. COD da ise single ı bitirdimi online oynayım diyorsun oda lagdan geçilmiyor. Üstelik bir avuç askere karşı 1 avuç asker oynuyor COD da ama MAG da 256 kişilik modlarda bile LAG nedir bilmeyiz biz çünkü oyun sadece online olarak tasarlandığı için yapımcılar nasıl sorunsuz bir online oyun yaparız diye çok kafa yormuşlar ve yoruyorlarda şuan en sorunsuz online fps diyebiliriz.

2- MAG da COD a göre çok fazla silah ve mühimmat seneği var bundan şüphen olmasın. Kendini en ince detayına kadar yaratıyorsun. Daha sonra para kazandıkca dükkandan kılık kıyafet, silah, elektronik, mühimmat, vs. alabiliyorsun. Vuruş hissine gelince tüm konsol fps lerinden daha iyi, özellikle bilgisayar ortamından konsol ortamına geçenlere biz MAG ı tavsiye ediyoruz. Mouse a en yakın vuruş hissi MAG da ama tabi vuruş hissinde skillerinde önemli silah kullanma kabileyetini seviye atladıkca geliştirmelisin. Silah kabiliyetine skill verdikce daha iyi atışlar yapıyorsun ve silahına bir kaç aksesuarda takman gerekiyor en iyi atış için
    Grafik COD dan KILLZONE dan ve CYRSIS dan çok ama çok az düşük. Sesler daha iyi diyebiliriz. Grafikleri iyi olan oyunların online modunda 1 avuç oyuncuyla oynuyorsun. Mevcut grafikleriyle MAG daki gibi 256,128,96,64 kişilik oyunculu modlar yapsalar LAG dan oyuna bile girilmez. Oyun yapımcılarının LAG sız bir oyun için birazcık grafikden kısmaları gerekiyor. MAG yapımcısı Zipper Interactive bunu optimum seviyeye getirmiş

3- TURKs KLANI herkese açıktır. Tabiki üye olabilirsin. Klanın en kalabalık olduğu saatleri 1.mesajda belirttim. Headset olsa 10 kat daha fazla zevk alırsın ve öğrenmek istediğin herşeyi headsetten sorabilirsin.

MAG a tek alternatif Battlefield dır. Battlefieldda da online modlar 1 avuç oyuncuyla oynanıyor. Bunun karşılığında binalar yıkılıyor. MAGda da binalar yıkılmıyor ama 256, 128, 96, 64, kişi oynuyorsun. Bina yıkılması dışında her türlü efekt mevcut

Kardesim allah razı olsun.senin sayende bende mag ci oldum.eğer bu anlatımların oyunda varsa benim aradığım oyun buymusta sene basından beri ordan oraya zipliyormusum.oyun yukleyip silmekten bıktım usandim.ps3 bile kahretmeyr başladı..walla dükkana gittim önündeki rafa modern warfare 2 - MAG - BLACK OPS - HOMEFRONT - MEDAL OF HONOR kapaklarını koydum.yaklaşık bir 15-20 dk düşündüm.sonra tekrar yaptığın yorumları okumak için telefondan nete girdim , sonrası malum elim direk MAG e gitti.şimdi yüklüyorum oyunu hemen eve gelir gelmez kattım oyunu ps3 ume..sizden davet bekliyorum HAYDİ HAYİRLİSİ

• quote:

Evet arkadaslar.Biraz önce M.A.G oyununu aldim.arkadaslar o kadar çok övdü ki medal of honor-homefront-mag arasında kalmıştım sonunda aldım.inşallah pişman olmam.yinede 10 gün içerisinde beğenmeme durumunda değiştirme şansım var gamestop böyle bir hak tanıdı.inşallah beğenirim de uzun süre oynarım.bende tam olarak bunu istiyorum iste fakat aklıma takılan bir soru su : Diyelim ki ben oyuna girdim klandan kimse yok veya 2-3 kisi var.o zaman ben oyuna giremiyormuyum?Benide klanımıza eklerseniz sevinirim.suanda online durumdayım. ~ shadowsluck07 ~

Öncelikle şunu söyleyim MAG almakla çok doğru bir karar vermişsin. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. Soruna gelince;

