roketatarı adam öldürmek için kullanma onu tankları ve bunkerların ustundekı taramalı makınaları patlatmak amaçlı kullanmanı tavsiye ederim bu oyunda level 35'e geldiğinde zevk almaya başlarsın örnek ben level 35 olduktan sonra kız arkadaşımla bir daha görüşmedim:))
server dan kopmaları biz yaşamıyoruz ama bu aralar bazı arkadaşlarımızda oluyor
Hüseyin bey öncelikle şunu söyleyim MAG almakla çok doğru bir karar vermişsiniz.. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sorunuza gelince;
-Roket atar adamın tam üstüne gelmezse veya adamın canı az değilse adam öldürmede pek etkili değil. Ama tank, bunker üstü makinalar ve helikopter patlatmada çok etkili ilerde hedefe kitlenen roket açılacak onu alırsınız. Hedefe kitlenince biiiip sinyal sesi geliyor hedefi tam 12 den vuruyorsunuz. Diyelim roket atarla tank patlattınız tankın içinde ve yakınında kim varsa ölüyor veya yaralanıyor. Bir makinayı patlattığınızda etrafınıda etkiliyor.
-Kopmalar genelde domination modunda ayda yılda bir oluyor ama dediğim gibi ayda yılda bir rahatsız edici boyutta olmuyor. Zaten o kopmalarda olmasa MAG ın karşısında geberip gidecez. Biraz gözlerimizi dinlendiriyoruz.
Aramıza hoşgeldiniz. Headsetiniz ve escalation paketiniz var mı? Bu çok önemli
Üstadlar yarın oyunum geliyor headset hazır klana katılmak istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: feckless
Üstadlar yarın oyunum geliyor headset hazır klana katılmak istiyorum
Öncelikle şunu söyleyim MAG almakla çok doğru bir karar vermişsiniz.. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Benim psn arkadaş limiti doldu. Konuyla ilgili başlıkda 1.mesaja yazdığım arkadaşlardan bir kaçını ekleyip ve orda yazmış olduğum cümleyi yazıp klan daveti isterseniz. MAG girdiğinizde klan daveti alırsınız.
En fazla zevk ve keyif için headset kullanmak ve escalation paketi şart ve en az level 50 li olmadan bu ne biçim oyun deyip bırakmayın. Level 50 den sonra nasıl adam vurduğunuza nasıl medic bastığınıza nasıl tamir yaptığınıza, nasıl bomba kurup imha ettiğinize nasıl tank bunker havaya uçurduğunuza nasıl bölgeleri ele geçirdiğnize inanamıyacaksınız. Madalyalardan, brovelerden, trophlerden, mvplerden ve leaderboarddaki yerinizden hiç bahsetmiyorum bile
Bende bugün psn den oyunu aldım şu anda indiriyor.Gene teknosadan tavsiye ettiğiniz kulaklığı aldım ama canımı sıkan bi nokta oldu.Kutudan kulağımı tutcak olan yuvarlak aparat çıkmadı.Zaten tek kalmıştı götürsemde değiştirmezler bekletirler heralde böle kullanmayı deniyecem inşallah akşam aranızda olurum. Saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: viktor1574
Bende bugün psn den oyunu aldım şu anda indiriyor.Gene teknosadan tavsiye ettiğiniz kulaklığı aldım ama canımı sıkan bi nokta oldu.Kutudan kulağımı tutcak olan yuvarlak aparat çıkmadı.Zaten tek kalmıştı götürsemde değiştirmezler bekletirler heralde böle kullanmayı deniyecem inşallah akşam aranızda olurum. Saygılarımla
O aparat olmadan çok zor kullanmanız tam bir eziyet olur. Geç olmadan iade edin. Paranızı mecbur verecekler. Memnun kalmadığınız ürünü kutusu sağlam olduğu sürece kanunen 15 gün içnde koşulsuz iade hakkınız var. Açılmamış kutu alın. Üstünde güvenlik bantı oluyor. Vatan bilgisayarda 35 TL ben ordan almıştım.
götürsem miki dur bakalım bi deniyimde geliyim tşk ederim
her marka blutoth kulaklık olur mu acil cvp bekliyorum olmazsa değiştircem
Nokia, Jabra, plantronics , motorola,samsung..bunlarin hepsi uyuyor.
