Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PSN= "KaanSafak"
  • Raven de olan var mı?

PSN: Hooop-Sniper
  • Benide ekleyin PSN: Eagle0698
  • sver grubunda olan varsa beni ekleyip klan daveti isteyebilir..
  • swere daha sonra gelıcem suan raven klanı varsa benı ekleyın her gece varım hatta bu gece sabahlıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serescafe

Raven de olan var mı?

PSN: Hooop-Sniper

ben varım kardes sen ekle beni psn FFeRHaTT

MIKROFON VAR
  • Arkadaşlar yardım edin domination a giremiyorum 1 saat bekledim join queue yapıp ama girmiyorum acquisition da öyle sabotage a basıyorum hemen giriyor anında hemde sorun nedir lütfen yardım edin PSN: aNL__
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9d5464

Arkadaşlar yardım edin domination a giremiyorum 1 saat bekledim join queue yapıp ama girmiyorum acquisition da öyle sabotage a basıyorum hemen giriyor anında hemde sorun nedir lütfen yardım edin PSN: aNL__

Domination da adam bulmak zordur bu saatten sonra oynayan azaldi iyice oyunu 256 kisi kolay degil.Sende sorun yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben oynuyordum domination da bir şeyler oldu sanki girdim domination da 4 gun oldu 4 gunde domination a 1 kere girebildim
  • Slmlar bayadır mesaj atan kimse yok ama benimki bir umut.Ben uzun süre mag oynamış biriyim.Fakat elimde su an oyun yok.Eğer psnden satın almış ve elinde kullanılmamış hakkı olan varsa iletişime geçebilr mi?
  • mag güzel oyundur bende bi ara sizin clandaydım babaselim falan hala orda sanırım tavsiye ederim konu eski ama şuan bile bu clan aktif her gece oyundalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencayclsk

mag güzel oyundur bende bi ara sizin clandaydım babaselim falan hala orda sanırım tavsiye ederim konu eski ama şuan bile bu clan aktif her gece oyundalar

helal olsun bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

quote:

mag güzel oyundur bende bi ara sizin clandaydım babaselim falan hala orda sanırım tavsiye ederim konu eski ama şuan bile bu clan aktif her gece oyundalar

helal olsun bence

sende mag oynuyormusun?
  • quote:

quote:

quote:

helal olsun bence

sende mag oynuyormusun?

hayir ama bu klan baya ün olmus bir klan ve turkiyeyi en iyi sekilde temsil ettikle asikar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avare_3788

Slmlar bayadır mesaj atan kimse yok ama benimki bir umut.Ben uzun süre mag oynamış biriyim.Fakat elimde su an oyun yok.Eğer psnden satın almış ve elinde kullanılmamış hakkı olan varsa iletişime geçebilr mi?

başlığı uzun bir aradan sonra yukarılarda görmek ne güzel.bizler MAG ile 4.yılımıza girdik arkadaşlar.oyunu çok düşük bir fiyata piyasadan bulabilirsiniz.oyunu psn den satın alıpta elinde hakkı olan arkadaşlarımız varsa burdan haber veririrm.
  • UnKnOwN_ReBeL_ abi siz beni tanırsınz gerçeği şu an raven dayım bayağıdır oynamıyorum ama arada giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencayclsk -- 13 Şubat 2013; 11:56:58 >
  • quote:

aynen kardeşim babaselim şu an bizimle birlikte.hemen hemen her gece aktif oluyoruz..
  • quote:

UnKnOwN_ReBeL_ abi siz beni tanırsınz gerçeği şu an raven dayım bayağıdır oynamıyorum ama arada giriyorum psn berkaycaliskan

hatırladım kardeşim bizler sver deyiz..
  • 70 yapınca svere geçim oynarım biraz sıktı ravenlar :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

helal olsun bence

sende mag oynuyormusun?

hayir ama bu klan baya ün olmus bir klan ve turkiyeyi en iyi sekilde temsil ettikle asikar

teşekkürler kardeşim.o klan şimdi ikiye bölündü bir grup valor de,ve birbirimizin gözünün içini oyacak derecede rakibiz.biz hep burdayız ve hiç bir zamanda abd conilerinin safında olmayacağız..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.