Klan olsun olmasın oyuna 24 saat her daim her dakika girebilirsin. MAG ı oynamak ve kendini geliştirmek için klan üyelerinin aktif olmasını beklemene gerek yok. Zaten klandan bir kişi girince görürsün. Giren kişi veya sen grup daveti gönderip grupca oynaya bilirsiniz. Klandan online olan kişi sayısı 8 i geçince grupdan çıkıp clan deploy denilen lobiye geçiyoruz. Clan deployda gruplara istediğimiz gibi dağılıyoruz.
    Bu oyuna alışman ve kendine bağlaması için en az seviye 50 olman gerekiyor. 10 günde bu ne biçim oyun diyerek değişim yaparsan hata yapmış olursun. Her zaman diyoruz headsetin olsun klan üyeleriyle konuşarak oyunu çok çabuk çözer ve seviye 70 e 10-15 günde ulaşırsın.

Escalation haritalar paketini 1. mesajda belirttiğim şekilde alman gerekiyor.
    %75 oranında Escalation oynuyoruz. Ama sen hiç oynayamazsın anlamına gelmiyor. Mesela 10 el Escalation yapıyorsak 1 el Sabotage 1 el Domitaion veya Acquisition yapıyoruz. Lobide beklemen gerekecek taki klan olarak Escalation modu dışındaki modlardan birini açana kadar.
    Kısaca oynarsın ama çok beklemen gerekir ağırlıklı olarak Escalation oynuyoruz. Buda gelişimini etkiler ve oyundan soğursun. Bugün escalation işini hallet derim. Escalation da çok güzel puan yapıp daha çabuk seviye atlıyorsun.

Seviyeler tamamlanınca sana yetmiyor hep daha fazlasını istiyorsun. Bu sefer madalyalar ve broveler var onlara yöneliyorsun. Bazı başarılara imza atarak onları almak istiyorsun. Buda yetmiyor trophleri alıp oyun seviyeni artırmak istiyorsun ve nasıl bir asker olduğunu dünyaya kanıtlamak istiyorsun. Buda yetmiyor her el sonunda 256,128,96,64 kişi arasında mvp ye girmek istiyorsun yani ilk 3 e girmek ve girdiğin taktirde hem klan üyelerinden hem dünyadan tebrikler olıyorsun. Klan arkadaşların iyi iş çıkardın bravo falan diyor gaza geliyorsun. Buda yetmiyor A yı B yi C yi D yi dediğimiz noktalara Rambo gibi tek başına girip 5 kişiyi öldürüp 3 kişiyi kesip aradan çıkıp bölgeyi tek başına almak istiyorsun. Tabi herkes bunun farkında oluyor kendinle gurur duyuyorsun. Ben tam cephe adamıyım diyorsun vs.
    Bunları yaşadıkca MAG ın bağımlısı olup çıkıyorsun. Başka oyun oynamak istemiyorsun. Çünkü MAG da yapacağın daha çok iş var.

MAG bir takım oyunu ve takımca ilerlemek çok önemli headset olursa organize oluyorsunuz ve devasal haritalarda kaybolup gitmiyosunuz. Bir arkadaşın yaralandımı senden yardım istiyor medic basıyorsun. Sen yaralanınca yardım istiyorsun sana basıyolar, bir tank geliyor ve havaya uçması gerekiyor e sende roket var başkasında yok mesela ben yaparım korunun diyorsun, bomba imha ediyosun, kuruyosun, bölgeleri alıyosun vs. Bunları hep headsetle haberşerek organize yapınca daha anlamlı oluyor.

• Bu arada benim psn limitim doldu. Elimden geldince silmeye çalışıyorum.

1. mesajda yazdığım arkadaşları tek tek psn ne ekle hem klan daveti istersin hemde online olduklarında görürsün. Her zaman lazım olur.

Mutlaka ekle
    Escalationı hallet
  • Evet escalation haritasını al yoksa pişman olursun, zevkini orada çıkarıyoruz oyunun çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulascayanoglu
    Evet escalation haritasını al yoksa pişman olursun, zevkini orada çıkarıyoruz oyunun çünkü...

5 kisiyle beraber nasil aliniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

quote:

Orijinalden alıntı: ulascayanoglu
    Evet escalation haritasını al yoksa pişman olursun, zevkini orada çıkarıyoruz oyunun çünkü...

5 kisiyle beraber nasil aliniyor?