Ben kendi sesimi iletmek icin BT kulakligi kullaniyorum ama oyun seslerini ve arkada$larin konu$ma seslerini TV'ye veya anfiye bagladigim Sennheiser kulakliktan aliyorum. Yani BT kulakligi kulagima takmadigim icin $u an kulagi tutan parcasi kirik olmasina ragmen kullanabiliyorum.
Dedigim gibi ; oyunun ve arkada$larinin seslerini tvden / ses sisteminden / headphone kulakliktan alabilirsin.
arkadaşlar haritası olan varsa paylaşabilir mi veya ben kredi kartına güvenemiyorum ankaradan biri açsa ben parasını versem olur mu??
quote:
Orijinalden alıntı: joker00
arkadaşlar haritası olan varsa paylaşabilir mi veya ben kredi kartına güvenemiyorum ankaradan biri açsa ben parasını versem olur mu??
kredi kartına neden güvenmiyorsunuz? sonuçta koskoca sony bizim kuruşlarımızı çalacak değil ya
arkadaşlar bu klanda tek komutan var oda benim az önce kardeş başlıkta gördüm birilerinin adı komutanlıkla anılıyor kardeş mardeş dinlemem SVER in bekaası için her şey mübahtır felsefesini uygularım
quote:
Orijinalden alıntı: kafkas kurtları
arkadaşlar bu klanda tek komutan var oda benim az önce kardeş başlıkta gördüm birilerinin adı komutanlıkla anılıyor kardeş mardeş dinlemem SVER in bekaası için her şey mübahtır felsefesini uygularım
gönüllerin komutanısın abim
quote:
Orijinalden alıntı: gamyonlu34
quote:
gönüllerin komutanısın abim
eyv.kardeşim, bu ulvi görevi en başarılı şekilde yerine getireceğimden emin olabilirsiniz
Beyler bu akşam giriyorsunuz değil mi, bekliyorum hepinizi...
Escalation modunu sevmemizin nedeni Dünya'da ki çıkmış oyunlar arasından ilk ve tek olan 3 tarafın aynı anda ve aynı haritada oynayabildiği mod olması, o yüzden çok zevkli ve sadece MAG a özel, başka hiçbir oyunda bulamazsın 3 taraflı bir savaş...
quote:
Sen komutanların komutanısın abi senin yerin ayrı
quote:
Orijinalden alıntı: joker00
Kredi kartı ile internet alışverişi eskisi gibi değil sanal karttan bile daha güvenli yöntem olan 3D secure var artık. Sen kart bilgilerini girip ödemeye bastığın an cep telefonuna şifre geliyor o şifreyi giriyosun ödeme yapılıyor. Yani artık birilerinin internetten başka birilerinin kredi kartı bilgisini ele geçirmesinin bir anlamı yok. istersen önlü arkalı fotokobisi koy internete senin cep telefonunu ele geçirmeyen alış veriş yapamaz.
Ya annemle babami anlamiyorum,ps3 alicaz diyolar,ses seda yok,soruyorum arastircaz diyolar,MAG benim icin hayal galiba :[
quote:
Orijinalden alıntı: viktor1574
götürsem miki dur bakalım bi deniyimde geliyim tşk ederim
Her marka bluetooth kulaklık olur. Kulağına takma aparatı çıkmadıysa iade et. Nasıl kulağında tutmayı düşünüyorsun. İpmi bağlayacaksın emin ol oyuna kendini katırınca gecenin ilerleyen saatlerin seni çok rahatsız edecek. Kutusuna zarar vermediysen aldığın ürünü iade edip paranı alabilirsin. Üstelik seninkinin içinde aparat çıkmamış dire iade alırlar. Almak zorundalar. Ya başka kulaklık al yada vatan bilgisayarın web sitesinden jabrabt2035 i al adresine gelsin. 1 gün geç konuşursun.
beni klana alcak kimse yok mu msj attım arkadaşlık kimseden bişi gelmedi