Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler pattanadak soruyorum ama, PSN Kardeşliği yapıp bu oyunu temin etmek mümkün mü?
  • Bugun garip birsey oldu. Sabah 7 gibi MAG oynadim normal sekilde kapattim PS3u. Saat 10 da actigimda char sifirlanmis hatta komple silinmisti. Sanki oyunu yeni kurmusum gibi karakter olusturmami istiyordu. Neyse biraz bekleyeyim dedim saat 12 gibi char once 2. kademe oldu sonra normale dondu...

Bu arada Playstation Home da bakimda idi acaba MAG ile baglantisimi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Beyler pattanadak soruyorum ama, PSN Kardeşliği yapıp bu oyunu temin etmek mümkün mü?

Ben de sormuştum ama cevap veren olmadı, sanırım psn den alan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer1857

quote:

Beyler pattanadak soruyorum ama, PSN Kardeşliği yapıp bu oyunu temin etmek mümkün mü?

Ben oyunu PSN'den aldim. Ancak 5 makinada ayni anda online oynanabilleceginden $upheliyim.
    Evde olsam aciklamasini okuyup net bilgi verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala -- 18 Ağustos 2011; 17:09:22 >
  • Headset de surekli sesim gidiyor sanirim cok seviyeli mesajlar geliyor beni susturmak icin... Bunda bas konus gibi bir ozellik yok mu? Gruptaki insanlari gereksiz yere rahatsiz etmeyeyim,kufur yemeyeyim :-P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

quote:

Orijinalden alıntı: zafer1857

quote:

Ben oyunu PSN'den aldim. Ancak 5 makinada ayni anda online oynanabilleceginden $upheliyim.
    Evde olsam aciklamasini okuyup net bilgi verirdim.

Bakabilirsen iyi olur dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serescafe

Headset de surekli sesim gidiyor sanirim cok seviyeli mesajlar geliyor beni susturmak icin... Bunda bas konus gibi bir ozellik yok mu? Gruptaki insanlari gereksiz yere rahatsiz etmeyeyim,kufur yemeyeyim :-P

Options da microfon senseviti var. Onu %80 e çek. %100 olursa nefesini ensemizde hissederiz.
  • Arkadaslar dun aksam yine kalabalıklastık online sayımızı 20yi geçti fakat bir turlu esca ya giremedik:( hayırlısı girseydik de pek bir şey değişmezdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jettacor

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Orijinalden alıntı: jettacor

ben oyunu aldım arkadaşlar şimdi hemen klana girilmez herhal biraz oyunu ögrenem klana girmek için ne yapcaz peki

İlk konuda klanda ki yetkililerin PSN adreslerini vermiş arkadaş, onlardan birini ekleyip özel mesaj at. Bende elim bi alışsın atıcağım.

hocam senle oynuyalım biraz psn imzada

Döndüm İstanbula, PS'ye geçiceğin bir zaman mesaj atta birlikte oynayalım.

• Herkese merhaba; ben de bugün oyunu alıp yamaları indirdikten sonra başlayacağım, psn = Noyo_Toys.

"Takım oyunu" olgusu ilgimi ve dikkatimi çekti, S.V.E.R'a "medic" ağırlıklı bir char. ile katılacağım, bakalım artık. İyi oyunlar, görüşmek üzere. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: serescafe

Headset de surekli sesim gidiyor sanirim cok seviyeli mesajlar geliyor beni susturmak icin... Bunda bas konus gibi bir ozellik yok mu? Gruptaki insanlari gereksiz yere rahatsiz etmeyeyim,kufur yemeyeyim :-P

Options da microfon senseviti var. Onu %80 e çek. %100 olursa nefesini ensemizde hissederiz.

Sorunda O ya %30 da nefesim dahi gidiyor millete %20 ye ayarladim sorunu oyle cozdum bas konus olmayinca :-P
  • Abicim şu escalation durdu durdu sahur zamanı atmaya başladı yine sinir oldum. Ne güzel veriyorduk ayarı ufak ufak. :) İnşallah bu akşam erken başlarız escalationa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_79

Abicim şu escalation durdu durdu sahur zamanı atmaya başladı yine sinir oldum. Ne güzel veriyorduk ayarı ufak ufak. :) İnşallah bu akşam erken başlarız escalationa

Mehmet hocam selam nassın ?