1 kişi alıyor indiriyor. Sonra psn hesap bilgisini ortak olan diğer arkadaşlara pm den veya psn den mesajla gönderiyor. O arkadaşlar o kişinin hesabıyla playstationlarını açıp psstore dowload yapılanlar bölümünde Escalation haritasını görüyorlar ve ordan indiriyorlar. Daha sonra o hesapdan çıkıp kendi hesaplarına giriyorlar o kadar. Artık escalation paketi o makinanın içinde

Unutma 5 kez indirme hakkın var. Biz hepimiz hiç bir karşılık beklemeden daha önce hesap bilgilerimizi almak isteyen arkadaşlarla paylaştık.
    Ben kendi adıma söylüyorum 5 tane 1 tane indirdim 1 tanede ps bozulur veya format atarım diyerek yedek bıraktım. Diğer 3 hakkımı paylaştım.
    Yeni alan arkadaşlar sizde öyle yapın derim. Kendiniz indirin 1 tanede yedek bırakın diğer 3 hakkınızı paylaşın.

• Selam

şuan erken ama bazı sebeplerden dolayı aranıza yazın katılmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dLife

Selam

şuan erken ama bazı sebeplerden dolayı aranıza yazın katılmayı düşünüyorum

istediğin zaman katılabilirsin arkadaşım...
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:53:04 >
  • 7 adet avatar hazırladım. Kullanmak istediğiniz avatarın linkine tıklayınız. Açılan sayfadan resmi kaydet diyerek bilgisayarınıza kaydediniz. Daha sonra donanımhaber profilim bölümünden\avatar ayarlarına girip\buradan resim yükle seçeneğini seçmeniz ve oradan bilgisayarınızdaki avatarı gösterip tamam demeniz yeterli en son çıkarken uygulaya tıkladığınızda seçmiş olduğunuz avatar görünür duruma gelir..

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ***

Numara sırasına göre Avatar linkleri
    1-http://i677.photobucket.com/albums/vv132//magavatar1.jpg
    2-http://i677.photobucket.com/albums/vv132/i/magavatar2.jpg
    3-http://i677.photobucket.com/albums/vv132//magavatar3.jpg
    4-http://i677.photobucket.com/albums/vv132//magavatar4.jpg
    5-http://i677.photobucket.com/albums/vv132//magavatar5.jpg
    6-http://i677.photobucket.com/albums/vv132//magavatar6.jpg
    7-http://i677.photobucket.com/albums/vv132//magavatar7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:55:15 >

• mag oyunu full sürüm olarak psn den indirilebiliyo değil mi kutu fiyatını arttım google danda 150 lira diyo psn de 35 lira yanılmıyorsam bilen biri cvplarsa sevinirim.
  • Viktor, PS Store'dan 1 hafta once 29 TL'ye aldim. Ek paket olarak Escalation modunu da 11 TL'ye aldim. Toplam maliyet 40 TL. Oyun , spotcularda ise 29 TL fiyatla Blu-ray disc formatunda satiliyor.
  • Cvb ın için çok tşk ederim hocam.
  • Rica ederim. Klana bekleriz.
  • Bu klanla sabaha kadar yardırmaya bayılıyorum ya xD
  • Arkadaşlar merhaba,

Dün ilk defa MAG oynadım, bunuda sizlerle oynama şansım oldu. Benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim.

Sizleri Zala sayesinde tanıdım. Adım Hüseyin 35 yaşındayım. Evliyim birde 15 aylık sıpam var.
    12 yıldır FPS oynuyoum. Bir çok oyun oynama şansım oldu.

Aranızda ve MAG da çokçok yeniyim, oyunu anlamaya çalışıyorum. Her türlü yardımalrınıza ve ipuçlarınıza ihtiyacım var.

Soru 1 - Roketatarla düşmanın hemen önüne yanına ateş ettiğimde patlamasına rağmen ölmediklerine şahit oldum. İllaki tam üzerinemi denk getirmemiz lazım.
    Soru 2 - Dün oyundan düştüm ve 15 dakıka boyunca giremedim serverla bağlantı koptu dedi ve bir daha bağlanmadı. Sizler sık sık yaşamıyorsunuz bu problemi değil mi?

psn adresim : Kelivan_tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskol -- 30 Mart 2011; 10:11:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.