mag güzel oyundur bende bi ara sizin clandaydım babaselim falan hala orda sanırım tavsiye ederim konu eski ama şuan bile bu clan aktif her gece oyundalar
helal olsun bence
sende mag oynuyormusun?
hayir ama bu klan baya ün olmus bir klan ve turkiyeyi en iyi sekilde temsil ettikle asikar
teşekkürler kardeşim.o klan şimdi ikiye bölündü bir grup valor de,ve birbirimizin gözünün içini oyacak derecede rakibiz.biz hep burdayız ve hiç bir zamanda abd conilerinin safında olmayacağız..
Bu Oyunun Online Sistemini Hiç Anlamadım Ama Arkanızdayız
quote:
Orijinalden alıntı: YusufTaziM.
quote:
Orijinalden alıntı: kafkas kurtları
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gencayclsk
quote:
quote:
mag güzel oyundur bende bi ara sizin clandaydım babaselim falan hala orda sanırım tavsiye ederim konu eski ama şuan bile bu clan aktif her gece oyundalar
helal olsun bence
sende mag oynuyormusun?
hayir ama bu klan baya ün olmus bir klan ve turkiyeyi en iyi sekilde temsil ettikle asikar
teşekkürler kardeşim.o klan şimdi ikiye bölündü bir grup valor de,ve birbirimizin gözünün içini oyacak derecede rakibiz.biz hep burdayız ve hiç bir zamanda abd conilerinin safında olmayacağız..
Bu Oyunun Online Sistemini Hiç Anlamadım Ama Arkanızdayız
eyv.kardeşim sağol aslında oyunun online sistemi zor değil.3 grubun mücadelesi şeklinde geçiyo oyun,valor, raven ve bu iki gruba karşı direnen ve onlar gibi düzenli bir orduya sahip olmayan sver grubu.kısacası bu oyunda safını belirliyerek oyuna başlıyosun.
ben oyuna girdiğimde oyuncu bulamıyor bazen yarım saat bile bekliyorum oyuncu çok az galiba bu benim internetim ilemi alakalı yoksa herkesdemi böyle?
quote:
Orijinalden alıntı: Light Yagami
ben oyuna girdiğimde oyuncu bulamıyor bazen yarım saat bile bekliyorum oyuncu çok az galiba bu benim internetim ilemi alakalı yoksa herkesdemi böyle?
üstad multıqueu aç,daha çabuk oyun bulur.domination sabahları oynanıyor,asya grubu ve amerikalılar yoğun oluyo.direk sabotaj modunu açarsan yine çabuk oyun bulur.senin net inle bi alakası yok olayın..
hala oynayan varmı ya yukarıdaki arkadaş gibi 30 dk oyuncu bekleyeceksek hiç almayayım ?
quote:
UnKnOwN_ReBeL_ abi siz beni tanırsınz gerçeği şu an raven dayım bayağıdır oynamıyorum ama arada giriyorum
Değerli arkadaşlar
PlayStation'un resmi Twitter hesabı üzerinden gelen bilgilere göre MAG sunucuları 28 Ocak 2014 tarihi itibariyle kapatılacak.
MAG (Massive Action Game) gelmiş geçmiş en iyi FPS oyunudur. Bunu sadece clan ortamında muhabbet ederek her gece ayrı ayrı maceralar yaşayanlar bilir. MAG' i clanla arkadaş ortamında oynamayanlar bunu anlayamaz.
Tabi her online oyun gibi MAG' in de sunucuları bir gün kapanacaktı ve bununla ilgili bir haber bekliyordum zaten. Yine de uzun yıllar iyi destek verdi. Böyle bir oyunu bizlere sunduğun için teşekkürler Sony, teşekkürler Zipper Interactive
Ben bu kalabalık arkadaş ortamının, PS4' e çıkacak olan Destiny oyunuyla tekrar toplanabileceğini düşünüyorum. Çünkü Destiny, MAG den daha büyük bir multiplayer dünya ile gelecek ve oda MAG gibi sadece online mod dan oluşan bir oyun
MAG (Massive Action Game) gelmiş geçmiş en iyi FPS oyunudur. Bunu sadece clan ortamında muhabbet ederek her gece ayrı ayrı maceralar yaşayanlar bilir. MAG' i clanla arkadaş ortamında oynamayanlar bunu anlayamaz.
Tabi her online oyun gibi MAG' in de sunucuları bir gün kapanacaktı ve bununla ilgili bir haber bekliyordum zaten. Yine de uzun yıllar iyi destek verdi. Böyle bir oyunu bizlere sunduğun için teşekkürler Sony, teşekkürler Zipper Interactive
Ben bu kalabalık arkadaş ortamının, PS4' e çıkacak olan Destiny oyunuyla tekrar toplanabileceğini düşünüyorum. Çünkü Destiny, MAG den daha büyük bir multiplayer dünya ile gelecek ve oda MAG gibi sadece online mod dan oluşan bir oyun
Eyvah eyvah, acilen son kalan factionda 60. seviyeye gelmem lazım, sıkılıp bırakmıştım zamanında..
abiler imza toplayalım benzin döküp kendimizi yakalım bir şeyler yapalım şu mag'i veya 2.sini çıkarttıralım. çoğu insan mail atıp duruyormuş istiyoruz diye. Michael Barton adlı kişiye tweet yağdırsak şu an tek muhatap o. Adam mag bitti o halde oyunu oynayabiliriz demiş lisansı alabiliriz tarzı bir seyler yazmış. dev ekip gerek bunun için de stüdyo gerek demiş 200.000$ gibi bi paradan bahsetmiş. tek umudumuz Michael Barton
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme