Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay Kemal abi yatmadın mı sen daha Mehmet hocada kardeş başlığa mesaj atmış.

Ne cezası abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:52:25 >
  • pm attım ilker
  • Emeğine sağlık bizim klana yakışır iş olmuş epey uğraşmışsın hakkını nası ödiycez
  • Anladim beyler. Yeni klaniniz hayirli ugurlu olsun. Ortaminiz güzel gercekten.
  • Ilker abi 1-2 ay icinde aranizdayim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Anladim beyler. Yeni klaniniz hayirli ugurlu olsun. Ortaminiz güzel gercekten.

saol dostum hep beraber nice güzel ortamlara inşallah...
  • Merhaba bugün mag aldım sizin klanınıza katılmak isterim ama siz hep escalitaion da mo oynuyorsunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Ilker abi 1-2 ay icinde aranizdayim :)

Bekliyoruz kardeşim [TUR] TURKs KLANI bugünde, gelecektede her zaman herkese açıktır.
  • Ilker abi imzayi gonderdinde daha ps3 gelmedigi icin ve clana katilmadigim icin eklemiyim istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

Merhaba bugün mag aldım sizin klanınıza katılmak isterim ama siz hep escalitaion da mo oynuyorsunuz??

Öncelikle şunu söyleyim MAG almakla çok doğru bir karar vermişsin. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. Soruna gelince;

%75 oranında Escalation oynuyoruz. Ama sen hiç oynayamazsın anlamına gelmiyor. Mesela 10 el Escalation yapıyorsak 1 el Sabotage 1 el Domitaion veya Acquisition yapıyoruz. Lobide beklemen gerekecek taki klan olarak Escalation modu dışındaki modlardan birini açana kadar.
    Kısaca oynarsın ama çok beklemen gerekir ağırlıklı olarak Escalation oynuyoruz.
  • quote:

Ilker abi imzayi gonderdinde daha ps3 gelmedigi icin ve clana katilmadigim icin eklemiyim istersen..

Tamam kardeş sen bilirsin. Ben 2. mesaja [TUR] TURKs KLANININ imzasını kod olarak ekliyorum. İsteyen ordan yapıştırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Ilker abi imzayi gonderdinde daha ps3 gelmedigi icin ve clana katilmadigim icin eklemiyim istersen.

Tamam kardeş sen bilirsin. Ben 1. mesaja [TUR] TURKs KLANININ imzasını kod olarak ekliyorum. İsteyen ordan yapıştırsın.

Tamam. :)
  • ilker MAG 2 den bilgi varmı?varsa kamuoyu ile paylaşabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

ilker MAG 2 den bilgi varmı?varsa kamuoyu ile paylaşabilirmisin

Türkçe kaynak olarak bu sitede bahsedilmiş
    http://www.dlcoyun.com/mag-2-dedikodulari/

Mag 2 Dedikoduları

Zıpper Interactive tarafından yapımı devam eden MAG 2 Oyunu hakkında oyun dünyasında yeni haberler dolaşmaya başladı. Bu haberlerin çıkış kaynağı ise Perakende Firması sahibi Walmart’ın MAG 2 oyununu PS3′e çıkartılacak oyunlar listesinde göstermesi. Serinin daha önce çıkartılan ilk oyunu MAG 26 Ocakta satışa sunulmuş ve devasa online oyuncu barındırma özelliğiyle oyunseverlerin gönlünde taht kurmuştu.

Yabancı forumlarda Eylül - Ekim gibi çıkacağı yönünde tahminler var ama tahminden öte değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

ilker MAG 2 den bilgi varmı?varsa kamuoyu ile paylaşabilirmisin

Türkçe kaynak olarak bu sitede bahsedilmiş
    http://www.dlcoyun.com/mag-2-dedikodulari/

Mag 2 Dedikoduları

Zıpper Interactive tarafından yapımı devam eden MAG 2 Oyunu hakkında oyun dünyasında yeni haberler dolaşmaya başladı. Bu haberlerin çıkış kaynağı ise Perakende Firması sahibi Walmart’ın MAG 2 oyununu PS3′e çıkartılacak oyunlar listesinde göstermesi. Serinin daha önce çıkartılan ilk oyunu MAG 26 Ocakta satışa sunulmuş ve devasa online oyuncu barındırma özelliğiyle oyunseverlerin gönlünde taht kurmuştu.

Yabancı forumlarda Eylül - Ekim gibi çıkacağı yönünde tahminler var ama tahminden öte değil

walmart ın amerikada oldukça sağlam bir firma olduğu söylenir MAG 2 nin kokusunu aldılar heralde sony ve zıpper den henüz bi açıklama yok ama şu sıralar tamamen socom la meşguller bence socom un çıkışından bir süre sonra MAG 2 ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başlar..

• bence de socom'un satışlarını etkilememesi açısından MAG 2 açıklamaları yapmamaları doğal gözüküyor
  • Şuan 3D moda olduğu için ve oyunlarda doğuştan 3D oldukları için MAG2 yi 3D olarak piyasaya sürme ihtimalleri varmış

Benim beklentim en çok görmek istediğim..

Squatları 8x4 yerine 12x4 yapmaları 1 Platoon = 48 oyuncu olmalı
    Birde seviye 70 yerine 80 olsa skillerde 80 olur ve çok iyi olur. Bazen 1 skille muhtaç kaldığım oluyor.
    Birde şuankinden 1 fazla donanım taşıya bilelim. Yanımda her zaman kaynak makinası olsun istiyorum yada anti tank mayını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:52:54 >
  • Gerçekten çok güzel olmuş emeklerinize sağlık ,yeni klanımızada hayırlı uğurlu olsun.
  • Öncelikle herkese selamlar.Benim elimde crysis 2 var fakat multisindeki kilitlemeden dolayı yarın başka bir oyunla takas yapacagım.suanda takas için düşündüğüm 2 oyun var.BLACK OPS ve M.A.G , fakat benim sizlere 3 sorum olacak. 1- M.A.G ve BLACK OPS bu ikilinin icinden uzun süre kendine bağlayacak olan hangisidir? 2- M.A.G ta grafikler,vuruş hissi,silah çeşitliliği ve en önemlisi kisisellestirebilecigimiz detaylar mevcutmudur? 3- Sayet ben M.A.G i alırsam klanımıza üye olabilirmiyim? Akşamları genelde hep online olurum yanliz headsetim yok,bu bir sorun olurmu?
  • Bu klanda sadece MAG oynanir Black OPS hakkinda pek bir yorumda bulunamayacagiz.
    MAG bize grafik degil , gercek bir sava$ ortami ve 256 ki$ilik online oynani$ sunuyor.
    MAG'da vuru$ hissine,grafige falan bakilmaz.TURKs klaninda hem muhabbet hem de omuz omuza carpi$manin zevkine bakilir
    Youtube'dan oyun ici oynani$ videolarini izleyebilirsin. Ya da ilk mesajdaki videolari izleyerek biraz fikir sahibi olabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.