Arkadaşlar Mehmet hoca çok değerli bir insandır. Kendisi aynı zamanda öğretmendir ve çok sağlam MAG oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_79

Abicim şu escalation durdu durdu sahur zamanı atmaya başladı yine sinir oldum. Ne güzel veriyorduk ayarı ufak ufak. :) İnşallah bu akşam erken başlarız escalationa

Mehmet hocam selam nassın ?

Arkadaşlar Mehmet hoca çok değerli bir insandır. Kendisi aynı zamanda öğretmendir ve çok sağlam MAG oynar.

Eyvallah İlker kardeşim
  • herkese selam arkadaşlar.ilker abd ye 1 haftalığına altyapı döşemeye gittik.ilker sende yetki var.ayrıca mehmet hocamda sver de klan size emanet en kısa zamanda dönecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 24 Ağustos 2011; 15:00:48 >
  • Tekrar merhaba; oyunu Teknosa Cevahir avm'den aldım. (Etikette 69 tl yazılıydı, olur da gidip alan arkadaş olursa dikkat; etiket eski - geçersiz, MAG fiyatı 30 tl. Ayrıca gittigidiyor'da da 30 tl. civarında var.)

Yaklaşık 700 mb. lık güncelleme indirdi oyun, S.V.E.R'ı seçtikten sonra çok kısa süre training'e bakabildim. Bu gece 11'den sonra girip online olmaya çalışacağım.

psn: Noyo_Toys

Bir soru: Jabra bt 2035 kulaklığı ps3'e tanıttım, oyunda kullanabilmek için düğmeden açarken uzun süre basılı tutmak mı lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

herkese selam arkadaşlar.ilker abd ye 1 haftalığına altyapı döşemeye gittik.ilker sende yetki var.ayrıca mehmet hocamda sver de klan size emanet en kısa zamanda dönecez.

İyi yolculuklar Kemal abi sağ salim gider sağ salim gelirsin inşallah
    Aklın klanda kalmasın en iyi şekilde idare edecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modestie

Bir soru: Jabra bt 2035 kulaklığı ps3'e tanıttım, oyunda kullanabilmek için düğmeden açarken uzun süre basılı tutmak mı lazım?

Jabrayı açmak içinde kapatmak içinde uzun süre basılı tutman gerekiyor. Basılı tuttuğunda yükselen sinyal sesi gelirse açıldı demektir. Düşen sinyal sesi gelirse kapandı demektir. İster playstationı açtığında aç ister oyunu açtığında aç her türlü çalışır. Savaşın içinde kapatıp açarsan savaş bitene kadar sesin gelmez bi daha Savaş bitip lobiye döndümü sesin gelmeye başlar ve gelmeye devam eder. Yani maçın içinde açman bir anlam ifade etmez. Maç başlamadan istediğin kadar aç kapat sıkıntı olmaz. Ben oyun açılınca comunityden bakıyorum klandan arkadaşlar varsa jabramı açıyorum.. Yoksa direk giriyorum yabancılar muhabbet sarmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 20:10:58 >

• Teşekkürler; dün gece 2 - 3 saat kadar suppression ve sabotage oynadım, bir ara training'de Move - Gun attachment (tabanca aparatı) - navigation ctrler. ile denedim, nişan alma ayarı fazla hassas geldi, bir de üçgen ve kare tuşları tabancanın üstünde kaldığından kontrol sistemi pratik olmadı haliyle. Bayramdan sonra sharp shooter alıp tekrar deneyeceğim.

Bugün escalation'ı yükleyebilirsem klan için msj atacağım, oyunda görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modestie

Teşekkürler; dün gece 2 - 3 saat kadar suppression ve sabotage oynadım, bir ara training'de Move - Gun attachment (tabanca aparatı) - navigation ctrler. ile denedim, nişan alma ayarı fazla hassas geldi, bir de üçgen ve kare tuşları tabancanın üstünde kaldığından kontrol sistemi pratik olmadı haliyle. Bayramdan sonra sharp shooter alıp tekrar deneyeceğim.

Bugün escalation'ı yükleyebilirsem klan için msj atacağım, oyunda görüşmek üzere.

Sharp shooter için ilk çıkmış fps oyun MAG dir. Sharp shooter ın atasıdır diyebiliriz. Fakat hiç randıman alınamadı. Tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.